NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 07:14

NRK - 02 maj 22 kl. 10:31

Mistenkt for ruskjøring etter trafikkulykke

En mann i 40-årene er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand etter en trafikkulykke i Åsane utenfor Bergen søndag kveld. Føreren ble forsøkt stanset i kontroll, men kjørte fra stedet før politiet fikk utført kontrollen, opplyser operasjonsleder Tom Johannessen. Politiet fulgte kjøretøyet et stykke, men avbrøt etter at det ble vurdert som for farlig å fortsette utrykningskjøringen. Kort tid etter observerte politipatruljen to biler som hadde vært involvert i en trafikkulykke hvor det viste seg at den ene bilen var den som hadde stukket fra kontrollen. I det andre kjøretøyet satt to voksne og tre barn, som ble sett til av helse og fraktet til legevakten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Åsane, Bergen, Tom Johannessen, Johannessen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenkt, for, ruskjøring, etter, trafikkulykke
NRK - 18 okt 21 kl. 20:55

28-åring tiltalt for drapsforsøk

En 28-åring fra Arendal er tiltalt for vold, ruskjøring, ulovlig våpenbesittelse og drapsforsøk på tre personer..

NRK - 10 apr 22 kl. 04:28

12 i russebilulykke ved Lillesand

En russebil med 11 personer og en personbil med én kolliderte ved 3-tiden natt til søndag front-mot-front ved Lillesand, opplyser Agder-politiet på Twitter. Føreren av personbilen er mistenkt for ruskjøring. Det er ikke meldt om alvorlige skader..

NRK - 01 nov 21 kl. 09:34

Kjørte ruspåvirket åtte ganger

En Oslo-mann må gi fra seg bilen etter at å ha blitt tatt for kjøring uten førerkort 25 ganger og åtte ganger for ruskjøring, skriver Avisa Oslo. Da rettssaken gikk i Oslo tingrett i forrige uke, tilsto mannen alt..

VG - 21 jun 22 kl. 21:27

Flere anmeldt etter en uke med nye regler: – Vil bli prioritert på lik linje med annen ruskjøring

Lill Helen Rønhovde (51) dropper nå vinen før en «kjøretur» i frykt for å bli tatt for promillekjøring på elsparkesykkelen..

NRK - 07 okt 21 kl. 20:03

Mann mistenkt for drap på 97-åring

En 97 år gammel kvinne som har vært savnet i Örebro i Sverige, er etter alt å dømme funnet død, ifølge politiet. En mann er mistenkt for å ha drept henne. Den 45 år gamle mannen er allerede varetektsfengslet siktet for bortføring.

NRK - 14 mar 22 kl. 10:52

Bussjåfør fratatt førerkortet

En bussjåfør er anmeldt og fratatt førerkortet etter å ha kjørt inn i midtdeleren på E16 på Sollihøgda mandag morgen. Det var 15 passasjerer om bord, ingen kom fysisk til skade. Sjåføren er anmeldt for å ha kjørt uaktsomt.

Dagbladet - 31 mar 22 kl. 14:55

TV-profil dømt for ruskjøring

Kvinnen er dømt for å ha kjørt bil etter inntak av sovemedisinen zolpidem..

NRK - 27 mar 22 kl. 07:09

Drosjesjåfør alvorlig skadet i trafikkulykke i Oslo

Nødetatene rykket søndag morgen ut på en trafikkulykke mellom to biler ved Ryenkrysset i Oslo. En drosjesjåfør er alvorlig skadet og kjørt til sykehus. Operasjonsleder Christian Krohg Engeseth sier til NTB at drosjen ble påkjørt bakfra, og at de mistenker ruskjøring.

Klartale - 25 maj 22 kl. 07:00

Kan du å redde et liv?

Tenk deg at du går en tur i skogen. Fuglene kvitrer, og du hører elva suse. Plutselig faller en kvinne om på stien rett foran deg.

NRK - 04 jun 22 kl. 15:40

Mistenkt for Litvinenko-drapet død av korona

En russisk mann som var mistenkt for drapet i 2006 på den russiske dissidenten Aleksandr Litvinenko i London, er død av covid-19. – Sørgelige nyheter. Min nære og lojale venn Dmitrij Kovtun har plutselig dødd som følge av sykdom i forbindelse med en koronainfeksjon, skriver Duma-medlemmet Andrej Lugovoj, som også var mistenkt i saken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 30 minutter siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 30 minutter siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 45 minutter siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 1 time siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 1 time siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 1 time siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 2 timer siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Putin på første utenlandstur siden invasjonen

Russlands president Vladimir Putin reiser denne uka på sitt før statsbesøk utenlands siden invasjonen av Ukraina i februar. Det er den statlige TV-kanalen Rossija 1 som søndag meldte at Putin reiser til Aserbajdsjan og Tadsjikistan. Putin planlegger også en reise til Belarus i månedsskiftet juni/juli.

NRK - 2 timer siden

Skeptisk til terrorkategorisering

Ekstremismeforsker Lars Gule reagerer på at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) gikk tidlig ut og sa de vurderte masseskytingen som en terrorhandling. Uttalelsen Gule reagerer på, kom fra konstituert PST-sjef Roger Berg lørdag, som la til: – Dette er bakteppet for vår del, og så etterforsker politiet om det kan være sykdom, helse eller andre forhold som setter saken i et dårlig lys. Gule mener dette kan påvirke hvordan politiet etterforsker saken, skriver Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com