NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 10:20

NRK - 10 mai 21 kl. 07:25

Mistenkt for drapsforsøk

Ein person er pågripen, mistenkt for mordbrann og drapsforsøk i Göteborg, melder Aftonbladet. Ein annan person er også mistenkt i saka, men er framleis på frifot. Ein mann var vitne til at to menn forsøkte å setja fyr på ein bil i bustadområdet i byen. Han har fortalt til politiet at han blei knivstukken då han forsøkte å stoppa dei. Mannen er frakta til sjukehus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Göteborg, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenkt, for, drapsforsøk
NRK - 31 mars 21 kl. 17:04

Forvaringsdom etter drapsforsøk

En 38 år gammel kvinne er i lagmannsretten dømt til forvaring med en minstetid på tre år og fire måneder for to drapsforsøk med kniv i fjor. Begge drapsforsøkene skal ha skjedd i kvinnens leilighet på Haugenstua i Oslo med rundt åtte ukers mellomrom..

NRK - 14 mai 21 kl. 17:06

Mann siktet for drapsforsøk

En mann i 40-årene er varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk på en kvinne i 40-årene som ble livstruende skadd i Oslo tirsdag kveld. – Politiet ble varslet av sykehuset da det kom inn en skadd kvinne tirsdag kveld. På bakgrunn av undersøkelser politiet gjorde, ble en person pågrepet, siktet for drapsforsøk, forteller politiadvokat Nina Bakken til Avisa Oslo..

VG - 13 feb. 21 kl. 21:30

Mann pågrepet og siktet for drapsforsøk etter skyting i Oslo

BJØLSEN (VG) En mann i begynnelsen av 20-årene er skadet etter å ha blitt skutt på Bjølsen i Oslo. Politiet melder at en mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 07:23

Mann pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en mann i 20-årene ble funnet med skuddskader i en leilighet….

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 18:59

Siktede for drapsforsøk på Bjølsen er godt kjent for politiet

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter skytingen på Bjølsen i Oslo lørdag, er en 18-åring som er godt kjent for….

Dagbladet - 15 feb. 21 kl. 14:24

18-åring siktet for nok et drapsforsøk

I mars ble den unge mannen pågrepet etter et machete-angrep. Lørdag kveld ble han tatt på ny etter en skyteepisode. På under ett år er han siktet for to drapsforsøk..

NRK - 16 feb. 21 kl. 14:36

Tiltalt for drapsforsøk i Tromsø

En mann i 40-årene er tiltalt for drapsforsøk etter en hendelse i en leilighet på Tomasjordnes i Tromsø i oktober i fjor. Den tiltalte skal ha forsøkt å drepe en annen mann ved å hugge han to ganger nakken med en kniv..

NRK - 17 feb. 21 kl. 12:30

20-åring tiltalt for drapsforsøk

I fjor sommer ble en kvinne i Askvoll kommune angrepet med øks mens hun sov. Nå er den 20 år gamle mannen som angrep kvinnen tiltalt for drapsforsøk med øks. Førstestatsadvokaten vil legge ned påstand om tvunget psykisk helsevern for mannen..

NRK - 18 feb. 21 kl. 08:38

Mann frifunnet for to drapsforsøk

Tingretten mener en mann i 20-åra som sto bak to drapsforsøk i Asker, var psykotisk i gjerningsøyeblikket, og ikke strafferettslig tilregnelig, skriver Budstikka. Retten mener det ikke er gjentakelsesfare, og unødvendig med psykisk helsevern..

NRK - 22 feb. 21 kl. 14:55

19-åring tiltalt for drapsforsøk

En 19 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter en skyteepisode på Bjølsen i Oslo i januar i fjor, skriver Avisa Oslo. Ifølge tiltalen avfyrte mannen to eller flere skudd 10. januar i fjor, der det ene skuddet traff en annen mann i armen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Eriksen: – Jeg har det fint

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 30 minutter siden

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 45 minutter siden

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

NRK - 2 timer siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.

NRK - 1 time siden

To skadd i utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta i Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget er ukjent, og Spesialenheten er koblet inn..

NRK - 1 time siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 1 time siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.

NRK - 1 time siden

Droner skal begrense smitte i Kina

En flåte med 60 droner er satt ut i den sørlige byen Guangzhou i Kina for å sørge for at folk holder seg innendørs og minne folk på å bruke munnbind. Politiet styrer dronene som er utstyrt med kamera og kringkaster beskjeder til folk som beveger seg utendørs, om at de er best beskyttet ved å bli innendørs..

NRK - 2 timer siden

Over 500 i karantene i Arendal

Lørdag er det registrert ni nye smittetilfeller i Arendal kommune, opplyser kommuneoverlege Helene Rakeie til Agderposten ved 22-tiden lørdag. Det er det høyeste døgntallet som er registrert i Arendal på over tre uker. Åtte av de nye smittede var allerede i karantene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt