VG > Nyheter

Wednesday, 20 October, 03:24

VG - 21 sep 21 kl. 01:38

Mistenkelige SMSer: FBI ransaket huset til Instagram-eventyrerens kjæreste

Søndag ble det som skal være Instagram-eventyrer Gabby Petito (22), funnet død i Teton i USA. Hennes mor reagerte på en rekke mistenkelige SMSer i forkant av forsvinningen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Instagram, Gabby Petito, Teton, USA, SMSer, FBI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenkelige, SMSer, FBI, ransaket, huset, til, Instagram-eventyrerens, kjæreste
NRK - 08 jul 21 kl. 14:27

Pågrep journalister i Hviterussland

Det hviterussiske nyhetsnettstedet Nasha Niva har blitt stengt ned, ifølge informasjonsdepartementet i landet. Minst to journalister skal være pågrepet. Nettstedet ble blokkert etter at påtalemyndigheten i anklaget dem for å ha publisert ulovlig informasjon.

NRK - 18 aug 21 kl. 15:57

Hviterussland: Nyhetsbyrå ransaket

Politiet i Hviterussland har ransaket et uavhengig nyhetsbyrå og pågrepet flere ansatte, som en del av økende press mot mediene i landet. Den hviterussiske journalistforeningen krever at alle ansatte i byrået BelaPan løslates umiddelbart. Myndighetene i landet har slått hardt ned på blant annet medier, rettighetsgrupper og den politiske opposisjonen etter det omstridte valget for et år siden..

NRK - Igår: 18:04

FBI bistår i søk etter misjonærer

FBI skal bistå i søket etter de 17 misjonærene som lørdag ble kidnappet utenfor Haitis hovedstad Port-au-Prince, opplyser FBI til Reuters. Det skal være flere barn i gruppen, som holdes fanget av en væpnet gruppe. Misjonærene, som er fra USA og Canada, var på Haiti for å besøke et barnehjem..

VG - 21 sep 21 kl. 01:38

FBI ransaket huset til Instagram-eventyrerens kjæreste

Søndag ble det som skal være Instagram-eventyrer Gabby Petito (22), funnet død i Teton i USA. Nå forsøker politiet å finne kjæresten hennes, som ikke har blitt sett siden Petito ble meldt savnet..

NRK - 27 sep 21 kl. 12:27

Falske korona-smser på Kongsberg

Flere innbyggere i Kongsberg har mottatt tekstmelding om at de har fått påvist koronasmitte og må i karantene. Meldingene er falske, opplyser kommunen. I tekstmeldingen står Kongsberg kommune som avsender, men kommunen opplyser på sine nettsider at det ikke er dem som står bak meldingen.

NRK - 09 jun 21 kl. 09:50

FBI ledet aksjon

Innlandet politidistrikt bekrefter at aksjonen der tre personer ble pågrepet på Toten i mai, ble ledet av FBI..

NRK - 09 jun 21 kl. 13:54

Pågrep svensk mann (72) i FBI-felle

En mann, som ifølge Expressen i årtier har vært blant Sveriges mest «beryktede kriminelle», ble mandag morgen pågrepet i forbindelse med FBI-operasjonen Trojan Shield. 72 år gamle Kjell Johansson er kjent som leder av «Grodmansligan» og er mistenkt for grovt narkotikalovbrudd, melder Expressen..

NRK - 03 aug 21 kl. 22:11

Bruker bilder av kvinnelige ansatte

FBI bruker bilder av deres kvinnelige ansatte forkledd som enten mindreårige eller sexarbeidere som «lokkemiddel» i etterforskninger av sexkriminalitet. Det skriver det amerikanske justisdepartementet i en rapport, ifølge BBC. De konkluderer med at dette kan være farlig for kvinnene som er avbildet.

NRK - 15 aug 21 kl. 15:45

Krever grep mot falske vaksinepass

Tusener av falske vaksineattester er i omløp i USA. Demokratenes senatsleder Chuck Schumer krever at FBI griper inn. Schumer uttalte seg søndag etter at Associated Press meldte at folk kjøper falske vaksineattester på internett, til stor bekymring for universiteter og skoler som krever at studentene er vaksinert mot koronaviruset.

VG - 17 sep 21 kl. 01:02

Tiltaler advokat for å ha løyet til FBI om Clinton-kobling

Den amerikanske advokaten Michael Sussmann skal ha sagt han ikke jobbet for en klient, da han i 2016 snakket med FBI. Nå hevder spesialetterforsker John Durham at han jobbet for Hillary Clinton..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Texas vedtok nye valgdistrikter: - En skam!

De folkevalgte i Texas vedtok mandag en omstridt endring av valgdistriktene, som ifølge kritikerne favoriserer partiet som sitter med makten i delstaten. Et søksmål er allerede levert..

VG - 3 timer siden

Reagerer på Trump-uttalelser om avdøde Powell: – Har ikke empati

Donald Trump kom tirsdag med skarp kritikk av den avdøde utenriksministeren Colin Powell – kun et døgn etter nyheten om hans død. Nå blir Trump selv utskjelt fra flere kanter..

VG - 6 timer siden

Nittedal-forsvarer ut mot Økokrim: – Rykter har fått fritt spillerom

Tirsdag ble tidligere ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) frifunnet for korrupsjon. Nå går forsvareren hardt ut mot Økokrim, som tok ut tiltalen..

VG - 12 timer siden

Nittedal-ordfører frifunnet for korrupsjon

Tidligere Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap), som i desember 2020 ble tiltalt for grov korrupsjon for sin rolle i en stor byggesak, er frifunnet..

VG - 14 timer siden

Norges ukjente rolle i Taliban-forhandlingene

Høsten 2019 skulle avgjørende forhandlinger mellom regjeringen i Afghanistan og Taliban holdes i Norge. Norske diplomater spilte en langt viktigere rolle enn det UD tidligere har vedgått..

VG - 16 timer siden

Inga Marte Thorkildsen går av: Vil ta time-out

Utdanningsbyråd Inga Marte Thorkildsen i Oslo går av. - Nå skal jeg rett og slett ta en time-out, tenke meg om og vurdere hva jeg vil videre, begrunner SV-toppen - som tidligere også har vært statsråd..

VG - 20 timer siden

Nord-Korea har avfyrt ballistisk missil

Nord-Korea har avfyrt en rakett fra sin østlige kystlinje mot Japanhavet. Den kan ha blitt avfyrt fra en ubåt..

VG - 21 timer siden

Ingen pågrepet etter ran i Trondheim

Bevæpnet politi jaktet mistenkt..

VG - 21 timer siden

Ran i Trondheim - ingen pågrepet

Bevæpnet politi jaktet i natt på en person som ranet en bensinstasjon i Trondheim..

VG - Igår: 00:40

Drapstiltalt fikk sympati i sosiale medier - nå er han død

Ou Jinzhong (55) er tiltalt for å drept to personer med kniv i Kina, og risikerer dødsstraff. På sosiale medier erklærte mange at de håper han aldri blir funnet av politiet. Nå er mannen død..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt