VG > Økonomi

Tirsdag, 27 Juli, 06:27

VG - 26 juni 19 kl. 03:46

Mueller vil forklare seg i åpen høring

17. juli vil spesialetterforsker Robert Mueller forklare seg i en åpen høring i kongressen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Robert Mueller

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mueller, vil, forklare, segi , åpen, høring
P4 - 26 juni 19 kl. 07:56

Trump: - Trakassering

Donald Trump reagerer sterkt på at spesialetterforsker Robert Mueller har sagt ja til å forklare seg i en åpen høring i Kongressen 17. juli. I natt ble det kjent at Mueller skal forklare seg om etterforskningen av presidenten og mulig russisk innblanding i presidentvalget i 2016.

P4 - 24 juli 19 kl. 14:43

Mueller vitner i kongressen

Akkurat nå vitner spesialetterforsker Robert Mueller for Kongressen i USA. Mueller skal motvillig svare på spørsmål om hans over to år lange etterforskning om russisk innblanding i det amerikanske valget. I utgangspunktet ville ikke Mueller bli en del av en politisk prosess, men demokratene har presset fram høringen.

VG - 26 juni 19 kl. 03:46

Mueller har sagt ja til å forklare seg i åpen høring

17. juli vil spesialetterforsker Robert Mueller forklare seg i en åpen høring i kongressen, etter at han ble stevnet..

P4 - 29 mai 19 kl. 16:09

Mueller skal kommentere

Spesialetterforsker Robert Mueller vil komme med en uttalelse om Russland-granskingen klokken 17 norsk tid. Det melder flere amerikanske medier nå. Dette er første gang på to år at han uttaler seg offentlig.

P4 - 05 mai 19 kl. 22:54

Vil ikke at Mueller skal vitne

USAs president Donald Trump mener det er en dårlig idé at spesialetterforsker Robert Mueller skal spørres ut av politikerne i Kongressen. Justiskomiteen i Representantenes hus har bedt Mueller om å redegjøre for granskingsrapporten om anklagene om russisk innblanding i presidentvalget i 2016. Rapporten konkluderer med at Russland forsøkte å påvirke valget i Trumps favør, men at verken Trump selv eller noen i hans stab medvirket til dette..

Aftenposten - 22 mars 19 kl. 22:28

Robert Mueller har levert sin rapport. Den er hemmelig foreløpig, men her er det vi vet.

NEW YORK (Aftenposten): Spesialetterforsker Robert Mueller har endelig levert sin rapport. Foreløpig er den hemmelig. Men her er det Robert Mueller har allerede fortalt gjennom tiltaler og rettspapirer..

Aftenposten - 22 mars 19 kl. 22:28

Robert Mueller har levert sin rapport. Den er hemmelig foreløpig, men her er det vi allerede vet.

NEW YORK (Aftenposten): Spesialetterforsker Robert Mueller har endelig levert sin rapport. Foreløpig er den hemmelig. Men her er det Robert Mueller har allerede fortalt gjennom tiltaler og rettspapirer..

NRK - 01 mai 19 kl. 02:53

Mueller frustrert over Barr

Spesialetterforsker Robert Mueller var frustrert over USAs jusitsminister William Barr sin sammenfatning av rapporten om Trump og Russland. Ifølge AP sendte Mueller et brev til justisdepartementet der han skriver at sammendraget manglet kontekst..

P4 - 01 mai 19 kl. 12:17

Mueller frustrert over justisminister Barr

Oppsummeringen av Russland-rapporten manglet kontekst og har ført til forvirring rundt kritiske funn i etterforskningen av president Donald Trump. Det skriver FBIs spesialetterforsker Robert Mueller, som sto bak granskningen om Russland-samrøre, i et brev til justisminister William Barr, ifølge Wasington Post. Justisdepartementet med Barr i spissen konkluderte med at Trump ikke hadde gjort noe galt, selv om Mueller fant ti mulige tilfeller der Trump forsøkte å hindre etterforskningen.

NRK - 01 mai 19 kl. 16:52

Mueller kritiserte Barrs sammendrag

Spesialetterforsker Robert Mueller mener justisministerens sammendrag av Russland-granskingen førte til forvirring omkring kritiske aspekter i etterforskningen. Det kommer fram i et brev Mueller sendte til justisminister William Barr i mars..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Tirsdag 27. juli: Dette skjedde i natt

Her er noe av det viktigste som skjedde mens du sov..

VG - 1 time siden

Nye tall: Så godt beskytter vaksinene mot deltavarianten

Fullvaksinerte har god beskyttelse mot alvorlig sykdom av deltavarianten. Men forskerne er uenige i hvor mye beskyttelse én vaksinedose gir..

VG - 6 timer siden

Amerikansk basketlegende: – Jeg er et godhjertet rasshøl

Diana Taurasi (39) er fortsatt rappkjeftet, fryktinngytende og fryktelig god i basketball. Men noe er annerledes når «The White Mamba» starter jakten på sitt femte OL-gull..

VG - 7 timer siden

Rettsdokumenter avslører hva faren til Britney Spears skal ha tjent på vergemålet

I nye rettsdokumenter beskrives Britney Spears’ forhold til sin far som «traumatiserende, sinnssykt og giftig». I tillegg skal faren ha tjent millioner på vergemålet..

VG - 7 timer siden

Maren (5) ble bitt av huggorm i nakken

Blåbærturen til Maren (5) og familien endte med luftambulanse til sykehuset..

VG - 8 timer siden

Nicoline (24) fikk motorstopp i styrtregnet: – Bilen skvulpet frem og tilbake

Porsgrunnskvinnen fikk vansker da uværet inntraff mandag, og ble sittende fast i én time før tauebilen kom til unnsetning..

VG - 8 timer siden

Discovery tar grep etter kritikk av OL-teksting

OL-sendingene får hard kritikk av Oslo Døveforening for manglende teksting. Rettighetshaver Discovery sier til VG at de jobber med å utvide tilbudet..

VG - 11 timer siden

Kidnappere frigir 28 bortførte barn i Nigeria

Men 87 barn er fortsatt i gjerningsmennenes varetekt. Myndighetene stenger alle skolene i området inntil videre..

VG - 11 timer siden

Kaos for Rooney og Derby før seriestart: – Alt er bekmørkt

Med to uker til seriestart i Championship har Derby ni seniorspillere i troppen. Eirik Aase i Championship Norge skjønner ikke hvorfor Wayne Rooney fortsetter som manager i den kriserammede klubben..

VG - 12 timer siden

Håndballjentene rammes ikke av «klemmenekt»: – Må bruke sunn fornuft

TOKYO (VG) Den internasjonale olympiske komité (IOC) nekter medaljevinnere å klemme hverandre på seierspallen. Norges håndballjenter har ikke fått noen beskjed om å begrense klemming i spillergruppen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt