NRK > Nyheter

Monday, 29 November, 16:06

NRK - 26 okt 21 kl. 16:04

Mor og barnevogn påkjørt av varebil

Mor med barnevogn som var påkjørt av en varebil. Mor er skadd, uvisst skadeomfang, mens barnet i barnevogna fremstår uskadd. De kjøres med ambulanse, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Morog , barnevogn, påkjørtav , varebil
NRK - 08 sep 21 kl. 16:49

Sjåfør kjørte på barnevogn i Oslo

Politiet i Oslo har opprettet sak etter en trafikkulykke på Majorstua. En sjåfør kjørte på en barnevogn som ble ført av en mor over et gangfelt. Barnet ble kjørt legevakta av ambulansen, tilsynelatende lettere skadet.

NRK - 23 jul 21 kl. 15:49

Kollisjon mellom varebil og trikk

Omtrent klokken 15:50 rykket nødetatene i Oslo til Parkveien etter en melding om kollisjon mellom en varebil og en trikk. Politiet melder at ambulanse har undersøkt flere personer, men ingen er meldt skadet. Det er en del materielle skader og bilberger er på vei..

NRK - 09 sep 21 kl. 13:54

Brann i varebil på bensinstasjon

Det er full fyr i en varebil som står like ved bensinpumpene på en bensinstasjon ved E16 i Nes kommune. E16 er helt stengt på grunn av brannen. – Folk i området må holde seg borte fra bensinstasjonen, skriver politiet på Twitter rundt klokka 13.

NRK - 22 sep 21 kl. 01:37

Bilfører omkom i trafikkulykke

En bilfører mistet livet i en frontkollisjon mellom en lastebil og en varebil på riksvei 92 mellom Karasjok og Kautokeino i Finnmark sent tirsdag kveld. Politiets operasjonsleder Tarjei Leinan Mathiesen opplyser til NTB at de to personene i lastebilen fremstår fysisk uskadd, men at føreren i en varebil døde på stedet. Vedkommende var alene i bilen.

NRK - 23 okt 21 kl. 19:35

Fann 31 irakarar i varebil

Tysk politi har funne 31 irakarar i ein varebil i delstaten Mecklenburg-Vorpommern, ikkje langt ifrå grensa til Polen. Nokon av dei 19 mennene, 10 ungane og 2 kvinnene var i dårleg form, melder politiet laurdag. Fleire av ungane hadde fuktige, slitne sko, andre hadde såre føter som hadde vore pakka inn i aluminiumsfolie..

Aftenposten - 10 okt 21 kl. 19:02

På hjul i naturen? Her er syv fine turer for barnevogn og rullestol.

Annett Eidsvåg savnet en god oversikt over trilleturer i Bergen. Nå har hun vært med på å lage en selv..

NRK - 05 aug 21 kl. 01:37

Kjørte etter ambulanse i høy fart

I Harstad observerte en sivil politipatrulje en varebil som fulgte etter en ambulanse under utrykning i høy hastighet natt til torsdag. Varebilen ble stanset av politipatruljen på Seljestad, der sjåføren fikk førerkortet beslaglagt og ble anmeldt for uaktsom kjøring, skriver Troms politidistrikt på Twitter..

NRK - 12 okt 21 kl. 20:53

Petito ble kvalt til døde

Obduksjonen av Gabrielle «Gabby» Petito har vist at hun ble kvalt til døde. Det kunngjorde rettsmedisiner Brent Blue i Teton County i delstaten Wyoming i USA tirsdag, melder AFP. Petito ble meldt savnet 11.

NRK - 30 okt 21 kl. 11:59

Kjøpesenter stengt etter brann

En brann i en varebil som sto inntil en murvegg ved Åmotsenteret i Modum, har ført til at senteret stenges ut lørdagen. Politiet mottok melding om brannen like før klokken 10.30 lørdag.

VG - 05 aug 21 kl. 12:12

Politiet mener de har funnet elsparkesyklisten som kjørte på Santiago (1): – Jeg håper han tar ansvar, sier Santiagos mor

En mann i 50-årene har fått status som mistenkt i saken. Han blir avhørt torsdag. Santiagos mor, Lorena Larsen, er glad for at politiet har en mistenkt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt