NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 04:48

NRK - 30 sep 22 kl. 13:29

Mulig observasjon av drone over Mongstad i natt

Politiet etterforsker en mulig observasjon av en drone over Mongstad i natt. – Klokken 23.30 i natt rykket vi ut etter droneobservasjon ved Mongstad. Politiet rykket ut og fikk snakket med ansatte på Mongstad, som var de som gjorde observasjonen. Det ble ikke gjort funn av fører av dronen, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen til NRK.
Les mer på NRK


Les mer om:
Mongstad, Knut Dahl-Michelsen, NRK, Avisa Nordhordland, Kurt Inge Hordvik, Nordhordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulig, observasjonav , drone, over, Mongstadi , natt
Klartale - 16 nov 22 kl. 15:34

Kan bli dømt til 120 dager i fengsel for å fly drone

Marit Formo er aktor i den første saken der en russer er tiltalt for å fly drone i Norge. Hun mener det var den tiltalte mannen sitt ansvar å lære seg reglene, skriver avisa Bergens Tidende (BT). Det gjelder også forbudet mot at russere får fly drone, mener hun.

Klartale - 19 okt 22 kl. 07:46

Flyplass var stengt etter melding om drone

Øystein Skaar sa til Bergensavisen at det var sett drone i området. Han er sjef for den daglige driften på flyplassen.Den første meldingen om en mulig drone ble gjort klokka 4.

Klartale - 20 dec 22 kl. 08:57

Sverige gjør seg klare for kamp mot droner

Sverige vil hindre at det som har skjedd i Norge skjer hos dem også. I høst er det sett sivile droner som flyr nær flyplasser eller viktige anlegg. Det har ført til at flyplasser har stengt.

Klartale - 19 okt 22 kl. 07:46

Ny flyplass stengt etter mulige droner

Øystein Skaar sier til Bergensavisen at det er sett drone i området. Han er sjef for den daglige driften på flyplassen. Han sier at det er gjort flere observasjoner av droner.

NRK - 30 sep 22 kl. 13:29

Nordhordland: Mulig observasjon av drone over Mongstad i natt

Politiet etterforsker en mulig observasjon av en drone over Mongstad i natt, skriver Avisa Nordhordland. – Det ble observert droner over forsyningsbasen på Mongstad torsdag kveld og natt til fredag av de som jobber på basen, sier politioverbetjent Kurt Inge Hordvik ved Nordhordland politistasjon til avisen..

NRK - 09 nov 22 kl. 13:15

Russer tiltalt for å ha filmet med drone syv steder

Det er nå tatt ut tiltale mot en russer i 30-årene som ble tatt for å ha filmet med drone flere steder på Vestlandet. Mannen ble tatt etter å ha fløyet drone i Ullensvang. Nå er tiltalen mot mannen klar.

Klartale - 09 dec 22 kl. 10:08

Slipper løs russer som ble dømt for å fly drone

En mann fra Russland ble i november dømt til 120 dager i fengsel i Norge. Domstolen mente han hadde fløyet drone ulovlig. Nå slipper han fri.

NRK - 23 aug 22 kl. 17:15

Forkaster anken – siktet etter Oslo-skytingen blir tvangsinnlagt

Borgarting lagmannsrett har forkastet Zaniar Matapour anke over Oslo tingretts beslutning om tvungen observasjon. Det er besluttet at det skal gjennomføres en full rettspsykiatrisk undersøkelse av Matapour, som er siktet etter skytingen i Oslo sentrum 25. juni der to personer ble drept og 21 skadd.

NRK - 14 okt 22 kl. 00:30

Drone skal være observert ved gassanlegg i Tysvær

Væpnet politi rykket ut etter en mulig observasjon av en drone i nærheten av gassanlegget Kårstø i Tysvær kommune torsdag, skriver Stavanger Aftenblad. – Vi vet alle at dette er et anlegg av særskilt interesse. Vi aksjonerer derfor med politi på begge sider av Boknafjorden, sier operasjonsleder Victor Fenne-Jensen i Sørvest politidistrikt til Aftenbladet.

Klartale - 27 dec 22 kl. 09:42

Dødelig julestorm herjer i USA

Mye snø, ekstrem kulde og orkan. En julestorm herjer i USA. Hittil er nesten 50 personer døde.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Nord-Korea viste fram atomvåpen

Nord-Korea viste fram interkontinentale ballistiske missiler under en militærparade i hovedstaden Pyongyang. Det ble også vist fram taktiske atomvåpen. Det bekrefter statskontrollerte nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 1 time siden

14 lik funnet i nedsunket lastebil i Mexico

Likene etter 14 mennesker ble funnet i en lastebil som var nedsunket i en kanal i den nordlige grensestaten Nuevo Leon, opplyser mexicanske myndigheter. Det ble funnet fem guatemalanske pass på likene. Ifølge det regionale sivilforsvaret var det ti menn, tre kvinner og ett barn som ble funnet døde.

NRK - 2 timer siden

Over 15.000 bekreftet døde etter jordskjelvet

Minst 15.000 mennesker har så langt mistet livet i jordskjelvet som rammet Tyrkia og Syria, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Rekordomsetning for matbutikkene på svenskegrensa

Både Nordby Supermarket og Maximat hadde historisk høy omsetning den siste uka etter at de norske matvarebutikkene satte opp prisene. – Vi omsatte for 20–30 prosent mer enn samme uke i 2019. Det er snakk om mange, mange millioner kroner i økt omsetning, sier butikkansvarlig Patrik Zäll på Nordby Supermarket til Sarpsborg Arbeiderblad.

NRK - 3 timer siden

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico.

NRK - 3 timer siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 4 timer siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 4 timer siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 4 timer siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 5 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com