NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:22

NRK - 26 juni 19 kl. 03:23

Mueller stiller til åpen høring

Spesialetterforsker Robert Mueller har gått med på å stille til åpen høring i Kongressen 17. juli om den to år lange Russland-etterforskningen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Robert Mueller, Kongressen, Russland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mueller, stiller, til, åpen, høring
P4 - 24 juli 19 kl. 14:43

Mueller vitner i kongressen

Akkurat nå vitner spesialetterforsker Robert Mueller for Kongressen i USA. Mueller skal motvillig svare på spørsmål om hans over to år lange etterforskning om russisk innblanding i det amerikanske valget. I utgangspunktet ville ikke Mueller bli en del av en politisk prosess, men demokratene har presset fram høringen.

P4 - 26 juni 19 kl. 07:56

Trump: - Trakassering

Donald Trump reagerer sterkt på at spesialetterforsker Robert Mueller har sagt ja til å forklare seg i en åpen høring i Kongressen 17. juli. I natt ble det kjent at Mueller skal forklare seg om etterforskningen av presidenten og mulig russisk innblanding i presidentvalget i 2016.

P4 - 01 mai 19 kl. 12:17

Mueller frustrert over justisminister Barr

Oppsummeringen av Russland-rapporten manglet kontekst og har ført til forvirring rundt kritiske funn i etterforskningen av president Donald Trump. Det skriver FBIs spesialetterforsker Robert Mueller, som sto bak granskningen om Russland-samrøre, i et brev til justisminister William Barr, ifølge Wasington Post. Justisdepartementet med Barr i spissen konkluderte med at Trump ikke hadde gjort noe galt, selv om Mueller fant ti mulige tilfeller der Trump forsøkte å hindre etterforskningen.

NRK - 01 mai 19 kl. 16:52

Mueller kritiserte Barrs sammendrag

Spesialetterforsker Robert Mueller mener justisministerens sammendrag av Russland-granskingen førte til forvirring omkring kritiske aspekter i etterforskningen. Det kommer fram i et brev Mueller sendte til justisminister William Barr i mars..

NRK - 01 mai 19 kl. 02:53

Mueller frustrert over Barr

Spesialetterforsker Robert Mueller var frustrert over USAs jusitsminister William Barr sin sammenfatning av rapporten om Trump og Russland. Ifølge AP sendte Mueller et brev til justisdepartementet der han skriver at sammendraget manglet kontekst..

P4 - 05 mai 19 kl. 22:54

Vil ikke at Mueller skal vitne

USAs president Donald Trump mener det er en dårlig idé at spesialetterforsker Robert Mueller skal spørres ut av politikerne i Kongressen. Justiskomiteen i Representantenes hus har bedt Mueller om å redegjøre for granskingsrapporten om anklagene om russisk innblanding i presidentvalget i 2016. Rapporten konkluderer med at Russland forsøkte å påvirke valget i Trumps favør, men at verken Trump selv eller noen i hans stab medvirket til dette..

Aftenposten - 22 mars 19 kl. 22:28

Robert Mueller har levert sin rapport. Den er hemmelig foreløpig, men her er det vi vet.

NEW YORK (Aftenposten): Spesialetterforsker Robert Mueller har endelig levert sin rapport. Foreløpig er den hemmelig. Men her er det Robert Mueller har allerede fortalt gjennom tiltaler og rettspapirer..

Aftenposten - 22 mars 19 kl. 22:28

Robert Mueller har levert sin rapport. Den er hemmelig foreløpig, men her er det vi allerede vet.

NEW YORK (Aftenposten): Spesialetterforsker Robert Mueller har endelig levert sin rapport. Foreløpig er den hemmelig. Men her er det Robert Mueller har allerede fortalt gjennom tiltaler og rettspapirer..

NRK - 06 mai 19 kl. 22:36

Mueller kan bli hindra i å vitne

Ettersom spesialetterforskar Robert Mueller framleis er tilsett i justisdepartementet, kan justisminister William Barr enklare hindra han i å vitne for Kongressen. Barr har sagt at Mueller kan vitne, men Donald Trump kan be Barr forsøke å stanse det..

NRK - 08 mai 19 kl. 16:44

Trump stopper Mueller-rapport

USAs president Donald Trump bruker sine fullmakter for å stanse publisering av den uredigerte Mueller-rapporten, skriver Politico. FBIs spesialetterforsker Robert Mueller har brukt to år på å etterforske mulig russisk innblanding i 2016-valgkampen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 15 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 30 minutter siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 30 minutter siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 30 minutter siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 30 minutter siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 45 minutter siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..

NRK - 45 minutter siden

Vil ha oppgjer med høgreekstremisme

Preses Olav Fykse Tveit i Den norske kyrkja vil ta initiativ blant religiøse leiarar til å ta eit oppgjer mot haldningane som låg bak 22. juli-terroren. – Vi vil ta ansvar for eit oppgjer blant trus- og livssynssamfunn etter terrorangrepet 22.

NRK - 1 time siden

Uvaksinerte får ikkje eigne reglar

Fleire europeiske land innfører eigne reglar for uvaksinerte. Høg vaksinasjonsdekning og stabil smittespreiing gjer at det same truleg ikkje vil skje i Noreg. – Ein vil følgja utviklinga av epidemien nøye framover, spesielt med omsyn til kva effekt spreiing av deltavarianten får for sjukdomsutvikling, både hjå vaksinerte og uvaksinerte personar.

NRK - 1 time siden

Norcem-brann slukket

Brannen på Norcems sementfabrikk i Brevik i Telemark er slukket, opplyser 110-sentralen i Sør-Øst. Brannen startet ved 22-tiden i kullanlegget på fabrikken. Ifølge Norcem selv var regnvann årsaken til at styringssystem ble slått ut, og fin-kullet selvantente.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt