NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 10:54

NRK - 16 sep 21 kl. 15:45

Moxnes: Støre ønsker forandring

Bjørnar Moxnes sa før møtet med Støre at han kunne se for seg en samarbeidsavtale med Arbeiderpartiet, på linje med det Ap har med Rødt i Oslo. Etter møtet ble det klart at det ikke var aktuelt for Støre. – Vi kommer til å snakke sammen seinere. Det blir flere møter mellom Støre og oss. Det positive er at Ap også ønsker forandringer Støre ønsker reell forandring.
Les mer på NRK


Les mer om:
Moxnes, Støre, Arbeiderpartiet, Ap, Rødt, Oslo, Bjørnar Moxnes, MDG, Senterpartiet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Moxnes, Støre, ønsker, forandring
NRK - 16 sep 21 kl. 15:45

Moxnes etter møtet med Støre

- Vi kommer til å snakke sammen seinere. Det blir flere møter mellom Støre og oss. Det positive er at Ap også ønsker forandringer Støre ønsker reell forandring.

VG - 16 sep 21 kl. 15:52

Moxnes etter Støre-møte: – Har inntrykk av at Støre ønsker reell forandring

Rødt-leder Bjørnar Moxnes la frem viktige valgkrav for Jonas Gahr Støre – men sier partiet først vil la Ap forme en regjering i fred..

Klartale - 13 sep 21 kl. 23:12

Folket ønsker ordentlig forandring

Rødt, Sosialistisk Venstreparti og Miljøpartiet De Grønne har fått flere stemmer enn tidligere. Audun Lysbakken mener at folket ønsker en forandring..

NRK - 21 aug 21 kl. 19:02

Moxnes kritiserer halvtomme fly

Rødt-leder Bjørnar Moxnes refser regjeringens evakueringsarbeid i Afghanistan og mener flyene må fylles helt opp. Statsministeren avviser kritikken. – Det tomme flyet er selve bildet på regjeringas svik mot Afghanistan, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes til Dagbladet, og sikter til bildet av en nærmest tomt fly som landet på norsk jord fredag.

NRK - 13 sep 21 kl. 22:33

Moxnes: Et historisk gjennombrudd

Ved forrige stortingsvalg i 2017 fikk Rødt 2,4 prosent av stemmene. Det ga partiet én representant på Stortinget, partileder Bjørnar Moxnes. Ifølge prognosene fra Valgdirektoratet ligger partiet an til å nesten doble oppslutningen på 2,4 prosent fra valget for fire år siden.

NRK - 25 sep 21 kl. 10:24

Lysbakken: – Vi har nådd målet

I sin tale til SVs landsstyremøte sier Audun Lysbakken at partiet har nådd det målet som er viktigst, nemlig et flertall som er avhengig av SV. – Vi kommer til å være en maktfaktor. Vårt løfte til folk, til alle som stemte for forandring, vi skal bruke den makten til å levere forandring som Norge trenger.

NRK - 05 jun 21 kl. 14:29

Åpen for Vedum som statsminister

Rødts partileder Bjørnar Moxnes er åpen for å støtte Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum som statsminister. – Vi kan samarbeide med både Støre og Vedum som statsminister, så lenge vi får et oppgjør med Forskjells-Norge og ikke en slalåmregjering som åpner for samarbeid med høyrepartiene som har stått for en historisk sentralisering og økte forskjeller, sier Moxnes..

NRK - 16 sep 21 kl. 12:53

Moxnes møter Støre i dag

NRK får opplyst at Ap-leiar Jonas Gahr Støre møter raudt-leiar Bjørnar Moxnes klokka 15 på Stortinget i dag. Støre har tidlegare uttalt at han vil ha samtalar med heile opposisjonen..

NRK - 06 aug 21 kl. 11:21

Rødt vil øke skattene med 48 mrd.

Partiet Rødt sikter seg inn på selskapsskatten i sitt skatteopplegg. I tillegg skal de som tjener under 600.000 kroner, få lavere skatt på inntekten sin.

VG - 19 jun 21 kl. 12:31

Moxnes klar for hestehandel med Ap og Sp – her er kravene

BJERKE TRAVBANE (VG) Det er duket for hestehandel. Skal Rødt støtte Støre som statsminister, holder det ikke med «nesten» gjennomslag for partiets krav. – Nesten river ingen mann av hesten, slår Moxnes fast..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Smitteutbrudd ved omsorgsbolig

13 beboere og åtte ansatte ved Belset omsorgsbolig er smittet med koronavirus, opplyser kommuneoverlegen i Bærum. Én er innlagt på sykehus, skriver Budstikka..

NRK - 45 minutter siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 1 time siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 1 time siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 1 time siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 2 timer siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 3 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 3 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 3 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..

NRK - 4 timer siden

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt