NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 11:17

NRK - 02 dec 22 kl. 07:50

Mistenker brann på skule var påsett

Fleire elevar må bli heime i dag etter at det brann ved ein ungdomsskule i Trondheim i natt. Brannen starta i eit klasserom der det er store brannskadar. – Ut frå det vi har funne på åstaden, så er vår teori at brannen kan vere påsett, seier operasjonsleiar Trond Volden ved politiet i Trøndelag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Trond Volden, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenker, brann, skulevar , påsett
Klartale - 25 jul 22 kl. 12:33

Flere studiesøkere fikk plass på førstevalget

Mer enn seks av ti søkere har fått plass der de helst ville. Det betyr en økning i antallet som fikk tilbud på førstevalget. Men antallet søkere har gått ned.

NRK - 27 sep 22 kl. 20:27

Blir skule i morgon for bergenselevar

Bergen kommune stadfestar at det blir skule for elevane frå onsdag morgon. – Det blir skule i morgon. Lærarane møter etter vanleg plan, seier leiar for Etat for skule Frode Nilsen til BT..

NRK - 30 nov 22 kl. 21:22

Må bruke toalettet som klasserom

Elevar ved Storebø skule i Austevoll kommune i Vestland må slite med dårleg inneklima og plassmangel. I 2016 blei skulen utvida for å romme elevtalet der. Men same året vedtok politikarane i kommunen å legge ned ein annan skule, og flytte elevar over til Storebø.

Klartale - 30 aug 22 kl. 16:00

Kongeparet fikk møte 105 år gamle Nikka

Kong Harald og dronning Sonja var på besøk i Valldal i Fjord kommune tirsdag. Det er i fylket Møre og Romsdal. Kongen og dronningen har pleid å reise rundt i fylkene i Norge hvert år.

Klartale - 20 sep 22 kl. 12:40

Tre av ti bedrifter mangler folk til jobb

Bedrifter sliter med å skaffe folk med riktig kompetanse. Nesten 30 prosent av dem gjør det. Det viser tall fra rapporten «Fremtidig kompetansebehov – et oppdatert kunnskapsgrunnlag».

NRK - 11 nov 22 kl. 08:51

Årdal stengjer skular

Farnes skule og Tangen skule held stengde i dag. Det melder kommunen. Årsaka er dei venta nedbørsmengdene, samt ras på gangvegen i Utladalen og flaum fleire stader.

NRK - 01 jan 23 kl. 20:19

Brann på skule i Kristiansand

Brannvesenet har rykka ut til ei melding om brann i eit skulebygg i Kristiansand. Det er bekrefta brann på staden, melder politiet i Agder. Skadeomfanget er førebels ukjend..

NRK - 01 jan 23 kl. 20:19

Brann i skulegård i Kristiansand

Brannvesenet har rykka ut til ei melding om brann i skulegården på ein skule i gata Kongsgård Allé i Kristiansand. Det er bekrefta brann på staden, melder politiet i Agder. Skadeomfanget er førebels ukjend, men det skal ikkje vera skade på personar..

Klartale - 23 aug 22 kl. 12:02

Riise har valgt lag for første gang

Mange hadde troen på de norske fotballkvinnene. Men etter et skuffende Europa-mesterskap er de nå tilbake. Norges gamle trener Martin Sjögren måtte slutte etter mesterskapet.

NRK - 26 sep 22 kl. 07:22

En av tre tenåringer har sett slåssing og alkoholsalg på nettet

Medietilsynet ber globale nettaktører øke innsatsen mot ulovlig innhold. Andelen unge som eksponeres for slåsskamper og salg av alkohol på nett, går ikke ned. Tall fra undersøkelsen Barn og medier 2022 viser at 30 prosent i alderen 13–18 år har sett planlegging av slåssing eller slåsskamper i løpet av det siste året, samme andel som i 2020.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Frokostblandinger med ulovlige ingredienser trekkes tilbake

Frokostblandingene «Lucky Charms», «Lucky Charms Chocolate» og «Marshmallow Mateys» fra USA trekkes tilbake på grunn av ulovlige genmodifiserte ingredienser. Det skjer etter at Mattilsynet gjennomførte en kontroll av produktene, som ble importert av King Kong Company AS. Produktene er merket med innhold av genmodifiserte ingredienser, med teksten «Contains bioengineered ingredients».

NRK - 15 minutter siden

Obos-prisene opp 7 prosent i Oslo

Prisene for brukte Obos-boliger i Oslo steg 7 prosent fra desember til januar. På landsbasis gikk prisene opp 5,5 prosent, skriver Obos i en pressemelding. – Dette var mer enn forventet.

NRK - 15 minutter siden

SV-splittelse om ny nestleder

Valgkomiteen i SV er delt på midten i spørsmålet om Lars Haltbrekken eller Marian Hussein bør bli ny nestleder i partiet. I dag legger valgkomiteen fram sin innstilling. Fire av valgkomiteens medlemmer vil ha den mangeårige lederen av Naturvernforbundet, Lars Haltbrekken, som ny nestleder.

NRK - 10 minutter siden

Kreml: Amerikanske langdistanseraketter vil eskalere krigen

Langdistanserakettene som skal være del av en ny pakke med militærbistand til Ukraina fra USA, vil trappe opp krigen, men ikke endre dens kurs, ifølge Kreml. Kreml-talsmann Dmitrij Peskov kom med utspillet onsdag. Han sa også at det ikke er lagt noen planer om samtaler mellom Russlands president Vladimir Putin og USAs president Joe Biden.

NRK - 15 minutter siden

E24: Flyr konkurs med 2,4 milliarder kroner i gjeld

Flyselskapet Flyr begjærte seg konkurs tirsdag kveld, etter en mislykket jakt på friske penger. Nå tar bobestyrer Stine Snertingdalen over ansvaret. Av kjennelsen til Oslo tingrett går det frem at den samlede gjelden til Flyr er på 2,44 milliarder kroner.

NRK - 15 minutter siden

Oppdrettsnæringen kan få strengere permitteringsregler

Fiskeindustrien regler for bruk av permittering, kan endres. En arbeidsgruppe er satt ned for å se om særreglene er godt nok tilpasset dagens arbeidsliv. I dag slipper fiskeindustrien å betale lønnen til permitterte ansatte i de første 15 dagene.

NRK - 30 minutter siden

Rapport: Saudi-Arabia henretter langt flere enn før

Saudi-Arabia har henrettet neste dobbelt så mange etter at kong Salman og kronprins Mohammed bin Salman kom til makten, sammenlignet med årene før. Over 1.000 mennesker er blitt henrettet under dagens regime, viser en oversikt fra Reprieve og European Saudi Organisation for Human Right.

NRK - 30 minutter siden

Endring i matprisene

Rema 1000 og Coop Extra har økt matprisene betraktelig, mens Kiwi har holdt igjen. Det viser NRKs egen kartlegging. Det billigste toalettpapiret hos Extra har blitt 40 prosent dyrere og koster 24,90, mens det billigste toalettpapiret hos Rema har økt med 15 prosent til 19,50.

NRK - 45 minutter siden

Pågrepet og siktet for drapsforsøk

En ung mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo sentrum natt til fredag 20. januar. Det skriver VG.

NRK - 45 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com