NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:05

NRK - 10 jul 24 kl. 19:30

Mistenkt 26-åring pågripen etter trippeldrap i Storbritannia

Britisk politi har pågripe ein 26 år gammal mann, mistenkt for drapet på tre kvinner i Storbritannia. Ifølgje politiet vart dei tre kvinnene, som var i slekt, funne alvorleg skadde i eit hus i Bushey i Hertfordshire, nordvest for London, tysdag kveld. Politi og ambulansearbeidarar prøvde å redde dei, men alle tre vart erklærte døde på staden. Dei tre kvinnene er døtrene og kona til BBCs sportkommentator John Hunt. I ettertid har politiet leita etter den mistenkte, som dei mistenkte gjekk rundt med ei armbrøst.
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Bushey, Hertfordshire, London, BBCs, John Hunt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenkt, 26-åring, pågripen, etter, trippeldrapi , Storbritannia
NRK - 28 maj 24 kl. 12:27

Sverige pauser planer om å sende Gripen-kampfly til Ukraina

Sverige har blitt bedt om å legge planer om å sende Gripen-kampfly til Ukraina på is, opplyser svenskenes forsvarsminister Pål Jonson. Kunngjøringen kom i Brussel, der Jonson tirsdag har hatt «intense samtaler» med andre land i luftvernkoalisjonen som bistår Ukraina med fly og luftvernsystemer. – Vi har blitt oppfordret av de andre landene i koalisjonen om å avvente med å sende Gripen-kampfly.

NRK - 30 mar 24 kl. 18:10

Ein mann er gripen etter drap på svenske i Tyrkia

Ein mann er gripen etter at ein svensk mann blei skoten og drepen i Istanbul i Tyrkia 17. mars. Ein annan svenske blei også skoten, men overlevde.

NRK - 21 maj 24 kl. 15:38

Enda ein person er gripen etter drap i Sverige

Enda ein person er gripen etter drapet på ein 39 år gammal mann i Skärholmen sør for Stockholm i april, melder Aftonbladet. Tidlegare er to andre personar også gripne i saka. Det skjedde få dagar etter drapet.

NRK - 20 maj 24 kl. 15:44

Kaptein på cruisebåt gripen i Ungarn

Ungarsk politi har gripe kapteinen på cruisebåten som var innblanda i ein båtkollisjon på Donau laurdag, melder AFP. To menneske, som var i ein mindre motorbåt, er funne omkomne etter ulukka. I tillegg er fem andre framleis sakna.

NRK - 23 jun 24 kl. 10:16

Man grov eit hol med gravemaskin i fylla

Ein svensk mann i 25 årsalderen blei pågripen i Nordmaling, Sverige i natt. Ifølgje Aftonbladet som siterer Vãsterbottens-Kuriren grev mannen eit hol i bakken ved ein villa. – Mannen er mistenkt for å ha køyrt ei gravemaskin i rusa tilstand til ein villa og grov då eit stort hol oppkøyrselen til den fornærma, seier etterforskingsleiar Mats Brun til avisa.

Klartale - 31 mar 24 kl. 06:00

Bør flere innvandrere få gratis opplæring i norsk?

Mange av innvandrere i Norge er her for å jobbe. Nesten 300.000 kom til Norge i perioden 2004 til 2020.

NRK - 25 apr 24 kl. 11:32

Sverige: En av de to drapsmistenkte i Södertälje sluppet fri

Den andre personen som er mistenkt for drapene, sitter fortsatt fengslet. I en pressemelding fra påtalemyndigheten heter det at den løslatte ikke lenger er mistenkt for noe lovbrudd. – En av de anholdte er ikke lenger mistenkt for lovbrudd.

NRK - 26 apr 24 kl. 01:28

Mann pågripen i Sokndal

Væpna politi rykte natt til fredag ut i samband med ei valdshending i Sokndal i Agder. Det skjedde etter melding om skadeverk på fleire adresser. Ein mann i trettiåra blei pågripen utan dramatikk, opplyser Sør-Vest politidistrikt på X..

NRK - 02 jul 24 kl. 13:56

Pågripen for spionasje – varetektsfengsla i fire veker

– Han er fengsla i fire veker med brev og besøksforbod, seier politiadvokat Thomas Blom i PST. Det er ei omfattande etterforsking og dei er i ei sårbar fase, seier dei til pressa. Mannen blei pågripen på Gardermoen etter han kom tilbake frå Kina.

NRK - 02 apr 24 kl. 11:53

Matapour hadde 103 ubrukte patroner igjen

I krysset ved Rosenkrantz gate og Kristian IVs gate blei Matapour pågripen. Då fant politiet dei to våpena: eit handvåpen og ein maskinpistol MP40. Elisa Kristin Berg, politioverbetjent, seier dei fann 13 ubrukte patroner på bakken der Matapour blei pågripen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 15 minutter siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 1 time siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 1 time siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..

NRK - 1 time siden

Sverige: To mindreårige mistenkte for drap på 14-åring

To mindreårige er mistenkt for drapet på ei 14 år gamal jente i Landskrona, sør i Sverige. Jenta vart funnen hardt skadd ved togstasjonen i Landskrona, og døydde av skadane, skriv Aftonbladet. Den eine mistenkte er ei jente under 15 år, den andre ein ung person mellom 15 og 18 år, skriv Aftonbladet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne deler frå russisk drone i Romania

Den rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ei russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com