NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 11:20

NRK - 17 okt 22 kl. 10:22

Missilangrep mot Odesa

Hamnebyen Odesa er utsett for eit missilangrep frå Svartehavet, melder styresmaktene i byen. Angrepet skal ha råka infrastruktur i byen, men det er ikkje meldt om tap av liv..
Les mer på NRK


Les mer om:
Odesa, Svartehavet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Missilangrepmot , Odesa
NRK - 23 jul 23 kl. 06:52

Russisk missil ødela katedralen i Odesa - to døde

Russiske missiler traff i natt en kirke i den ukrainske havnebyen Odesa. Den ortodokse katedralen fikk omfattende skader i angrepet, opplyser myndighetene i byen. Katedralen er byens hovedkirke.

NRK - 23 jul 23 kl. 06:52

Russisk missil ødela katedralen i Odesa - to drept i nattens angrep mot byen

Russiske missiler traff i natt Transfigurasjonskatedralen i den ukrainske havnebyen Odesa. Den ortodokse katedralen fikk omfattende skader i angrepet, opplyser myndighetene i byen. Katedralen er byens hovedkirke.

NRK - 08 jun 22 kl. 17:18

Odesa: Vil ikke rydde havnen for miner

Det er ikke aktuelt å rydde havnen rundt Odesa for å åpne for eksport av korn ut fra Ukraina, sa havnebyens myndigheter onsdag. De frykter russiske angrep. – Øyeblikket vi frigjør tilgangen til havnen i Odesa vil den russiske flåten være der, sier talsperson Serhij Bratsjuk for myndighetene i Odesa.

NRK - 19 jul 23 kl. 11:46

Ukraina sier Russland rettet angrep mot kornsiloer i Odesa

Russlands angrep mot Odesa natt til onsdag var rettet mot havneinfrastruktur og kornsiloer, ifølge Ukraina. Det var andre natt på rad med angrep mot byen. Zelenskyj-rådgiver Mykhajlo Podoljak tvitrer at angrepene mot havnebyen gjenspeiler Russlands uvilje til å verne om matsikkerheten.

NRK - 23 jul 23 kl. 06:52

Russisk missil ødela katedralen i Odesa

Russiske missiler traff i natt en kirke i den ukrainske havnebyen Odesa. Den ortodokse katedralen fikk omfattende skader i angrepet, opplyser myndighetene i byen. Katedralen er byens hovedkirke.

NRK - 17 dec 23 kl. 08:38

Sivil person drept i luftangrep mot Odesa

En person er drept i kystbyen i Odesa etter en rekke russiske droneangrep mot Ukraina gjennom natten, ifølge guvernøren. Luftforsvaret ødela ni angrepsdroner over Odesa, skriver byens guvernør Oleh Kiper på meldingstjenesten Telegram søndag morgen. Han sier det er det tredje russiske luftangrepet mot regionen den siste uken.

NRK - 19 jul 23 kl. 15:36

Russiske missilangrep skal ha ødelagt 60 000 tonn korn

Russiske missilangrep på Ukrainas Svartehavskyst har ødelagt 60 000 tonn korn og skadet lagringsinfrastruktur, sier tjenestemenn, ifølge BBC. Landbruksminister Mykola Solskyi har tidligere sagt at en «betydelig mengde» eksportinfrastruktur er ute av drift. Russland har nylig trukket seg fra en internasjonal kornavtale som har vært på plass siden i fjor sommer, og som har sørget for trygg passasje for eksport over Svartehavet.

NRK - 27 jul 23 kl. 07:34

En død i missilangrep mot havn i Odesa

En guvernør i havnebyen Odesa, sør i Ukraina hevder havneinfrastruktur i byen i løpet av natten har blitt rammet av et russisk missilangrep. En sikkerhetsvakt ved en lasteterminal skal være drept i angrepet. Den ukrainske havnebyen har vært utsatt for en rekke russiske angrep etter at kornavtalen mellom Russland og Ukraina utløp i forrige uke uten å bli fornyet.

NRK - 19 aug 22 kl. 12:41

FN-sjefen besøker Odesa

FNs generalsekretær António Guterres reiser videre på sitt besøk i Ukraina, hvor han fredag drar til den ukrainske havnebyen Odesa. Torsdag var FN-sjefen i Lviv der han møtte den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj og den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan. De drøftet atomkraftverket Zaporizjzja, tiltak for å trappe ned krigen og en fortgang i eksporten av korn fra hittil blokkerte ukrainske havner ved Svartehavet.

NRK - 29 maj 23 kl. 08:40

Havnen i Odesa rammet av russiske droneangrep

Et russisk droneangrep ødela natt til mandag infrastruktur i Odesa ved Svartehavet, en viktig havn for ukrainsk korneksport, ifølge det ukrainske forsvaret. – Det begynte å brenne i havneinfrastrukturen i Odesa som følge av angrepet. Brannen ble raskt slukket, opplyser ukrainsk militære mandag morgen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Så dødsangsten i blikket til folk

Bjarne Finsrud, som mottok medalje for edel dåd i gull i februar, står nå i vitneboksen i rettssaken mot Zaniar Matapour. Natt til 25. juni 2022 var han den første som taklet Matapour, og var med på å legge ham i bakken.

NRK - 10 minutter siden

Erling Folkvord bisettes tirsdag

Tirsdag bisettes tidligere Rødt-politiker Erling Folkvord i en åpen seremoni fra Arbeidersamfunnet i Oslo. Han døde fredag 1. mars.

NRK - 30 minutter siden

Redningshelikopter på tur til arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.

NRK - 30 minutter siden

Elleve studenter døde i bussulykke

Elleve studenter fra et universitet i Kenya omkom da bussen de satt i kolliderte med en lastebil på en trafikkert motorvei. I tillegg ble 42 studenter alvorlig skadd i ulykken, ifølge politiet. Ulykken skjedde mandag ettermiddag i Maungu, 360 kilometer fra hovedstaden Nairobi, da studentene fra Kenyatta-universitetet var på vei til kystbyen Mombasa.

NRK - 45 minutter siden

Noreg gir 70 millionar til flyktningar og migrantar

Noreg gir 70 millionar kroner til arbeidet til FNs migrasjonsorganisasjon, IOM, kunngjer utanriksminister Espen Barth Eide. Tysdag hadde han møte med IOMs nye leiar, Amy E. Pope.

NRK - 45 minutter siden

Russisk guvernør: Rundt 9000 barn evakueres fra Belgorod-regionen 

I Belgorod-regionen skal om lag 9000 barn evakueres som følge av ukrainske artilleriangrep, ifølge guvernør Vjatsjeslav Gladkov. Både i byen Belgorod og andre distrikter skal barn angivelig evakueres. Den første gruppen skal forlate sine hjem 22.

NRK - 45 minutter siden

Seks personer drept etter lastebil-påkjørsel

Seks personer er drept i Spania, deriblant to polititjenestemenn, etter at en lastebil kjørte inn i en politisperring tirsdag. Tre andre personer ble skadet i det som beskrives som en ulykke. Ulykken skjedde på en motorvei nær byen Los Palacios i provinsen Sevilla, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

Mindreårig siktet for voldtekt av barn under 14 år

Politiet etterforsker en alvorlig sak som skal ha skjedd i en kommune i Ryfylke. En mindreårig har status som siktet, og vedkommende er siktet for voldtekt av barn under 14 år, skriver avisa Strandbuen. Den siktede er under 18 år, bekrefter politiet til avisa.

NRK - 1 time siden

Overfalt Matapour: – Ser en fyr i gul T-skjorte løpe forbi meg

Neste vitne er Mats Riskild Åsberg. Han var en av dem som overfalt Matapour. Åsberg var i Oslo for å dra på festivalen Tons of Rock.

NRK - 1 time siden

Flere familier benyttet seg av matutdeling

Barnefamilier som ikke klarer å betale for livsopphold som mat, varme og klær er stadig økende. Det viser tall fra Frelsesarmeen og Opinion. Siden de startet sine målinger i august i fjor har andelen som ikke klarer å dekke daglige utgifter økt fra 9 til 13 prosent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com