NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 14:42

NRK - 26 apr 22 kl. 23:28

Mistenkt for gressbrann i Bergen

Én eller flere har status som mistenkt etter skog- og gressbrannen på Espeland i Bergen, opplyser politiet til NRK. Tirsdag kveld melder brannvesenet at de har fått kontroll på brannen. 23 av de 25 evakuerte beboerne får dra hjem..
Les mer på NRK


Les mer om:
Espeland, Bergen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenkt, for, gressbranni , Bergen
NRK - 22 apr 22 kl. 14:56

Gressbrann i Bergen

Det er meldt om gressbrann i Krokeide i Bergen kommune, det skriver politiet på Twitter. Brannen har spredt seg til tre. Det er hus og bygg i nærheten, ifølge politiet.

NRK - 21 mar 22 kl. 15:14

Gressbrann på Mongstad er slukket

Det er meldt om gressbrann inne på raffineriet på Mongstad, melder 110 Vest. Tre mål skal brenne. Brannvesenet bistår industribrannvesenet på stedet.

NRK - 21 mar 22 kl. 15:14

Gressbrann på Mongstad

Det er meldt om gressbrann inne på raffineriet på Mongstad, melder 110 Vest. Tre mål skal brenne. Brannvesenet bistår industribrannvesenet på stedet.

VG - 21 mar 22 kl. 15:24

Gressbrann på Mongstad raffineri

Mandag brenner det i en gressbrann inne på området til Mongstad raffineri i Vestland fylke..

VG - 21 mar 22 kl. 16:35

Gressbrann i Time - beboere evakueres

Brannvesenet har ikke kontroll på en stor gressbrann ved Lyefjellet i Time kommune i Rogaland. Nå kaller de inn sivilforsvaret for bistand i slukningsarbeidet. Boliger evakueres..

VG - 21 mar 22 kl. 16:35

Gressbrann i Time ute av kontroll - minst 30 hus evakueres

Brannvesenet har ikke kontroll på en stor gressbrann ved Lyefjellet i Time kommune i Rogaland. Nå kaller de inn sivilforsvaret for bistand i slukningsarbeidet. Minst 30 hus evakueres..

VG - 21 mar 22 kl. 16:35

Gressbrann i Time ute av kontroll - brannhelikopter på vei

Brannvesenet har ikke kontroll på en stor gressbrann ved Lyefjellet i Time kommune i Rogaland. Tolv boliger ble evakuert..

NRK - 31 mar 22 kl. 14:31

Gressbrann ute av kontroll

Politiet og brannvesenet har rykket ut til gressbrann ute av kontroll på Nordagutu. – Det er foreløpig ikke spredningsfare til bygninger, men det brenner i nærheten av toglinja. Togtrafikken er foreløpig ikke påvirket, opplyser politiet..

NRK - 03 apr 22 kl. 14:54

Mulig brannskader i ansikt etter gressbrann

En person blir sett til av helsepersonell etter at det brøt ut gressbrann ved en garasje i Laskenveien i Sandefjord. Personen skal ha pustet inn noe røyk og har mulig brannskader i ansiktet. Brannen er slukket..

NRK - 07 apr 22 kl. 12:55

Gressbrann på Ringerike

Brann og politi rykker ut på melding om gressbrann i Nes i Ådal. Det blåser tidvis kraftig i området, og det er hus som muligens kan bli rammet av brannen. Man er også redd for at det kan spre seg til en nærliggende skog.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber om fire uker varetektsfengsling

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) blir begjært varetektsfengslet i fire uker, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold til VG. Siktede har allerede varslet at han vil samtykke til politiets begjæring om varetektsfengsling..

NRK - 15 minutter siden

Begjært varetektsfengslet i fire uker

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) blir begjært varetektsfengslet i fire uker, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold til VG. Politiets begjæring om varetektsfengsling for terrorsiktede blir behandlet i kontorforretning i dag. Siktede har allerede varslet at han vil samtykke til politiets begjæring om varetektsfengsling..

NRK - 30 minutter siden

Norge vil opprette en havmiljølov

Den nye loven skal bygge på naturmangfoldsloven. Den gjør det mulig å verne havområder til 200 nautiske mil fra land..

NRK - 30 minutter siden

BT: Drapssiktet fikk ikke forsvarlig helsehjelp

Mannen som drepte faren sin i et parkeringshus i Loddefjord tidligere i år, fikk ikke forsvarlig helsehjelp fra januar i år, ifølge BT. Det konkluderer Statsforvalteren i Vestland med. Mannen var pasient på distriktspsykiatrisk senter (DPS) to år før drapet i Loddefjord i Bergen, ifølge avisen..

NRK - 30 minutter siden

Styrtregn førte til nye lekkasjer på Stortinget

Det er ikke uvanlig med lekkasjer i det politiske miljøet, men øsregnet i Oslo førte med seg lekkasjer av det mer bokstavelige slaget på Stortinget i dag. – Det har oppstått vannlekkasje flere steder i bygningsmassen, trolig som følge av styrtregnet, får NRK opplyst av administrasjonen på Stortinget. Både i Nedre Vollgate 18, i tunnelløpet under Wessels plass samt ved vaskeriet i kjelleren i selve stortingsbygningen er det oppdaget vannlekkasje.

NRK - 45 minutter siden

PST og politiets håndtering skal evalueres

Politidirektøren og sjef PST har besluttet gjennomgang av hendelsen og hendelsesforløpet frem til skytingen, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Frankrike vil ha olje fra Iran og Venezuela

USA diskuterte alt i mars muligheten for å lette på sanksjonene mot Venezuela og gjenoppta oljeimporten derfra, men dette har ennå ikke skjedd. Sanksjonene mot Iran og Venezuela må oppheves, og olje fra de to landene må tilbake på markedet, mener Frankrike, ifølge kontoret til Frankrikes president Emmanuel Macron..

NRK - 1 time siden

Nato gjør opptrapp i reaksjonsevnen

Nato skal gjøre sitt største opptrapp av organisasjonens forsvarsevne siden den kalde krigen, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Forsvarsalliansen vil bygge opp antallet soldater i reaksjonsstyrken til godt over 300.000, sa Stoltenberg under et pressemøte mandag..

NRK - 1 time siden

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag.

NRK - 1 time siden

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com