NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:35

NRK - 18 mar 23 kl. 16:25

Molde ute av cupen etter straffedrama mot Stabæk

Regjerende mester Molde måtte ut i straffesparkkonkurranse mot Stabæk etter 1-1 etter ekstraomganger. Det måtte hele 12 runder til for å avgjøre en vinner i kvartfinalen lørdag ettermiddag. Der trakk hjemmelaget Stabæk det lengste strået og vant 9-8 til slutt. Stabæks målvakt, Isak Pettersson, ble helten da han reddet Magnus Grødem sin straffe. Stabæk er klare for semifinale, hvor de møter vinneren av Brann og Sandefjord som spilles søndag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Molde, Stabæk, Pettersson, Magnus Grødem, Brann, Sandefjord, Veton Berisha, Waarst Høgh

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Molde, uteav , cupen, etter, straffedramamot , Stabæk
VG - 12 mar 23 kl. 16:52

Regjerende mester Molde videre i cupen – Stabæk holdt lekestue med Bryne

(Skeid – Molde 1–3) Romsdalingene havnet tidlig under mot Skeid, men svarte umiddelbart og tok seg kontrollert videre til kvartfinale i cupen..

VG - 29 jan 23 kl. 16:25

Liverpool ute av FA-cupen - felt av kunstscoring på overtid

(Brighton – Liverpool 2–1) Liverpool er ute av FA-cupen etter praktscoring fra Kaoru Mitoma på overtid..

Klartale - 23 dec 22 kl. 13:10

Mye snø og kaldt vær skaper problemer

Dårlig vær og mye snø gjør det vanskelig for folk fra USA og Norge. Flere fly er kansellert. Og det er været som skaper problemer.

VG - 18 mar 23 kl. 16:23

Vanvittig straffe-drama i cupen – regjerende mester Molde slått ut etter tolv straffer

(Stabæk - Molde 1–1, 9–8 etter straffespark) Regjerende serie- og cupmester Molde måtte ut i straffesparkkonkurranse mot Stabæk, og ble slått ut etter tolv (!) straffer.

NRK - 19 mar 23 kl. 21:50

Drømmeomgang sendte Brann til NM-semifinale

Brann kjørte over Sandefjord og ledet 3-0 til pause. Nå er de klare for semifinale i cupen. Den andre omgangen ble mer eller mindre en sjarmøretappe for bergenserne, som hadde full kontroll etter scoringer fra Felix Horn Myhre, David Wolfe og Mathias Rasmussen før pause.

Aftenposten - 29 jan 23 kl. 16:25

Drama på overtid. Liverpool røk ut av cupen.

(Brighton – Liverpool 2–1) Liverpool er ute av FA-cupen etter praktscoring fra Kaoru Mitoma på overtid..

VG - 13 jan 23 kl. 16:57

Molde klaget inn til CAS etter Fofana-overgangen: – Håper Molde mister alt

David Datro Fofanas tidligere klubb Abidjan City mener Molde stjal angriperen fra dem og har klaget Molde inn til Idrettens voldgiftsrett (CAS)..

Aftenposten - 13 jan 23 kl. 16:57

Molde klaget inn til CAS etter Fofana-overgangen: – Håper Molde mister alt

David Datro Fofanas tidligere klubb Abidjan City mener Molde stjal angriperen fra dem og har klaget Molde inn til….

NRK - 08 dec 22 kl. 11:17

Grydeland blir Høyres ordførerkandidat i Molde

Trygve Grydeland er valgt til Høyres ordførerkandidat i Molde til kommunevalget neste år. Det skjedde ved akklamasjon. Grydeland ble enstemmig innstilt av nominasjonskomiteen i Molde Høyre.

NRK - 23 dec 22 kl. 09:25

Været rammer flytrafikken i Molde

Været skaper trøbbel for flytrafikken i Molde. – Det er samme utfordring som i går kveld, rullebanen er ikke landingsklar. Det er for glatt til å lande, opplyser pressevakt i Norwegian, Eline Skari til Dagbladet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 45 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com