NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:08

NRK - I førrgår: 12:37

Mor dømt til millionerstatning

En 53 år gammel kvinne er i Sør-Rogaland tingrett dømt til å betale vel 3,1 millioner kroner i menerstatning til sin datter, skriver Aftenbladet Moren utsatte sin datter og hennes søsken for omfattende mishandling gjennom oppveksten, og er allerede dømt til fire og et halvt års fengsel for dette. Datteren ble påført både fysiske og psykiske skader av mishandlingen utført av moren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Rogaland, Aftenbladet Moren

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mor, dømt, til, millionerstatning
Klartale - 28 apr 22 kl. 10:23

Disse barna begynte på skole i et helt nytt land

– God morgen, alle sammen. God morgen far og mor, synger fem barn i kor. De har akkurat spist lunsj.

NRK - 06 maj 22 kl. 18:08

Høyesterett forkastet anke fra mor som rømte utenlands med datter

En mor i slutten av 30-årene er dømt til ett år og to måneders fengsel etter at hun tok med datteren til Tunisia for å slippe unna barnevernet. Høyesterett har nå sagt siste ord i saken etter at de nylig forkastet kvinnens anke over Gulating lagmannsretts dom fra i fjor der moren ble dømt til ett år og to måneders fengsel. Kvinnen tok i 2017 med sin noen måneder gamle datter etter at barnevernet hadde besluttet omsorgsovertakelse og fosterhjemsplassering.

NRK - 06 apr 22 kl. 19:06

Siktet for drapsforsøk på egen mor

Mannen i 30-årene, som er siktet for drapsforsøk i Lillehammer lørdag, skal ha forsøkt å drepe sin egen mor. Det forteller politiadvokat Hans Petter Ommedal til NRK. Det var natt til lørdag at en kvinne ble sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt utsatt for en voldshendelse med en gjenstand.

NRK - 07 apr 22 kl. 13:14

Drap i Bærum: Avdøde var mor til siktede

Politiet har i dag mottatt obduksjonsrapport om kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Bærum natt til 5. april. Obduksjonsrapporten viser at avdøde er mor til siktede i saken.

NRK - 07 apr 22 kl. 13:14

Drapet i Bærum: Avdøde var mor til siktede

Kvinnen som ble drept i en leilighet i Bærum natt til 5.april er mor til personen som er siktet for drapet. Det viser obduksjonsrapporten.

Dagbladet - 04 mar 22 kl. 16:05

- Føles som helvete

Boligblokka til Viktoriias mor ble knust på noen sekunder av russiske bomber. - Min mor lever, men jeg vet ikke hvor hun er, sier Viktoriia (29)..

Aftenposten - 15 mar 22 kl. 19:56

Norsk VM-håp minnes sin døde mor med tatovering

Norges nye stav- og VM-håp Pål Haugen Lillefosse (20) minnes sin mor med en tatovering kopiert fra et fotografi av….

VG - 15 mar 22 kl. 19:56

Norsk VM-håp minnes sin døde mor med tatovering

Norges nye stav- og VM-håp Pål Haugen Lillefosse (20) minnes sin mor med en tatovering kopiert fra et fotografi av hennes og hans hånd rett før hun gikk bort for tre og et halvt år siden..

Aftenposten - 22 maj 22 kl. 19:30

Den ultimate synden: Når mødre forlater sine barn

Er en mor bare interessant idet hun slutter å være mor?.

Dagbladet - 12 jun 22 kl. 21:51

Fant sin ukjente mor

Irene Halle (39), kjent fra «Farmen», fant sin biologiske mor etter hjelp fra NRK-profil Tore Strømøy. - En følelse av å være forelsket, sier hun..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 30 minutter siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 30 minutter siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 45 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 1 time siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com