NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:53

NRK - 26 nov 22 kl. 21:48

Mot Kilde-seier i sesongåpningen - briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde ligger an til å vinne utforrennet i canadiske Lake Louise. – Fantastisk! Han kommer i mål et sekund foran Dressen som vant her i 2019. Han er fornøyd selv, utbrøt Viaplay-kommentator Andreas Toft da Kilde passerte målstreken. Kilde leverte en formidabel sluttspurt fra «fiskenettet» og til målgang.
Les mer på NRK


Les mer om:
Aamodt Kilde, Lake Louise, Dressen, Viaplay, Andreas Toft, Kilde

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mot Kilde-seieri , sesongåpningen, briljertei , Lake, Louise
NRK - 26 nov 22 kl. 21:48

Kilde briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde herjet med konkurrentene og gikk til topps i utforrennet i canadiske Lake Louise lørdag. Den norske stjernen var seks hundredeler foran Daniel Hemetsberger på andreplass. Marco Odermatt var ti hundredeler bak nordmannen..

NRK - 12 nov 22 kl. 05:52

Katie Hobbs øker ledelsen over Kari Lake i Arizona

Demokraten Katie Hobbs øker ledelsen over republikanske Kari Lake i opptellingen av stemmene i guvernørvalget i Arizona. I Maricopa fylke som er delstatens mest folkerike, har Hobbes nå 667.000 stemmer, mens Lake har 607.

NRK - 13 nov 22 kl. 06:30

Mark Kelly ber folk i Arizona gi opp gamle konspirasjonsteorier

Nylig gjenvalgt senator Mark Kelly ber Arizonas befolkning stå sammen og gi opp gårsdagens konspirasjonsteorier. Arizona sto sentralt i ekspresident Donald Trumps forsøk på å omstøte valget i 2020 og skape tvil om legitimiteten til Joe Bidens valgseier. I en tale lørdag etter at det var klart at han var gjenvalgt, oppfordret Kelly Arizonas befolkning til å komme seg videre fra konspirasjonsteoriene som har preget statens politiske liv de siste to årene.

NRK - 02 dec 22 kl. 21:10

Norsk skuffelse i Lake Louise

Ragnhild Mowinckel (30) kjørte for omstendelig da alpinkvinnene startet fartssesongen i verdenscupen. Hun er på en foreløpig 21.-plass i Lake Louise-utforen.

NRK - 25 dec 22 kl. 02:46

Kari Lake tapte valg-rettssak i Arizona

Republikaneren Kari Lake vant ikke fram i sitt forsøk på å utfordre resultatet av guvernørvalget i Arizona der hun ble slått av demokraten Katie Hobbs. En domstol i Maricopa fylke fant ingen tydelige eller overbevisende bevis på feil eller fusk som ville ha endret utfallet av valget, slik Lake hevdet. Det skriver dommer Peter Thompson i kjennelsen..

Aftenposten - 01 nov 22 kl. 19:26

Sesongåpningen ryker for Røiseland - Eckhoff usikker

Sesongåpningen i skiskyting på Lillehammer neste helg går trolig uten både Marte Olsbu Røiseland (31) og Tiril Eckhoff….

VG - 01 nov 22 kl. 19:26

Sesongåpningen ryker for Røiseland - Eckhoff usikker

Sesongåpningen i skiskyting på Lillehammer neste helg går trolig uten både Marte Olsbu Røiseland (31) og Tiril Eckhoff (32)..

VG - 12 nov 22 kl. 19:22

Bø vant i sesongåpningen: – Jeg følte jeg ble litt glemt

SJUSJØEN (VG) De andre landslagskollegene kom til Sjusjøen for å vinne. Det var ikke så mange som snakket om Tarjei Bø (34) i sesongåpningen – men han vant foran Sturla Holm Lægreid og Vetle Sjåstad Christiansen på sprinten..

NRK - 05 aug 22 kl. 05:37

Trump-støttet kandidat vinner i Arizona

Kari Lake som støttes av ekspresident Donald Trump, har vunnet det republikanske primærvalget til guvernør i Arizona. Lakes seier er et slag for den republikanske ledelsen i Arizona, som ønsker å se mer mot framtiden enn fortiden, og hadde satset på den mer moderate Karrin Taylor Robson. Lake har gjort de falske påstandene om valgfusk til et sentralt element i sin valgkamp..

NRK - 05 aug 22 kl. 05:37

Trump-støttet kandidat vant i Arizona

Kari Lake som støttes av ekspresident Donald Trump, har vunnet det republikanske primærvalget til guvernør i Arizona. Lakes seier er et slag for den republikanske ledelsen i delstaten som ønsker å se mer mot framtiden enn fortiden, og hadde satset på den mer moderate Karrin Taylor Robson. Lake har gjort de falske påstandene om valgfusk til et sentralt element i sin valgkamp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Pågrepet og siktet for drapsforsøk

En ung mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo sentrum natt til fredag 20. januar. Det skriver VG.

NRK - 15 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..

NRK - 15 minutter siden

Energikommisjonen sår tvil om klimamåla

Regjeringa får i dag tilrådingar til ein ny energipolitikk, men komiteen er ikkje sikker på om vi har nok kraft til å nå klimamåla for 2030. Kommisjonen konkluderer med at klimamåla for 2030 per i dag «ser svært ambisiøse ut». Men at «politisk vilje» og upopulære val framleis kan tippe vektskåla: – Alt må gå mykje kjappare enn det gjer i dag, seier ei kjelde i Energikommisjonen til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 30 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 15 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 45 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 45 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 1 time siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 1 time siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com