NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:13

NRK - 16 sep 21 kl. 12:53

Moxnes møter Støre i dag

NRK får opplyst at Ap-leiar Jonas Gahr Støre møter raudt-leiar Bjørnar Moxnes klokka 15 på Stortinget i dag. Støre har tidlegare uttalt at han vil ha samtalar med heile opposisjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Ap, Jonas Gahr Støre, Bjørnar Moxnes, Stortinget, Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Moxnes, møter, Størei , dag
NRK - 16 sep 21 kl. 15:45

Moxnes: Støre ønsker forandring

Bjørnar Moxnes sa før møtet med Støre at han kunne se for seg en samarbeidsavtale med Arbeiderpartiet, på linje med det Ap har med Rødt i Oslo. Etter møtet ble det klart at det ikke var aktuelt for Støre. – Vi kommer til å snakke sammen seinere.

NRK - 21 aug 21 kl. 19:02

Moxnes kritiserer halvtomme fly

Rødt-leder Bjørnar Moxnes refser regjeringens evakueringsarbeid i Afghanistan og mener flyene må fylles helt opp. Statsministeren avviser kritikken. – Det tomme flyet er selve bildet på regjeringas svik mot Afghanistan, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes til Dagbladet, og sikter til bildet av en nærmest tomt fly som landet på norsk jord fredag.

NRK - 13 sep 21 kl. 22:33

Moxnes: Et historisk gjennombrudd

Ved forrige stortingsvalg i 2017 fikk Rødt 2,4 prosent av stemmene. Det ga partiet én representant på Stortinget, partileder Bjørnar Moxnes. Ifølge prognosene fra Valgdirektoratet ligger partiet an til å nesten doble oppslutningen på 2,4 prosent fra valget for fire år siden.

NRK - 16 sep 21 kl. 12:53

Moxnes møter Støre

Ap-leiar Jonas Gahr Støre møter raudt-leiar Bjørnar Moxnes klokka 15 på Stortinget, får NRK opplyst..

NRK - 16 sep 21 kl. 15:45

Moxnes etter møtet med Støre

- Vi kommer til å snakke sammen seinere. Det blir flere møter mellom Støre og oss. Det positive er at Ap også ønsker forandringer Støre ønsker reell forandring.

NRK - 05 jun 21 kl. 14:29

Åpen for Vedum som statsminister

Rødts partileder Bjørnar Moxnes er åpen for å støtte Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum som statsminister. – Vi kan samarbeide med både Støre og Vedum som statsminister, så lenge vi får et oppgjør med Forskjells-Norge og ikke en slalåmregjering som åpner for samarbeid med høyrepartiene som har stått for en historisk sentralisering og økte forskjeller, sier Moxnes..

VG - 16 sep 21 kl. 15:52

Moxnes etter Støre-møte: – Har inntrykk av at Støre ønsker reell forandring

Rødt-leder Bjørnar Moxnes la frem viktige valgkrav for Jonas Gahr Støre – men sier partiet først vil la Ap forme en regjering i fred..

VG - 19 jun 21 kl. 12:31

Moxnes klar for hestehandel med Ap og Sp – her er kravene

BJERKE TRAVBANE (VG) Det er duket for hestehandel. Skal Rødt støtte Støre som statsminister, holder det ikke med «nesten» gjennomslag for partiets krav. – Nesten river ingen mann av hesten, slår Moxnes fast..

VG - 07 sep 21 kl. 16:42

Moxnes ut mot Støre og Ap: Må legge vekk arrogansen

Bjørnar Moxnes er lei av å bli angrepet av Ap og partileder Jonas Gahr Støre. - Vil han brenne broer og sette flertallet på spill, spør Rødt-lederen..

NRK - 17 sep 21 kl. 08:04

Krev gjennomslag for saker

Raudt har ønska seg ein samarbeidsavtale med den nye regjeringa. Det har Ap-leiar Jonas Gahr Støre avvist, seinast etter eit møte med Raudt-leiar Bjørnar Moxnes torsdag. Men for Raudt er det viktigaste at dei får gjennomslag på viktige politiske område som fordeling, klima og arbeidsrettar, seier Moxnes til NRK.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 45 minutter siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 45 minutter siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 1 time siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 1 time siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 2 timer siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt