NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 18:21

NRK - 27 mar 21 kl. 15:09

Mister førerkort etter ulykke

En kvinne i 60-åra er fratatt førerkortet etter en trafikkulykke på Hareid, der tre biler var involvert. Årsaken til ulykken er påkjørsel bakfra. En person er kjørt til Ålesund sykehus, ikke alvorlig skadet. To andre er kjørt til legevakt for sjekk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hareid, Ålesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mister, førerkort, etter, ulykke
NRK - 08 aug 21 kl. 22:58

Utvidet siktelse etter bildrap

Mannen som er siktet for uaktsom bildrap da en kvinne døde i en frontkollisjon på Jessheim torsdag, hadde ikke førerkort. Nå utvides siktelsen til å gjelde også kjøring uten gyldig førerkort, melder Romerikes Blad..

NRK - 02 feb 21 kl. 18:19

Skroter førerkort-attest for eldre

Et flertall på Stortinget vil fjernet kravet om helseattest på førerkort for eldre. SVs forslag får støtte av Ap og Frp. SVs Arne Nævra sier til NTB at dette særlig vil komme eldre i distriktene til gode, der det er få andre transportmuligheter..

NRK - 15 feb 21 kl. 05:22

Glemte at han ikke hadde førerkort

Politiet fikk sent søndag kveld melding om en bil som hadde havnet i grøfta i Indre Østfold. En mann i 80-årene innrømte bilkjøringen og forklarte at han hadde glemt at han ikke lenger hadde gyldig førerkort. Forholdet er anmeldt, ifølge politiet..

VG - 15 mar 21 kl. 22:33

Tok førerkort for å kjøre drømmebil i «Exit»

Under innspillingen av den første sesongen av «Exit» hadde ikke Simon J. Berger førerkort. Dermed måtte han bare late som han kjørte de dyre, flotte bilene til karakteren Adam.

NRK - 09 maj 21 kl. 13:34

Frp vil la yngre få førerkort

Fremskrittspartiet vil redusere aldersgrensen for ordinært førerkort for bil til 17 år. Det ble vedtatt på partiets landsmøte i dag. Videre vil partiet at 15-åringer skal kunne kjøre moped..

NRK - 25 jun 21 kl. 12:09

Flere ønsker å ta førerkort

Vegvesenet har opplevd rekordstor pågang for oppkjøringer i 2021. Fremdeles vil det være lang ventetid for å få kjørt opp hele sommeren og høsten. – Det er tydelig at pandemien har bidratt til at flere, særlig rundt de større byene, nå ønsker å ta førerkort, sier Henning Harsem i Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 24 jun 21 kl. 14:36

T-banestans etter alvorleg ulykke

Ein person er alvorleg skadd etter ei ulykke på Bogerud T-banestasjon i Oslo. T-banen er stansa i begge retningar etter ulykka. – Alle nødetatar er på staden etter at det har vore ei ulykke på staden.

NRK - 12 jul 21 kl. 08:53

Flere mister lappen i sommerne

De siste tre årene har politiet beslaglagt 49 prosent flere førerkort i sommermånedene juni, juli og august enn i resten av årets måneder. – Om det er slik at faktisk flere kjører fortere nå, eller om det er vi som har blitt enda flinkere til å avdekke, vet vi ikke. Men vi tar uansett flere for å kjøre for fort, og det er bekymringsfullt, sier UP-sjef Steven Hasseldal til P4..

NRK - 14 okt 21 kl. 18:44

Mann døde etter ulykke

Torsdag kveld sendte politiet i Vest ut en pressemelding hvor de informerte om at en mann i 70-årene omkom etter en ulykke i Øygarden kommune. De pårørende er varslet. – Nødetatene ble varslet torsdag klokken 16.

NRK - 11 aug 21 kl. 09:38

Frigir navn etter MC-ulykke

Det var den 17 år gamle Hans Villum Andersen som omkom da motorsykkelen han kjørte frontkolliderte med en utenlandsk trailer i Porsanger mandag. Det melder politiet i en pressemelding onsdag, i samråd med de pårørende. Trailersjåføren er avhørt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

I sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av skotet som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA..

NRK - 30 minutter siden

Ingen endring i Taiwan-politikken

Det er ingen endring i USA sin Taiwan-politikk, seier Det kvite hus etter at president Joe Biden lova å forsvare øya mot kinesiske angrep. Det kvite hus seier at det held fram å følgje Taiwan Relations Act frå 1979, der Kongressen krevja at USA skulle skaffe øya våpen som kan bli brukt i sjølvforsvar. Men den var også tvitydig om USA ville gripe inn militært..

NRK - 1 time siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 1 time siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 1 time siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 1 time siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 1 time siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 1 time siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 1 time siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt