NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 12:42

NRK - 09 april 21 kl. 02:09

Mistenkt pågrepet etter skyting

En mistenkt gjerningsperson er pågrepet etter at det torsdag ble avfyrt skudd ved kjøkken- og skapprodusenten Kent Moore Cabinet i byen Bryan i Texas. Én person er død og fire er kritisk skadd etter skytingen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kent Moore Cabinet, Bryan, Texas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenkt, pågrepet, etter, skyting
VG - 09 jan. 21 kl. 15:21

Lægreid utnyttet forferdelig skyting fra Bø-brødrene - vant jaktstarten

Bø-brødrene hadde en usedvanlig dårlig dag på standplass. Storebror Tarjei skjøt bort seiersmuligheten på siste skyting, mens Thingnes Bø sprakk fullstendig på tredje skyting. Da så Sturla Holm Lægreid sitt snitt til å stikke av med seieren..

NRK - 28 april 21 kl. 08:46

Kvinne død etter skyting i Oslo

Politiet i Oslo sier at de har kontroll på en person i forbindelse med skyting på Frogner i Oslo. En kvinne er bekreftet død av helsepersonell. Operasjonsleder Gjermund Stokkeli sier til NRK at personen ble pågrepet et stykke unna..

NRK - 31 mars 21 kl. 09:48

Russisk diplomat pågrepet

Italiensk politi har onsdag pågrepet en russisk diplomat og en italiensk marineoffiser, mistenkt for spionasje, melder Reuters. De ble pågrepet umiddelbart etter overføring av et dokument i bytte for en sum penger, sier politiet i en uttalelse..

NRK - 31 mars 21 kl. 09:48

Russisk offiser pågrepet

Italiensk politi har onsdag pågrepet en russisk offiser og en italiensk marineoffiser, mistenkt for spionasje, melder Reuters. De ble pågrepet umiddelbart etter overføring av et dokument i bytte for en sum penger, sier politiet i en uttalelse..

VG - 13 feb. 21 kl. 21:30

Mann pågrepet og siktet for drapsforsøk etter skyting i Oslo

BJØLSEN (VG) En mann i begynnelsen av 20-årene er skadet etter å ha blitt skutt på Bjølsen i Oslo. Politiet melder at en mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk..

NRK - 03 feb. 21 kl. 09:26

Mistenkt for salg av falsk vaksine

Over 80 personer knyttet til en liga som er mistenkt for å produsere falske koronavaksiner, er pågrepet i Kina, melder AP. Den falske vaksinen består av en enkel saltvannsløsning og skal ha blitt solgt til andre land, skriver NTB..

NRK - 31 mars 21 kl. 09:48

Mistenkt for spionasje

Italiensk politi har pågrepet en russisk diplomat og en italiensk marineoffiser, mistenkt for spionasje, melder Reuters..

NRK - 08 april 21 kl. 17:13

Kvinne mistenkt for terrorplaner

Fransk politi har pågrepet en 18 år gammel kvinne som er mistenkt for å ha planlagt et bombeangrep mot en kirke i byen Beziers i løpet av påsken. Kvinnen har også skrevet notater der hun henviser til både IS og nasjonalsosialisme..

NRK - 03 mai 21 kl. 05:38

Flere mistenkte pågrepet etter ran

Tre yngre menn er pågrepet etter at en bensinstasjon på Kleppestø i Askøy ble ranet natt til mandag. To av dem kan ha vært medhjelpere. De ble pågrepet i nærområdet og sistemann ble pågrepet like før klokken 5 mandag morgen, opplyser politiet til NTB..

Dagbladet - 28 april 21 kl. 08:54

Kvinne død etter skyting i Oslo

En kvinne er død etter en skyteepisode på Frogner i Oslo. Politiet har kontroll på en mistenkt gjerningsmann..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Åtte nye smittede i Vestnes

Vestnes kommune har fått melding om åtte nye smittetilfeller av covid-19. Tre av de nærkontaktene som nå har testa positivt er relatert til utbruddet ved Vard Brattvaag, fire andre er nærkontakter til de arbeiderne som testet positivt i forrige uke og som er relatert til Vard Langsten. Alle er i isolasjon på Trohaugen.

NRK - 5 minutter siden

Strammer inn våpenloven

Det blir forbud mot kjøp av halvautomatiske rifler med størst ildkraft, opplyser Justisdepartementet. Med dette lukker vi et lovarbeid som har pågått etter 22. juli 2011, melder justisminister Monica Mæland.

NRK - 30 minutter siden

Varetektsfengsles i fire uker

Mannen som er siktet for forsettlig drap i Lyngdal varetektsfengsles i fire uker. Oppholdet fortsetter på psykiatrisk avdeling på Sørlandet sykehus. To psykiatere skal gjøre en fullstendig rettspsykiatrisk undersøkelse av siktede over helgen.

NRK - 30 minutter siden

Tyga til Trondheim

Tyga kommer til Trondheim i september, avslører festivalen Festningen. Dette er det eneste Norges-besøket til verdensstjernen i år. – Vi har fått marsjordre fra kulturministeren om å planlegge for festival, sier festivalsjef Hermann Ørn Vidarsson..

NRK - 15 minutter siden

Nedgang i smittetallene i Tyskland

Den tredje smittebølgen som tyske myndigheter har advart om, synes å være stanset, sier Tysklands helseminister. Den siste tiden har landet opplevd en kraftig smitteøkning drevet av den muterte britiske virusvarianten. Den siste uka har det imidlertid vært registrert en jevn nedgang i smittetallene, opplyste helseminister Jens Spahn fredag.

NRK - 30 minutter siden

Forbud mot machete i Norge

Regjeringen innfører forbud mot kjøp av machete fra 1. juni. – Dette er et grep i kampen mot gjengkriminalitet og vold og trusler i det offentlige rom, sier justisminister Monica Mæland (H) til Nettavisen..

NRK - 45 minutter siden

38 nye smittede i Bergen

Det er registrert 38 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. 30 av tilfellene er nærkontakter, fem har ukjent smittevei og tre har usikker smittevei. 2019 personer testet seg torsdag..

NRK - 45 minutter siden

3,2 milliardar til idrettsformål

Regjeringa har fordelt 3 230 millionar kroner i spelemidlar til idrettsformål i 2021. Beløpet er 369 millionar kroner høgare enn i fjor, opplyser Kulturdepartementet i ein pressemelding. Tildelinga av spelemidlar i år er den høgste nokon gong..

NRK - 45 minutter siden

Anbefaler å stenge ned Grenland

FHI og Helsedirektoratet anbefaler nå Grenland å stenge ned og innføre tiltaksnivå 5B. Det sier ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss, etter et møte mellom helsemyndighetene og grenlandskommunene i morges. Porsgrunn avventer nå hva de andre kommunene bestemmer seg for..

NRK - 1 time siden

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinere ble drept og en tredje ble skadd da de åpnet ild mot en israelsk grensestasjon nær Jenin på den okkuperte Vestbredden. Voldsepisoden skjer samtidig som situasjonen rundt Øst-Jerusalem er mer anspent enn på lenge, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt