NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 04:11

NRK - 09 jul 21 kl. 10:26

Mistenker sprengstoff i hus i Arna

Politiet i Bergen har fått melding om mistenkelig gjenstand i et hus i Arna. Politiet mistenker at gjenstanden inneholder sprengstoff og får i dag bistand av politiets bombegruppe. Bombegruppen kommer over fra Oslo fredag formiddag. De skal gjøre undersøkelser på stedet og sikre gjenstanden for transport til sikker destruksjon. Den mistenkelige gjenstanden er plassert innendørs og skal ikke utgjøre noen fare for omgivelsene eller omliggende hus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Arna, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenker, sprengstoffi , husi , Arna
NRK - 09 jul 21 kl. 10:26

Mulig funn av eksplosiver i Bergen

Politiet i Bergen har fått melding om mistenkelig gjenstand i et hus i Arna. De mistenker at gjenstanden inneholder sprengstoff og får i dag bistand av politiets bombegruppe. Bombegruppen kommer over fra Oslo fredag formiddag.

NRK - 26 mar 21 kl. 13:43

Funn av sprengstoff i Agder

Politiet i Agder har i dag fått bistand fra bombegruppen i Oslo etter funn av betydelige mengder sprengstoff i Tvedestrand. Det er etterforskningen etter politiaksjoner mot hus i Arendal og Grimstad som har ført til funn av sprengstoff i Tvedestrand..

NRK - 01 apr 21 kl. 09:49

Løslatt etter funn av sprengstoff

Tre av fire personer er løslatt fra varetekt etter at det ble funnet til sammen 140 kilo sprengstoff i Arendal, Grimstad og Tvedestrand, melder Agderposten. Totalt fem menn i 20-årene er siktet for ulovlig befatning med sprengstoff..

NRK - 17 apr 21 kl. 10:59

Mogleg sprengstoff i husbrann

Det brenn i eit hus på Osterøy. Fleire naboar er evakuerte. – Det er snakk om mogleg sprengstoff som har forårsaka trykkbølga med etterfølgjande brann, seier fungerande vaktkommandør ved 110-sentralen..

NRK - 31 okt 21 kl. 14:20

Har teke med seg fleire gjenstandar

Politiet har avslutta arbeidet på ei adresse i Søgne. Bombegruppa vart tilkalla etter at det vart funne mogleg sprengstoff i eit hus. – Eg vil ikkje gå inn på detaljar, men det er teke med nokre gjenstandar som skal destruerast, seier operasjonsleiar Ole Bjørn Kleivane i Agder-politiet.

NRK - 21 maj 21 kl. 15:37

Store køar i bergensområdet

Politi og Vegtrafikksentralen melder om lange køar ut av Bergen sentrum, både i retning Arna på E16 og mot Nordhordland på E39. Som følge av politiaksjonen ved Toro-fabrikken i Arna, har køane forplanta seg fleire stader i bydelen..

Aftenposten - 22 maj 21 kl. 14:55

Klepp sjokkerte Arna-Bjørnar og leverte festfotball i serieåpningen

Kaja Karlsen sendte Klepp i ledelsen allerede etter to minutter og sørget en drømmestart hjemme mot Arna-Bjørnar lørdag….

NRK - 05 jun 21 kl. 23:37

Boligbrann ved Ytre-Arna

To personer har kommet seg ut av en boligbrann ved Ytre Arna i Bergen lørdag kveld. Alle som bor der skal ha kommet seg ut, ifølge melder av brannen. Det skal være full fyr i boligen, melder Vest politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - 25 jun 21 kl. 23:07

Arna-Bjørnar sjokkerte i lokaloppgjøret, men så glapp det på overtid

Tabelljumbo Arna-Bjørnar møtte serieleder Sandviken i byoppgjør. På banen var forskjellene langt fra like store som….

NRK - 07 aug 21 kl. 02:33

Kraftig brann i blokk på Arna

Politiet melder om en kraftig brann i en blokk på Arna utenfor Bergen natt til lørdag. Nødeatene er på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt