VG > Økonomi

Saturday, 03 December, 21:07

VG - 02 jul 14 kl. 15:46

Mopedfører (18) påkjørt  - luftambulanse på vei

Ei jente på 18 år er påkjørt av en campingbil i Rosendal..
Les mer på VG


Les mer om:
Rosendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mopedfører18 , påkjørt, luftambulanse, vei
Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

NRK - 25 okt 22 kl. 08:23

Mopedfører til sykehus etter trafikkulykke

En mopedfører kjørte inn i en bil bakfra i Ringerike tirsdag morgen. – Mopedfører kjørt til Ringerike sykehus, fremstår ikke alvorlig skadd, skriver politiet på Twitter. Politiet oppretter sak, opplyser de..

NRK - 11 jul 19 kl. 20:05

Mopedfører kjørt til Ullevål

Politiet i Oslo informerer om at en mopedfører er kjørt til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke i Bærum. Mopedføreren beskrives som alvorlig skadet mens fotgjengeren kun skal være lettere skadet..

NRK - 13 jun 22 kl. 22:07

Mopedførar alvorleg skada

Ein mopedførar er alvorleg skada etter ei trafikkulukke i Åmot, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Mopeden skal ha krasja med ein bil. Mopedføraren er frakta til sjukehus med luftambulanse..

NRK - 13 jun 22 kl. 23:19

Mopedførar døydde i ulukke

Mopedføraren som krasja med ein bil i Åmot i Modum døydde, bekreftar Arne Guddal i Sør-Øst politidistrikt til Drammens Tidende. Pårørande er varsla, opplyser Guddal til avisa. Mopedføraren blei frakta til sjukehus med luftambulanse..

NRK - 21 maj 19 kl. 09:42

Mopedførar omkom i ulukke

Ein mopedførar er bekrefta omkomen etter ein lastebil og ein moped kolliderte tysdag morgon på riksveg 4 på Jaren i Oppland. Det blei jobba med gjenoppliving av mopedføraren på staden, men livet sto ikkje til å redde. Pårørande er varsla..

NRK - 17 jul 19 kl. 01:59

Mopedfører til sykehus

En mopedfører er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en ulykke i Måndalen i Møre og Romsdal. Føreren skal ha hodeskader, men det er foreløpig ikke kjent hvor alvorlige skadene er, skriver politiet på Twitter..

NRK - 17 apr 19 kl. 23:35

Russebil har kjørt på en mopedfører

En russebil skal ha kjørt på en mopedfører i Askim, ifølge vitner på stedet. Luftambulansen er på vei til stedet opplyser opersjonsleder i politiet , Finn Håvard Aas til VG..

NRK - 28 sep 16 kl. 19:29

Mopedfører skadd i ulykke

En mopedfører er skadd etter en trafikkulykke i Nissedal i Telemark onsdag kveld. Politiet opplyser at det kan dreie seg om en viltpåkjørsel. Ambulanse er på ulykkesstedet, og både luftambulansen og politiet er på vei..

P4 - 28 apr 18 kl. 16:52

Mopedfører kolliderte med personbil

En mopedfører er skadd etter å ha kollidert med en personbil i Fredrikstad. Politiet opplyser at luftambulansen nå er på vei, og at føreren av mopeden har smerter i hofter og i ryggen..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Van Gaal fortsatte showet: Kysset vingbacken foran pressen

DOHA (VG) (Nederland-USA 3–1) Nederland-sjef Louis van Gaal (71), ikledd oransje slips for anledningen, var ikke tung å be da han fikk spørsmål om superbacken Denzel Dumfries (26)..

VG - 2 timer siden

Kilde mot seier i den norske drømmebakken

Aleksander Aamodt Kilde (30) har vært syk hele uken, men da det gjaldt som mest hadde nordmannen hundredelene på sin side i Beaver Creek og leder etter at de beste har kjørt..

VG - 3 timer siden

Nate Kahungu bekrefter forhold

«Skal vi danse»-Nate sier han har fått kjæreste..

VG - 3 timer siden

Marcus & Martinus om Sverige-satsingen: – Kommer aldri til å glemme Norge

Tvillingduoen sier de ble spurt om å være med i norske MGP, men takket nei. Nå er de klare for svenske Melodifestivalen..

VG - 3 timer siden

Når kinesere taler makten imot

Xi Jinping, som er gitt all makt i Midtens rike, erklærte folkekrig mot viruset. Kina skulle renses fullstendig for corona. Men viruset hadde andre planer..

VG - 7 timer siden

Elon Musk er blitt farlig

Elon Musk har kjøpt Twitter og med det blitt en verdens mektigste og farligste demagoger..

VG - 7 timer siden

Suverene Klæbo slo til igjen – utklasset konkurrentene på Lillehammer

LILLEHAMMER (VG) Etter å ha stått over fredagens renn med en sår hals, var Johannes Høsflot Klæbo lørdag tilbake på toppen av pallen..

VG - 8 timer siden

Palestiner drept av israelsk politi: - Forferdet

Fredag ble en palestiner skutt på åpen gate på den okkuperte vestbredden i Palestina. Imidlertid strides det om hva som var forløpet til hendelsen..

VG - 8 timer siden

Haalands skadehistorikk: – Han beveger seg på kanten

OSLO/DUBLIN (VG) Erling Braut Haaland (22) er ikke i nærheten av å ha like god skadehistorikk som to av verdens beste spisser. Også eksplosive Kylian Mbappé (23) er mindre skadeutsatt enn nordmannen..

VG - 8 timer siden

Ikke rør barnetrygden min!

Skal vi virkelig gjøre den universelle barnetrygden til en sosialstøtte som hovedsakelig mottas av innvandrerfamilier?.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com