NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 05:43

NRK - 11 mars 20 kl. 00:47

Mulig koronasmitte i Nordsjøen

All helikoptertrafikk er stanset til og fra fem av Equinors installasjoner på grunn av koronasmitte. Alle flygingene til de tre oljefeltene Askepott, Askeladden og Martin Linge ble kansellert mandag etter at det har oppstått mistanke om koronasmitte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Equinors, Askepott, Martin Linge, Nordsjøen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulig, koronasmittei , Nordsjøen
Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

P4 - 27 mars 20 kl. 13:44

Russiske krigsskip i Nordsjøen

I begynnelsen av mars gikk sju russiske krigsskip inn sør i Nordsjøen. Deler av den russiske styrken beveget seg over områder sør i Nordsjøen og i den Den britiske kanal. Og russerne holdt seg i området i flere dager, mens de ble overvåket av en Nato-styrke, melder NRK.

NRK - 22 april 20 kl. 07:32

Nordsjøoljen faller i pris

Nordsjøoljen falt tidlig onsdag morgen drøyt 14 prosent til under 17 dollar fatet. Nordsjøoljen, Brent crude, startet med en liten en økning på knapt 1 prosent ved børsåpningen i Asia natt til onsdag norsk tid og kostet da 19,52 dollar fatet..

NRK - 22 april 20 kl. 12:49

Prisen på nordsjøolje stiger noe

Nordsjøoljen steg onsdag formiddag og passerte 19 dollar etter å ha falt under 16 dollar, mindre enn to døgn etter at prisen på amerikansk lettolje kollapset. Ved 12-tiden onsdag hadde prisen på nordsjøolje steget til 19,46 dollar fatet..

P4 - 22 april 20 kl. 12:53

Nordsjøoljeprisen stiger noe

Prisen på nordsjøole stiger noe etter kollapsen i det amerikanske oljemarkdet. Nordsjøolen selges nå for 19,46 dollar fatet. På det laveste har omsetningen vært på 16 dollar fatet.

Aftenposten - 11 mai 20 kl. 08:22

Ap: Nordsjøen skal bli fremtidens industriverksted for å gjenreise Norge etter koronaen

Oljeeventyret startet i Nordsjøen. Nå vil Ap gjenta suksessen. Nordsjøen skal bli Europas CO2-lager.

E24 - 11 mai 20 kl. 09:52

Ap: Nordsjøen skal bli fremtidens industriverksted for å gjenreise Norge etter coronaen

Oljeeventyret startet i Nordsjøen. Nå vil Ap gjenta suksessen. Nordsjøen skal bli Europas CO₂-lager.

P4 - 28 feb. 20 kl. 10:52

Mistanke om koronasmitte på Gjøvik

En norsk person er innlagt på Gjøvik sykehus i Innlandet med mistanke om koronasmitte. Det opplyser Sykehuset Innlandet til NRK. Fem personer fra Elverum i Innlandet er også isolert og testet for koronasmitte etter å ha vært i et område i Italia nylig.

P4 - 14 aug. 20 kl. 19:14

Vinmonopol måtte stenge etter koronasmitte

Vinmonopolet på Oasen kjøpesenter i Haugesund måtte stenge etter at en ansatt fikk påvist koronasmitte. Flere ansatte er satt i karantene og butikken ble stengt i en time mens ansatte fra andre butikker ble hentet inn. Torsdag kveld fikk tre personer påvist koronasmitte i Haugesund, og av dem har tilknytning til et allerede kjent utbrudd..

NRK - 15 aug. 20 kl. 17:23

Hunder skal lukte frem koronasmitte

Om noen uker settes det inn hunder i arbeidet mot koronasmitte på flyplassen i Helsinki i Finland. Det melder Sveriges Radio. Målet er at hundene skal kunne lukte seg frem til koronasmitte gjennom de reisendes klesplagg, ifølge SR..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Norsk Miss Universe nådde ikke opp

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiasen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag. Skjønnhetskonkurransen går av stabelen i Florida i USA, og Miss Norway ble ikke plukket ut i det trinnvise uttaket, opplyser talsperson Knut Yrvin i Miss Norway til Extraavisen. Det lå en stund an til at Sunniva Høiasen Frigstad ikke ville få delta i Miss Universe på grunn av pandemien, men hun fikk i slutten av april likevel innvilget søknaden om innreise til USA.

NRK - 15 minutter siden

Ingen enighet i sikkerhetsrådet

Norge, Kina og Tunisia klarte heller ikke søndag å overbevise FNs mektigste organ til å enes om en resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen. De tre medlemslandene i Sikkerhetsrådet forsøkte uten hell i lukkede møter mandag og onsdag å få til en samlet uttalelse fra rådet om en umiddelbar de-eskalering av konflikten, men de mangler USAs støtte. USA mener ifølge diplomater at en slik uttalelse vil forstyrre den diplomatiske innsatsen som gjøres for å få slutt på kamphandlingene.

NRK - 30 minutter siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 18 under snittet de sju foregående dagene. 63 tilfeller er ti flere enn på lørdag, og like mange som ved samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 1 time siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 2 timer siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 2 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt