NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:27

NRK - 29 jan 23 kl. 06:53

Mor og besteforeldre bortførte nyfødt baby i Danmark

Lørdag kveld fikk politiet i Danmark melding om at en nyfødt baby var blitt bortført fra fødeavdelingen ved Slagelse sykehus på Sjælland. Babyen var da bare noen timer gammel. – Barnets mor, bestemor og bestefar er pågrepet og siktet for å ha bortført barnet, sier Jakob Jensen som er vaktleder for Sørsjelland og Lolland Falsters politi, til Ritzau. Barnet ble funnet i god behold lørdag kveld klokken 21.45 i bilen til bestefaren, etter å ha vært savnet siden klokken 18.
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Slagelse, Sjælland, Jakob Jensen, Sørsjelland, Lolland Falsters, Ritzau, DR

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Morog , besteforeldre, bortførte, nyfødt, babyi , Danmark
Klartale - 01 feb 23 kl. 09:20

Disse navnene var mest populære i Norge i 2022

359 jenter fikk navnet Nora i fjor 414 gutter fikk navnet Jakob. Like mange gutter fikk navnet Noah. Det viser statistikk for navn fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

NRK - 29 jan 23 kl. 17:21

Bestefar løslatt etter bortføring av baby i Danmark

En bestefar er løslatt etter at et nyfødt barn ble bortført fra et sykehus på Sjælland i Danmark lørdag. Både bestefaren, bestemoren og moren er siktet i saken. Den 60 år gamle bestefaren ble løslatt etter å ha blitt avhørt av politiet søndag.

NRK - 27 okt 22 kl. 03:22

Planla å bortføre guvernør – dømt for terror

Tre medlemmer av en høyreradikal militsgruppe er funnet skyldig i terror for å ha støttet folk som planla å kidnappe Michigans guvernør Gretchen Whitmer. Det skjer to måneder etter at to menn ble dømt for å ha planlagt å bortføre Whitmer og deretter bruke en bombe til å sprenge en bru for å forsinke politiet under bortføringen. De to anså Whitmer for å være en «tyrann» fordi hun innførte strenge smittevernregler under koronapandemien.

NRK - 28 dec 22 kl. 18:14

Militsmedlem slapp livstid i USA for planer om å bortføre guvernør

Et høyreradikalt militsmedlem som er kjent skyldig i planer om å bortføre Michigans guvernør Gretchen Whitmer, er dømt til 19 år i fengsel. Barry Croft (47) og Adam Fox (39) ble i august funnet skyldig i å ha planlagt å bortføre Whitmer i 2020. Bortføringen skulle blant annet skje ved hjelp av en bombe.

NRK - 16 jan 23 kl. 21:46

Søk pågår etter 50 kvinner som er bortført i Burkina Faso

FN ber om at de 50 kvinnene som er bortført av antatte jihadister i Burkina Faso, slippes fri umiddelbart. Sikkerhetsstyrker i det lille vestafrikanske landet har lett etter kvinnene siden de ble bortført i to separate hendelser torsdag og fredag, ifølge guvernør Rodolphe Sorgho i Sahel-regionen. – Alle tilgjengelige midler er i bruk, i lufta og på bakken, for å finne disse kvinnene, sier en kilde i sikkerhetsstyrkene til nyhetsbyrået AFP mandag.

NRK - 05 feb 23 kl. 13:44

Kjent irakisk miljøaktivist bortført av væpna menn

Væpna menn har bortført den kjente irakiske miljøaktivisten Jassim al-Assadi som kjemper for de bevaringsverdige sumpområder sør i landet. Sumpområdene i Mesopotamia, som ligger mellom de to store elvene Eufrat og Tigris sør i Irak, står på Unescos verdensarvliste. 65 år gamle Assadi leder miljøorganisasjonen Nature Iraq og har ofte opptrådt i irakiske og internasjonale medier for å advare om hvilke trusler området er utsatt for.

NRK - 30 nov 22 kl. 17:38

VG: Fire tiltalt etter Tolga-bortføringa

Fire menn i 20-åra er tiltalt for bortføring eller medverka til dette etter at ein mann i 20-åra blei skoten og bortført frå heimen til foreldra på Tolga i januar, skriv VG. Tre av dei er også tiltalt for å ha ein revolver, i tillegg til vald og truslar mot offeret og foreldra hans i samband med bortføringa. Politiet har tidlegare sagt at gjeld var eit mogeleg motiv for bortføringa..

NRK - 20 feb 23 kl. 12:25

39-åring dømt for bortføringen av rapartisten Einár

En 39 år gammel mann er dømt til 13 års fengsel for narkotikaforbrytelser, mishandling og bortføring av den svenske rapartisten Einár. – Tingretten har kommet fram til at mannen har hatt en aktiv og nødvendig rolle for gjennomføringen av bortføringen og ranet, skriver dommer Kajsa Hälje i en pressemelding mandag. Han ble pågrepet i mars i fjor etter å ha vært på flukt i utlandet.

NRK - 27 dec 22 kl. 19:36

Mann dømt til fengsel for planer om å bortføre Michigans guvernør

Et høyreradikalt militsmedlem som er kjent skyldig i planer om å bortføre Michigans guvernør Gretchen Whitmer, er dømt til 16 år i fengsel. Adam Fox (39) ble sammen med Barry Croft (47) funnet skyldig av en jury i å ha planlagt å bortføre Whitmer blant annet ved hjelp av en bombe i 2020. De to regnes som hovedmennene i militsen bak kidnappingsplanen og risikerte livstidsstraff.

NRK - 04 mar 23 kl. 22:37

Røde Kors-medarbeidere bortført i Mali

To ansatte i Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble bortført i Mali lørdag. De to ble bortført lørdag morgen på strekningen mellom byene Gao og Kidal, skriver ICRC på Twitter. Det er ikke kjent hvilken nasjonalitet de to Røde Kors-medarbeiderne har eller hvem som bortførte dem.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 3 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com