NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 16:38

NRK - 13 sep 21 kl. 08:46

Motsetter seg sesongarbeid

Forrige uke varslet konsernsjef Geir Karlsen at de ville ha mer sesongarbeid i Norwegian, for å kompensere for en utfordrende vintersesong. Med det skaper ledelsen ny usikkerhet, sier leder René-Charles Gustavsen i Norwegian Kabinforening til Dagens Næringsliv. – Om ledelsen velger å gå videre med dette, vil de møte ansatte som står rakrygget med armene i kors og med et stramt blikk. Vi blir ikke med på noen sesongmessig nedbemanning om vinteren, de ansatte ønsker mer forutsigbarhet, sier Gustavsen til avisa. Også lederen for Norwegian Pilot Union, Alf W.
Les mer på NRK


Les mer om:
Geir Karlsen, Norwegian, René-Charles Gustavsen, Norwegian Kabinforening, Dagens Næringsliv, Gustavsen, Norwegian Pilot Union

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Motsetter, seg, sesongarbeid
E24 - 13 sep 21 kl. 08:59

Norwegian-tillitsvalgte motsetter seg sesongarbeid

Tillitsvalgte i Norwegian gir tydelig motstand til konsernsjefens varsel om økt sesongarbeid..

NRK - 25 maj 21 kl. 06:59

Vil motsette seg fengsling

Kvinna som er sikta for å ha knivstukket en mann på Cirke K på Dombås natt til søndag, framstilles for varetektsfengsling i dag. Forsvarer Anders Gustav Bjørnsen sier til GD at hun motsetter seg fengsling. Tilstanden til mannen er ikke kjent..

NRK - 02 jun 21 kl. 14:30

Krever at andre tar DNA-prøven

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen motsetter seg at Agder-politiet skal ta DNA-prøve av ham, melder VG. Onsdag ba Oslo-politiet om at det tas en ny DNA-prøve av Kristiansen i forbindelse med den pågående etterforskningen av ham. Oslo-politiet har også bedt om at Agder-politiet tar prøven, men det ønsker ikke Kristiansen.

NRK - 02 jun 21 kl. 14:30

Vil at andre tar DNA-prøven

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen motsetter seg at Agder-politiet skal ta DNA-prøve av ham, melder VG..

VG - 02 jun 21 kl. 12:14

Ber om ny DNA-prøve: Viggo Kristiansen motsetter seg at prøven tas av Agder-politiet

Politiet vil ha nye DNA-prøver av Baneheia-dømte Viggo Kristiansen. Han er innstilt på å samarbeide, men ønsker ikke at prøven skal tas av Agder politidistrikt..

NRK - 15 jul 21 kl. 16:14

Kan ha blitt tvangsvaksinert

Statsforvalteren i Trøndelag har mottatt opp til 20 vedtak på tvangsvaksinasjon mot koronaviruset, skriver Adresseavisen. Pasientene det gjelder er ikke i stand til å gi samtykke. – Vi har opphevet opp mot halvparten av vedtakene vi har fått inn, men det er nok tilfeller av at vaksine har blitt satt på pasienter og brukere som motsetter seg dette uten at det er fattet vedtak i det hele tatt, sier rådgiver Maja Dyrkorn Granbo til avisen..

NRK - 13 aug 21 kl. 10:19

Kina avviser krav om ny gransking

Regjeringen i Kina avviser oppfordringer om en ny og grundigere gransking av starten på koronapandemien. Viseutenriksminister Ma Zhaoxu sa fredag at Kina motsetter seg politiserte forsøk på å undersøke saken. Han mener eventuelle nye undersøkelser må baseres på rapporten som WHO utarbeidet tidligere i år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 15 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 30 minutter siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 30 minutter siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 1 time siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 1 time siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.

NRK - 2 timer siden

SV åtvarar mot Frp-samarbeid

SV-leiar Audun Lysbakken åtvarar regjeringa mot å søke støtte frå Frp for å få gjennomslag for saker. Senterpartiet utelukkar ikkje eit samarbeid med Frp når regjeringa skal greie ut ulv- og bjørnebestanden. Eit samarbeid med høgresida vil påverke forholdet SV har til regjeringa, seier Lysbakken til NRK..

NRK - 2 timer siden

Namna på dei drepne frigjevne

Politiet offentleggjorde laurdag dei fem som blei drepne på Kongsberg onsdag kveld. – Andréa Meyer (52) – Hanne Merethe Englund (56) – Liv Berit Borge (75) – Gunnar Erling Sauve (75) – Gun Marith Madsen (78).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt