NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:27

NRK - 10 jul 24 kl. 19:30

Mistenkt 26-åring pågrepen etter trippeldrap i Storbritannia

Britisk politi har pågrepe ein 26 år gammal mann, mistenkt for drapet på tre kvinner i Storbritannia. Ifølgje politiet vart dei tre kvinnene, som var i slekt, funne alvorleg skadde i eit hus i Bushey i Hertfordshire, nordvest for London, tysdag kveld. Politi og ambulansearbeidarar prøvde å redde dei, men alle tre vart erklærte døde på staden. Dei tre kvinnene skal vera døtrene og kona til BBCs sportkommentator John Hunt. I ettertid har politiet leita etter den mistenkte, som dei mistenkte gjekk rundt med ei armbrøst.
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Bushey, Hertfordshire, London, BBCs, John Hunt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenkt, 26-åring, pågrepen, etter, trippeldrapi , Storbritannia
NRK - 10 jul 24 kl. 19:30

Mistenkt 26-åring pågripen etter trippeldrap i Storbritannia

Britisk politi har pågripe ein 26 år gammal mann, mistenkt for drapet på tre kvinner i Storbritannia. Ifølgje politiet vart dei tre kvinnene, som var i slekt, funne alvorleg skadde i eit hus i Bushey i Hertfordshire, nordvest for London, tysdag kveld. Politi og ambulansearbeidarar prøvde å redde dei, men alle tre vart erklærte døde på staden.

NRK - 18 apr 24 kl. 21:34

Kvinne siktet for drapsforsøk etter brann i Norheimsund

Det skriver politiet i en pressemelding. Kvinnen er foreløpig ikke avhørt. Politiet rykket ut rundt klokken 13 i dag etter melding om en voldshendelse.

Klartale - 31 mar 24 kl. 06:00

Bør flere innvandrere få gratis opplæring i norsk?

Mange av innvandrere i Norge er her for å jobbe. Nesten 300.000 kom til Norge i perioden 2004 til 2020.

NRK - 25 apr 24 kl. 11:32

Sverige: En av de to drapsmistenkte i Södertälje sluppet fri

Den andre personen som er mistenkt for drapene, sitter fortsatt fengslet. I en pressemelding fra påtalemyndigheten heter det at den løslatte ikke lenger er mistenkt for noe lovbrudd. – En av de anholdte er ikke lenger mistenkt for lovbrudd.

NRK - 06 maj 24 kl. 11:29

Ytterligere tre personer mistenkt etter politiker-angrep i Tyskland

Ytterligere tre personer er mistenkt i forbindelse med angrepet mot den tyske politikeren Matthias Ecke i Dresden forrige uke, opplyser tyske myndigheter. Ecke, som tilhører samme parti som statsminister Olaf Scholz, ble angrepet av fire gjerningspersoner idet han var i ferd med å sette opp valgplakater i Dresden i Øst-Tyskland fredag kveld, ifølge politiet. Politikeren, som er medlem av EU-parlamentet, trengte en operasjon som følge av skader han ble påført.

NRK - 15 jul 24 kl. 11:43

Tre personer pågrepet etter at 16-åring ble skutt og drept i Stockholm

Tre personer er pågrepet, mistenkt for å være innblandet i drapet på en 16 år gammel gutt forrige uke, skriver Aftonbladet. Hendelsen skjedde 10. juli i Bagarmossen i Stockholm.

NRK - 06 mar 24 kl. 11:35

Mann døde etter trafikkulykke i januar – tysker mistenkt for å ha forårsaket ulykken

En tysker er mistenkt for å ha forårsaket en ulykke der en personbil og en drosje kolliderte i Elverum i januar. Drosjepassasjeren døde i etterkant av ulykken. Passasjeren, en norsk mann i 70-årene, døde nylig av skadene han ble påført i ulykken, skriver Østlendingen.

NRK - 09 maj 24 kl. 09:34

Fire personer mistenkt etter skyting i Stockholm

Mandag kveld ble en mann i 40-årene skutt og drept på Södermalm sentralt i Stockholm. En person ble pågrepet samme kveld, men politiet utelukket ikke at det var flere gjerningspersoner. Torsdag morgen er totalt fire personer begjært varetekstfengslet for drapet, skriver SVT.

NRK - 22 maj 24 kl. 13:12

London: Flere titalls personer mistenkt etter Grenfell-brannen

Britisk politi opplyser at 19 selskaper og organisasjoner samt 58 enkeltpersoner er mistenkt i forbindelse med branntragedien i boligblokken Grenfell i 2017. Selv om flere er mistenkt i forbindelse med Grenfell-tragedien, vil det trolig ikke formelt bli tatt ut tiltale mot de involverte før i slutten av 2026, ifølge politiet. Brannen kostet 72 mennesker livet, deriblant flere barn, og tragedien utgjorde det største tapet av menneskeliv i en brann på britisk jord siden andre verdenskrig.

NRK - 26 mar 24 kl. 10:39

Togulykken i Bergen: En av de mistenkte erkjenner ikke straffskyld

En av de to som har status som mistenkt i forbindelse med togulykken i Arna i Bergen fredag, erkjenner ikke straffskyld. – Min klient har gitt en veldig grei forklaring til politiet og til undersøkelseskommisjonen. Ut fra forklaringen han har gitt, erkjenner han ikke noe straffskyld, sier advokat Per Magne Kristiansen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 15 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 45 minutter siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 1 time siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 2 timer siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com