NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 18:09

NRK - 30 jul 23 kl. 04:31

Moskva-flyplass stengt etter droneangrep

Moskvas internasjonale flyplass Vnukovo er stengt etter at ukrainske dorner angrep to kontorbygg i den russiske hovedstaden. Det melder det russiske nyhetbyrået Tass. Dronene skal være skutt ned, men luftrommet over Moskva er stengt for all trafikk. Fly som skal til Vnukovo omdirigeres..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vnukovo, Tass, Moskva

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Moskva-flyplass, stengt, etter, droneangrep
NRK - 11 aug 23 kl. 10:27

Luftrommet over flyplass i Moskva stengt etter antatt droneangrep

Flyginger til og fra Vnukovo flyplass i Moskva ble i en periode stengt fredag på grunn av et antatt droneangrep. – På grunn av sikkerhetshensyn ble noen av flyene omdirigert til andre flyplasser i Moskva, heter det i en uttalelse fra flyplassen. I løpet av de siste ukene har det vært en rekke droneangrep i områder rundt hovedstaden, og Russland hevder at Ukraina står bak disse..

NRK - 22 aug 23 kl. 17:52

Ukrainske medier: Sabotører står bak droneangrep på baser dypt inne i Russland

Ukrainske sabotører som opererer dypt inne i Russland, står bak den siste tidas droneangrep, ifølge ukrainske medier. Den ukrainske avisa Pravda skriver at to russiske bombefly er ødelagt og to andre skadd i angrepene. Både Pravda og nettavisen NV skriver at en gruppe ukrainske sabotører står bak angrepet.

NRK - 30 jul 23 kl. 03:46

Tass: Luftrommet over Moskva stengt – droner skal ha truffet to kontorbygninger

To bygninger i Moskva har fått skader i angrep fra ukrainske droner, men ingen personer er såret, opplyser byens ordfører. Luftrommet over Moskva er nå stengt. Det er nødetatene som melder om stengningen tidlig søndag, ifølge nyhetsbyrået Tass.

NRK - 02 aug 23 kl. 05:37

Eksplosjoner i Kyiv og Odesa etter droneangrep

Det ble meldt om eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv natt til onsdag, og i Odesa forrsaket droneangrep branner i havna. Militret i Ukraina og Kyivs ordfrer Vitalij Klitsjko meldte om hendelsene i Kyiv i 2-tida. Iflge ordfreren, via appen Telegram, er det meldt om at rester av en drone har falt ned i bydelen Solomianskij, srvest for sentrum.

Klartale - 24 jun 23 kl. 18:59

Moskva gjør seg klar til kamp

Gruppa Wagner var noen mil unna Moskva lørdag kveld. De er ute etter de som leder militæret i Russland. Wagner er leiesoldater.

NRK - 03 feb 24 kl. 17:19

Alle fjelloverganger i Sør-Norge stengt

Alle fjelloverganger i Sør-Norge er stengt lørdag formiddag, opplyser Vegtrafikksentralen på X/Twitter. E16 over Filefjell er midlertidig stengt på grunn av uvær. Alle de andre fjellovergangene i Sør-Norge er også stengt: ** E16 Filefjell: Midlertidig stengt ** Fv 50 Hol-Aurland: Stengt ** Rv 7 Hardangervidda: Stengt ** Rv 52 Hemsedalsfjellet: Stengt ** Rv 13 Vikafjellet: Stengt ** R15 Strynefjellet: Stengt ** E134 Haukelifjell: Stengt.

NRK - 03 feb 24 kl. 17:19

Fjelloverganger i Sør-Norge stengt

Alle fjelloverganger i Sør-Norge er stengt lørdag formiddag, opplyser Vegtrafikksentralen på X/Twitter. E16 over Filefjell var tidligere lørdag midlertidig stengt, men åpnet igjen for kolonnekjøring rundt klokken 17.30.

NRK - 05 jun 23 kl. 01:37

Kraftverk i Belgorod rammet av drone

Et droneangrep forårsaket mandag morgen brann i et kraftverk i den russiske grenseregionen Belgorod, ifølge russiske myndigheter. Belgorod-guvernør Vjatsjeslav Gladkov skriver på Telegram at årsaken til brannen antas å være et droneangrep. Belgorod ligger sørvest i Russland og grenser til Kharkiv fylke nordøst i Ukraina.

NRK - 31 jan 24 kl. 09:08

Sivile drept i droneangrep i Donetsk

Minst to sivile er drept i et ukrainsk droneangrep mot russiskokkuperte Donetsk, sier en russisk-innsatt ordføreren i området. – To sivile ble drept og en ble såret som følge av et ukrainsk droneangrep mot veien mellom Gorlivka og Donetsk, skriver Ivan Prikhodko på Telegram. Han er ordfører i russisk-okkuperte Gorlivka.

NRK - 29 aug 23 kl. 23:42

Droneangrep mot flyplass vest i Russland

Det er tirsdag kveld meldinger om et droneangrep mot flyplassen i Pskov vest i Russland. Videoer i russiske medier viser eksplosjoner og røyk, ifølge Reuters. Flyplassen er både militær og sivil.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Slagsmål mellom flere personer i Oslo sentrum

Politiet har rykket ut til Storgata etter melding om et slagsmål mellom fem personer. Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysetær i Oslo-politiet forteller at de ikke vet om noen har blitt skadet enda..

NRK - 15 minutter siden

En av fire reaktorer stengt ned ved russisk atomkraftverk

En feil har ført til at én av fire reaktorer er stengt ned ved atomkraftverket i Rostov i Russland. Det var en feil på en turbin ved kraftverket som førte til at reaktoren ble automatisk stengt ned, opplyser det russiske energidepartementet. Atomkraftverket ligger i Rostov, helt sørvest i landet.

NRK - 30 minutter siden

Telemarksavisa: To nordmenn fengslet i Litauen

To menn fra Notodden har blitt arrestert i Šiauliai, Litauen. De sitter nå i varetekt. Det skriver Telemarksavisa tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 1 time siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 1 time siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 4 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 2 timer siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 3 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 2 timer siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com