NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 17:00

NRK - 13 okt 21 kl. 23:25

Mistenker ikke flere involvert

Politiet mistenker ikke at flere personer var involvert i angrepet på Kongsberg enn mannen som er pågrepet. Det sa politiinspektør Øyvind Aas i Sør-Øst politidistrikt på en pressekonferanse onsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsberg, Aas, Sør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenker, ikke, flere, involvert
NRK - 13 okt 21 kl. 23:25

Mistenker ikke flere involverte

Politiet mistenker ikke at flere personer var involvert i angrepet på Kongsberg enn mannen som er pågrepet. Det sa politiinspektør Øyvind Aas i Sør-Øst politidistrikt på en pressekonferanse onsdag kveld. Han sa også politiet avfyrte varselskudd under pågripelsen av mannen..

Klartale - 14 okt 21 kl. 06:15

Når ikke frem til innvandrerne

Flere og flere har fått to doser med korona-vaksine i Norge. Nesten 90 prosent av norskfødte nordmenn er nå vaksinerte. For de med innvandrer-bakgrunn er tallene lavere.

NRK - 10 okt 21 kl. 03:30

Mistanke om drap på kenguruer

Det ble lørdag funnet 14 døde kenguruer på to strender i den australske delstaten New South Wales. Politiet mistenker at det er begått massedrap på dyrene. Det var i nærheten av Batemans Bay kenguruene ble funnet lørdag morgen, skriver Sky News.

NRK - 09 jul 21 kl. 10:26

Mistenker sprengstoff i hus i Arna

Politiet i Bergen har fått melding om mistenkelig gjenstand i et hus i Arna. Politiet mistenker at gjenstanden inneholder sprengstoff og får i dag bistand av politiets bombegruppe. Bombegruppen kommer over fra Oslo fredag formiddag.

NRK - 01 jul 21 kl. 21:59

Mistenker sykkel-sabotasje

En mindreårig gutt brakk armen og en tann etter å ha falt over styret på sykkelen sin i Skien torsdag kveld. Politiet mistenker sabotasje. – Det er mistanke om at noen har løsnet på skruene til framhjulet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 04 jul 21 kl. 01:34

Mistenker at bilbrann var påsatt

Politiet mistenker ildspåsettelse etter at det brant i en bil på Grønland i Oslo natt til søndag. Oslo politidistrikt opplyser at bilen vil bli tauet inn for tekniske undersøkelser..

NRK - 16 jul 21 kl. 21:20

Mistenker ruskjøring på E6

En person ble fredag fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på E6 ved Nebbenes. Nå mistenker politiet kjøring i ruset tilstand. I en oppdatering skriver Øst politidistrikt at føreren av bilen er fraktet til Ahus.

NRK - 15 aug 21 kl. 18:27

Mistenker ruskjøring etter flyuhell

Et lite fly hadde et uhell ved landing på Notodden flyplass rundt kl. 16.30 i dag.

VG - 16 aug 21 kl. 10:53

To funnet døde i Sykkylven - politiet mistenker mulig okseangrep

To personer er døde i Sykkylven i Møre og Romsdal. Politiet mistenker at de har blitt drept av okser, ifølge NRK..

NRK - 13 sep 21 kl. 10:09

Mistenker høy fart

Politiet mistenker at bilen som kjørte ut på Askveien ved Hønefoss rett etter klokka 6 i morges holdt høy hastighet før ulykken. Føreren som var alene i bilen, ble sittende fastklemt og ble fløyet til sykehus med kritiske skader etter ulykken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel. Det var iFinnmark som først omtalte saken.

NRK - 30 minutter siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 45 minutter siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 1 time siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 1 time siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..

NRK - 1 time siden

Satser på ny regjering i desember

I Tyskland håper de sosialdemokratiske SPD, og koalisjonspartiene De grønne og FDP å ha ny regjering klar i starten av desember, skriver NTB. Regjeringen skal ledes av Olaf Scholz. Dersom de tre partiene lykkes med å få på plass sin regjering alt i starten av desember, blir Angela Merkel ikke Tysklands lengstsittende statsminister siden 2.

NRK - 1 time siden

Støre: Ikke grunnlag for uro

Statsminister Jonas Gahr Støre sier de følger koronasituasjonen og vil informere Stortinget og befolkningen ved behov. – Det må ha skjedd noe siden torsdag til i dag som gir grunn til uro når man nå vil ha en orientering fra statsministeren i Stortinget, sier Støre som svar på Erna Solbergs innlegg. – En samlet regjering lot seg oppdatere av helsemyndighetene på lørdag.

NRK - 1 time siden

Solberg ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.

NRK - 1 time siden

Utviklingsministeren til Glasgow

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) reiser til klimatoppmøtet i Glasgow. I begrunnelsen for hvorfor Tvinnereim drar til møtet vises det til at fattige land rammes hardest av klimaendringene. – Klimaendringene rammer de fattige først og hardest.

NRK - 2 timer siden

Dømt for voldtekt

En mann er i Telemark tingrett dømt til fire og et halvt år i fengsel etter en voldtekt på Notodden i 2018. Mannen hevdet at den seksuelle omgangen var frivillig, men ble ikke trodd av retten. Han er også dømt til å betale den fornærmede kvinnen 150.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt