NRK > Nyheter

Wednesday, 29 November, 22:27

NRK - 02 maj 22 kl. 10:31

Mistenkt for ruskjøring etter trafikkulykke

En mann i 40-årene er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand etter en trafikkulykke i Åsane utenfor Bergen søndag kveld. Føreren ble forsøkt stanset i kontroll, men kjørte fra stedet før politiet fikk utført kontrollen, opplyser operasjonsleder Tom Johannessen. Politiet fulgte kjøretøyet et stykke, men avbrøt etter at det ble vurdert som for farlig å fortsette utrykningskjøringen. Kort tid etter observerte politipatruljen to biler som hadde vært involvert i en trafikkulykke hvor det viste seg at den ene bilen var den som hadde stukket fra kontrollen. I det andre kjøretøyet satt to voksne og tre barn, som ble sett til av helse og fraktet til legevakten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Åsane, Bergen, Tom Johannessen, Johannessen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenkt, for, ruskjøring, etter, trafikkulykke
NRK - 11 sep 23 kl. 16:04

Kvinne fradømt retten til å kjøre bil igjen - må likevel gjennomgå kurs mot ruskjøring

Kvinnen i 30-årene har historikk fra ruskjøring, med og uten førerkort. Kvinnen var allerede dømt for promillekjøring og var i prøvetid for den betingede dommen, da hun igjen ble tatt for ruskjøring, ifølge Fremover. Påvirkningen var tilsvarende 0,5 i promille.

NRK - 05 apr 23 kl. 07:39

UP tar flere ruskjørere

Utrykningspolitiet i Sør ser en økning i antall personer som blir tatt for ruskjøring. Bare i Agder har det økt med 15 prosent siden nyttår. I fjor rapporterte UP om at 20 prosent flere ble tatt for ruskjøring her til lands..

NRK - 05 aug 23 kl. 08:25

Flere tatt for promillekjøring

Politiet har gjennom natt til lørdag stoppet fem sjåfører etter mistanke om promillekjøring. – Det er ikke vanlig at så mange blir tatt, men det er på det rene at flere kjører ruspåvirket enn dem som blir tatt, sier operasjonsleder Trond Hangaas i politiet. Han forteller at det ikke var en planlagt aksjon fra politiets side.

NRK - 01 nov 22 kl. 10:44

Dømt til rusprogram – møtte opp med promille

En 50 år gammel mann ble dømt til program mot ruskjøring og møtte opp med nesten 2,7 i promille, skriver Avisa Oslo. I mai i fjor ble han dømt til 30 dagers fengsel og 60.000 kroner i bot for ruspåvirket kjøring.

NRK - 06 dec 22 kl. 22:16

Rekordmange tatt for ruspåvirket kjøring i år

Flere enn 11.000 sjåfører har blitt anmeldt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand hittil i år. Det er mer enn noen gang, og en økning på 23 prosent fra i fjor.

VG - 29 jun 22 kl. 08:55

Økning i antall ruskjøring-anmeldelser: – Toppen av isfjellet

Sammenlignet med månedene januar til april i fjor, har det vært en økning av sjåfører tatt for ruskjøring på norske veier. MA – Rusfri Trafikk ber deg sjekke dette før du setter deg bak rattet i sommer..

NRK - 05 feb 23 kl. 04:26

Elleve tatt for ruskjøring i Oslo i helgen

Natt til lørdag ble sju personer anmeldt for ruskjøring, natt til søndag ble fire personer tatt. Kontrollene, som ble gjort på Grønland i Oslo, varte i rundt en time hver natt. – Trafikkorpset er bekymret over det vi anser som et høyt antall tatt sett mot den korte kontrolltiden.

NRK - 16 nov 23 kl. 01:10

Høyesterett skal avgjøre cannabis-grenser i blodet

Høyesterett skal torsdag avgjøre cannabis-grenser i blodet til norske sjåfører. Retten skal gå opp grensene for hvor mye cannabis det kan være i blodet før det regnes som ruskjøring. Høyesterett skal vurdere om forbudsgrensen for THC i blodet hos sjåfører er lovlig eller ikke.

VG - 07 dec 22 kl. 22:13

Politiet la ut bilde av ruskjører – ga strafferabatt i retten

Utrykningspolitiet la ut bilde på Snapchat av en mistenkt ruskjører mens han avla blodprøve. Det ga strafferabatt da mannen ble domfelt..

NRK - 22 jul 23 kl. 07:25

15-åring mistenkt for ruskjøring

En ungdom er mistenkt for å ha kjørt bil i beruset tilstand på Jæren. Det skriver politiet på Twitter, som melder at da patruljen kom frem så var bilen tom, men at fire personer som mistenkes for å ha kjørt bilen, var like ved. Politiet mener en 15 år gammel jente var sjåfør og skriver at de nå vil ta blodprøve av vedkommende..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Reuters: 10 israelske gisler er frigitt

10 israelske gisler er overlevert fra Hamas til Røde Kors onsdag kveld. Det melder Reuters. Den forlengede våpenhvilen mellom Israel og Hamas utløper i utgangspunktet onsdag.

NRK - 15 minutter siden

Karpe gir en million til barn i Gaza

Organisasjonen til Karpe, PAF, donerer million kroner til The Artificial Limbs and Polio Centre (ALPC), som hjelper barn i Gaza med proteser. Det melder bandet på Instagram. Vi vet at mange av dere ikke klarer å tenke på annet.

NRK - 30 minutter siden

Hamas: Villig til å bytte israelske soldater mot palestinske fanger

Hamas sier at de er klare til å frigi alle de israelske soldatene de har anholdt i bytte mot alle de palestinske fangene Israel har. Det skriver AFP, som siterer offisielle kilder i Hamas..

NRK - 45 minutter siden

Filter: Alliansen-leder tiltalt for hatefulle ytringer

Hans Jørgen Lysglimt Johansen, partileder i Alliansen, er tiltalt for en rekke hatefulle ytringer. Det skriver Filter Nyheter. Han er også tiltalt for hensynsløs atferd overfor Ervin Kohn, daværende forstander i Det Mosaiske Trossamfund og nestleder i Antirasistisk Senter, bekrefter statsadvokat Carl Graff Hartmann til Filter.

NRK - 1 time siden

Person stukket med kniv på Lutvann i Oslo

Oslo-politiet er med flere patruljer på en privat adresse på Lutvann øst i Oslo etter melding om at person skal ha blitt stukket med kniv. – Vi har kontroll på to personer som begge har moderate skader. De får nå helsehjelp på stedet, skriver politiet på X.

NRK - 1 time siden

Person knivstukket på Lutvann i Oslo

Oslo-politiet er med flere patruljer på en privat adresse på Lutvann øst i Oslo etter melding om at person skal ha blitt stukket med kniv. – Vi har kontroll på to personer som begge har moderate skader. De får nå helsehjelp på stedet, skriver politiet på X.

NRK - 1 time siden

Tuva Fellman har fått brystkreft

TV- og radioprofilen Tuva Fellman har fått brystkreft. Det skriver hun på sin egen Instagram-konto onsdag kveld. – I vårt lille hus har det i det siste gått opp og ned.

NRK - 4 timer siden

Flere henvisninger forsvant: Frykter alvorlige konsekvenser for enkelte pasienter

– Det er nå klart at 44 radiologiske henvisninger til samarbeidspartnere utenfor St. Olavs hospital ikke har kommet frem til mottaker. Det skriver St.

NRK - 3 timer siden

VG: Karpe får Røde Kors-prisen for 2023

Rapduoen Karpe får Røde Kors-prisen for 2023, melder VG onsdag kveld. Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid får prisen for deres mangeårige engasjement for mangfold, for oppvekstvilkårene for ungdom og for flyktninger, asylsøkere og innvandrere, ifølge VG. – Karpe har med stort engasjement og troverdighet nådd frem med viktige budskap og holdninger til hele befolkningen, på tvers av bakgrunn, etnisitet, religion og geografi, blant annet med bruk av musikk og kultur i utradisjonelle kanaler og på nye måter og uttrykk, sier Siri Hatlen, president i Røde Kors, til avisa.

NRK - 3 timer siden

Mehl om skyting i Moss: - Urovekkende

Tirsdag ble en mann skutt utenfor svømmehallen i Moss. Justisminister Emilie Enger Mehl kaller det urovekkende at slikt skjer i det offentlige rom. – Dette er en sak som er under etterforsking, så den kan jeg ikke gå inn i.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com