VG > Økonomi

Saturday, 22 January, 02:34

VG - 13 jan 22 kl. 03:57

Momoa og Bonet skiller lag

Kjendisparet Jason Momoa (42) og Lisa Bonet (54) går fra hverandre etter 16 år..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jason Momoa, Lisa Bonet, Bonet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Momoaog , Bonet, skiller, lag
NRK - 26 okt 21 kl. 12:46

Pensjonsfond dumper fossilt

Et av verdens største pensjonsfond, nederlandske ABP, vil selge seg helt ut av kull, olje og gass. Beslutningen har bred støtte blant pensjonshavere og arbeidsgivere, skriver fondet i en pressemelding. ABP har i dag verdipapirer for om lag 150 milliarder norske kroner i fossil energi.

VG - 28 sep 21 kl. 19:57

Én bokstav skiller ordføreren fra forgjengeren

Kun en bokstav skiller den nye og den gamle ordførerens etternavn. Gro-Anita Mykjåland (Sp) gir stafettpinnen videre til Terje Møkjåland (KrF)..

NRK - 08 okt 21 kl. 04:32

Rundt 300.000 lovbrudd

I fjor ble nesten 300.000 lovbrudd etterforsket i Norge. Det er en liten økning sammenlignet med de tre siste årene.

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 15:02

Fire trekk skiller Oslo-velgerne fra folk i resten av landet

Ingen steder er velgerne mer opptatt av miljø enn i hovedstaden. Også på tre andre måter skiller Oslo-velgerne seg fra….

NRK - 22 jul 21 kl. 00:36

Kraftig jordskjelv utenfor Panama

Et jordskjelv med styrke 6,7 rystet Panama og Costa Rica onsdag ettermiddag. Episenteret lå sør for grensen som skiller de to landene, om lag 68 kilometer ute i havet sør for Punta de Burica i Panama. et ble ikke utstedt tsunamivarsel etter skjelvet..

VG - 22 okt 21 kl. 10:18

Farlig alenegang i NATO

Det er oppsiktsvekkende at tidligere statsminister Jens Stoltenberg åpent skiller lag med tidligere utenriksminister Jonas Gahr Støre. Særlig alvorlig er det at det skjer på et så viktig område som i forsvars- og sikkerhetspolitikken..

Klartale - 22 jul 21 kl. 18:00

Fire norske lag håper på seier i Europa

Fire fotballag fra Norge skal spille mot andre lag fra Europa i år. Alle skal delta i turneringen Europa Conference League. Første kamp er torsdag..

NRK - 05 aug 21 kl. 11:56

Tre pågrepet for foreningssvindel

Tre personer er pågrepet for svindel mot lag og foreninger over hele Norge, skriver politiet i Nordland i en pressemelding. Nordland politidistrikt har de siste ukene samarbeidet med Sør-Vest politidistrikt og Oslo politidistrikt i etterforskning av to såkalte CEO-bedragerier, hvor lag og foreninger via epost er lurt til å utbetale til dels store summer til det de tror er betaling for utstyr. Som følge av etterforskningen ble det 3.

VG - 20 aug 21 kl. 22:33

NHO-toppens råd til Støre: – Lag en ren Ap-regjering

Administrerende direktør i Norsk Industri og tidligere Ap-statssekretær, Stein Lier-Hansen, gir et overraskende råd til Ap-leder Jonas Gahr Støre: - Lag en ren Ap-regjering..

NRK - 27 aug 21 kl. 12:22

Planen for gjenåpning står ved lag

Planen om å gå til trinn fire i gjenåpningen av samfunnet når alle over 18 år har fått tilbud om første vaksinedose, står ved lag, understreker helseministeren – Men uansett hvilke planer vi legger, er det data og ikke datoer som styrer tempoet i gjenåpningen, sa helseminister Bent Høie (H) da han holdt pressekonferanse om koronasituasjonen fredag. Myndighetene vil gå til trinn fire i gjenåpningsplanen når alle over 18 år har fått mulighet til å beskytte seg mot alvorlig sykdom, altså tre uker etter at de har fått tilbud om første vaksinedose..

Fler nyheter fra VG

VG - 12 jan 22 kl. 23:53

Håndballmiljøet om coronatiltakene: – Det er ganske dramatisk

Flere håndballklubber er bekymret for hvilke konsekvenser coronatiltakene kan få på lang sikt. Idrettspresidenten ber regjeringen legge folkehelsen til grunn, når de torsdag skal justere tiltakene..

VG - 13 jan 22 kl. 00:17

Opposisjonslederen om Djokovic-håndteringen: – Djevelsk for Australias rykte

Fremdeles er det usikkert om Novak Djokovic (34) får muligheten til å spille årets Australian Open. Nå reagerer opposisjonsleder Anthony Albanese..

VG - 13 jan 22 kl. 02:24

Russisk general leder styrkene i Kasakhstan: Var med på Krim og i Syria

Mannen som nå leder de russiskledede «fredsbevarende styrkene» i Kasakhstan, var sentral i annekteringen av Krim og sjef for de russiske styrkene som støttet Assad-regimet i Syria..

VG - 13 jan 22 kl. 03:21

Verdens hav rekordvarme: – Mennesker er synderne

Temperaturrekorden for havområdene har nå blitt slått seks år på rad. Og temperaturen til jordkloden har de syv siste årene vært de varmeste registrert noensinne, viser nye målinger. – Alarmerende, sier norsk klimaforsker..

VG - 13 jan 22 kl. 06:03

Torsdag 13. januar: Dette skjedde i natt

Ekstremværet Gyda har slått til i Trøndelag og i Møre og Romsdal..

VG - 13 jan 22 kl. 07:18

Putin må ta et valg

Nato-landene ønsker videre samtaler med Russland om en lang rekke viktige tema. Men Nato er selvsagt ikke villig til å forlate grunnleggende prinsipper i europeisk sikkerhetspolitikk for å komme Vladimir Putin i møte..

VG - 13 jan 22 kl. 07:21

Flugstad Østberg hjelper Johaug med OL-forberedelsene: – Kjempehyggelig for begge to

Ingvild Flugstad Østberg (31) får ikke gå i OL neste måned, men er med som støtte når Therese Johaug (33) gjør de siste forberedelsene til OL i høyden i Seiser Alm..

VG - 13 jan 22 kl. 07:57

Økende elevfravær på nyåret - fortsatt tynn bemanning i skoler og barnehager

Bemanningen beskrives fortsatt som krevende i mange skoler og barnehager. Elevfraværet er noen steder skyhøyt grunnet økt smitte..

VG - 13 jan 22 kl. 08:08

Megan Fox og Machine Gun Kelly forlovet

Machine Gun Kelly (31) gikk ned på kne og fridde til Megan Fox (35) tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt