VG > Utenriks

Wednesday, 20 October, 02:57

VG - 11 sep 21 kl. 21:21

Moskva anklager USA for å blande seg inn i russisk valg

UD-talskvinnen Maria Zakharova hevder at de har bevis for at USA blander seg inn i det kommende russiske valget..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Maria Zakharova, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Moskva, anklager, USA, forå , blande, seg, inni , russisk valg
NRK - 18 jun 21 kl. 09:32

Moskva utvider nedstengning

Russlands hovedstad Moskva viderefører retningslinjer og koronatiltak til 29. juni. Tiltakene inkluderer blant annet forbud mot offentlige arrangementer, i tillegg til stengte kafeer og restauranter om kvelden.

NRK - 18 jun 21 kl. 14:48

Delta-varianten dominerer i Moskva

Borgermester i Moskva uttalte fredag at Delta-varianten nå dominerer i byen. Nær 90 prosent av alle nye smittetilfeller i Moskva skyldes virusvariasjonen..

NRK - 30 jul 21 kl. 21:51

Avvikler påbud om hansker

Siden mai i fjor har det vært påbudt med hansker på busser, tog og i butikker i Moskva som et koronatiltak. Nå er påbudet opphevet i den russiske hovedstaden. Ordfører Sergej Sobjanin sier fredag at smittesituasjonen i Moskva er kraftig forbedret.

NRK - 04 sep 21 kl. 16:49

Kan betale med fjeset i Moskva

Snart kan passasjerer som tar metroen i Moskva betale med fjeset sitt. Mer enn 15.000 mennesker har meldt seg på til et billettsystem som bruker ansiktsgjenkjenning, skriver Bloomberg, som siterer RIA Novosti.

NRK - 16 jun 21 kl. 00:22

Weinstein utleveres til California

Den skandaliserte Hollywood-regissøren Harvey Weinstein skal utleveres til California, der han vil bli stilt for retten for seksuelt misbruk av fem kvinner i Los Angeles og Beverly Hills. Det bestemte dommer Kenneth Case i Erie County Court i New York tirsdag, skriver Los Angeles Times. Voldtektene og overgrepene han er beskyldt for i delstaten, skal ha skjedd mellom 2004 og 2013.

NRK - 01 aug 21 kl. 19:48

USA anklager Iran for angrep

Også USA anklager Iran for angrepet som krevde to liv på et tankskip utenfor Oman. Amerikanerne lover en «passende reaksjon». Iran har kalt anklagene, som først kom fra Israel, for grunnløse.

NRK - 15 okt 21 kl. 14:20

Afghanistan-samtalar i Moskva

Neste veke skal utsendingar frå USA, Kina og Pakistan møtast i Moskva for å ha samtalar om Afghanistan, melder statlege nyheitsbyrå. Målet for møtet er å kome fram til eit felles standpunkt om den endra situasjonen i Afghanistan, seier Russlands utsending til landet, Zamir Kabulov..

NRK - 28 jul 21 kl. 05:51

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

NRK - 27 maj 21 kl. 17:52

Russland avviste ruteendring av fly

En flygning til Moskva ble torsdag kansellert etter at Russland nektet flyet å endre rute. Austrian Airlines skulle fly fra Wien til Moskva, men ville - i tråd med EUS anbefalinger - ikke fly over Hviterussland. Endringen ble ikke godkjent av russiske luftfartsmyndigheter, og flygingen ble kansellert.

NRK - 13 jun 21 kl. 14:17

Moskva frister med vaksinepremie

Innbyggere i den russiske hovedstaden Moskva kan bli med i loddtrekning om å vinne nye biler dersom de lar seg vaksinere. Det sier byens ordfører Sergej Sobjanin søndag. Årsaken er at vaksineringen går sakte i byen, samtidig som smittetallene går opp.

Fler nyheter fra VG

VG - Igår: 15:13

Parlamentet minnes knivdrept politiker: Ønsker mildere ordskifte

Det britiske underhuset trer sammen i dag for å minnes representanten som fredag ble knivdrept: – I dag kan vi starte på ny, sier speaker sir Lindsay Hoyle..

VG - Igår: 03:15

Misjonærer kidnappet i Haiti: – Be for oss

17 amerikanske misjonærer og familiemedlemmer ble lørdag kveld bortført i Haiti. De siste månedene har mengden vold og kriminalitet har steget betraktelig i det fattige landet..

VG - 17 okt 21 kl. 01:40

Kastrerer Pablo Escobars «kokain-flodhester»

Narkokongen ble skutt og drept i 1993. Siden den gang har kjæleflodhestene hans ivrig formert seg – og blitt en trussel for det lokale dyrelivet..

VG - 16 okt 21 kl. 10:09

Fugl ble frigjort – gir håp til afghanere

En liten fugl spiller hovedrollen i en uvanlig og rørende fortelling om den farlige og kaotiske evakueringen fra Afghanistans hovedstad Kabul i høst..

VG - 16 okt 21 kl. 04:11

Tysk flomoffer funnet i Nederland etter flere måneder

En kvinne som var savnet etter flommen i Tyskland juli, skal ha blitt ført 300 kilometer i vannmassene. Nå er hun funnet i Nederland..

VG - 16 okt 21 kl. 02:05

EU fordømmer meldinger fra Slovenias statsminister som antisemittiske

Slovenias statsminister Janez Jansa beskylder flere EU-politikere for å være marionetter for den jødiske milliardæren George Soros. Det får EU og Nederlands statsminister til å reagere..

VG - 15 okt 21 kl. 19:37

Storbritannia i sorg etter drap på politiker: – Lokalsamfunnets mann

SOUTHEND-ON-SEA (VG) Drapet på Sir David Amess sender sjokkbølger over de britiske øyer. Flere ønsker tiltak som vil øke sikkerheten til de folkevalgte..

VG - 15 okt 21 kl. 19:37

Krever tiltak etter drapet på Sir David: – Nå er det på tide

Drapet på Sir David Amess sender sjokkbølger utover den britiske øya. Flere stemmer løfter behovet for tiltak som vil øke sikkerheten til britiske parlamentarikere..

VG - 15 okt 21 kl. 14:45

Britisk toppolitiker døde etter knivstikking i kirke

Den britiske parlamentarikeren David Amess (69) er knivstukket flere ganger, og døde senere av skadene, ifølge flere britiske medier..

VG - 15 okt 21 kl. 01:49

Intern liste lekket: Disse navnene er bannlyst av Facebook

Facebook skal operere med en liste på over 4000 bannlyste navn. Brukere kan bli utestengt eller få innlegg slettet hvis de nevner noen av dem..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt