NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 15:41

NRK - 18 sep 21 kl. 11:48

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a. strøm, men etter valget har Regjeringen gitt beskjed om at det må utsettes til ny regjering er på plass. – Det får konsekvenser for bøndene siden statsbudsjettet snart skal legges frem, sier leder i Vestfold og Telemark Bondelag, Aslak Snarteland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Regjeringen, Vestfold, Telemark Bondelag, Snarteland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Misfornøydmed , utsettelse
NRK - 29 maj 21 kl. 13:03

Misfornøyde med pandemirespons

Drøyt annenhver tysker er misfornøyd med måten myndighetene har taklet koronapandemien på, viser en meningsmåling. 24 av de spurte i en meningsmåling YouGov har utført for DPA, sier at de er «svært misfornøyde» med måten statsminister Angela Merkel og den tyske regjeringen har håndtert pandemien. 30 prosent sier at de er «ganske misfornøyde».

NRK - 01 jul 21 kl. 16:19

Varsler utsettelse av trinn fire

Helseministeren varsler mulig utsettelse av trinn fire i gjenåpningsplanen..

NRK - 24 aug 21 kl. 15:33

Taliban aksepterer ikke utsettelse

En talsperson fra Taliban sier det ikke er noen liste over personer som er utsatt for hevnangrep. Det skriver Reuters. – Vi har glemt alt fra fortiden, sier talspersonen Zabiullah Mujahid.

NRK - 07 sep 21 kl. 04:48

Elever er blitt mer misfornøyde

Stadig flere elever er misfornøyde på skolen, ifølge Ungdata-undersøkelsen. Forskeren bak er bekymret over at andelen stadig stiger hvert år. – Den generelle trivselen i norsk skole er høy.

NRK - 27 maj 21 kl. 09:20

Frist for skattemeldingen

Næringsdrivende må levere skattemeldingen eller søke om utsettelse for å unngå tvangsmulkt, senest 31.mai. I år kan leveringsfristen utsettes til 20.

NRK - 28 maj 21 kl. 09:22

Streik kan utsette Munch-åpning

Det nye Munchmuseet har fått sin åpningsdato, nemlig 22. oktober. Men streiken i Oslo kommune kan stikke kjepper i hjulene for åpningen, sier tillitsvalgt.

NRK - 31 maj 21 kl. 09:48

Har ikke levert Skattemeldingen

Tre av ti har enda ikke levert skattemeldingen for næringsdrivende. Fristen for å levere eller søke om utsettelse går ut mandag, ellers blir det tvangsmulkt. Leveringsfristen er forlenget til 20.

E24 - 05 jul 21 kl. 18:24

Opec-utsettelse sender oljeprisen opp

Oljeprisen stiger til det høyeste nivået på nesten tre år etter at mandagens planlagte Opec-møte ble utsatt..

NRK - 20 jul 21 kl. 13:43

Rettssaken mot Zuma utsatt igjen

Korrupsjonssaken mot Sør-Afrikas tidligere president Jacob Zuma blir igjen utsatt, denne gangen i tre uker på grunn av opptøyene i landet. Zumas forsvarer ba om utsettelse og viste også til koronapandemien. Dommeren gikk med på dette og besluttet tirsdag at rettssaken starter opp igjen 10.

E24 - 04 aug 21 kl. 16:30

Oslo Børs steg mens Nel falt kraftig etter salgs-anbefaling

Nordic Nanovector ble dagens taper på børs etter skuffende utsettelse.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Solberg ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.

NRK - 15 minutter siden

Utviklingsministeren til Glasgow

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) reiser til klimatoppmøtet i Glasgow. I begrunnelsen for hvorfor Tvinnereim drar til møtet vises det til at fattige land rammes hardest av klimaendringene. – Klimaendringene rammer de fattige først og hardest.

NRK - 1 time siden

Dømt for voldtekt

En mann er i Telemark tingrett dømt til fire og et halvt år i fengsel etter en voldtekt på Notodden i 2018. Mannen hevdet at den seksuelle omgangen var frivillig, men ble ikke trodd av retten. Han er også dømt til å betale den fornærmede kvinnen 150.

NRK - 1 time siden

24 personer henrettet i Syria

Syriske myndigheter har henrettet 24 personer beskyldt for å ha startet skogbranner i landet i fjor sommer. Det melder nyhetsbyrået AFP. De 24 ble henrettet på onsdag, og ble dømt for terrorhandlinger mot eget land.

NRK - 1 time siden

Sikta for drap på parlamentarikar

Ein 25 år gammal mann er sikta for drapet på den britiske parlamentsmedlemmen David Amess, melder Sky News. Politiet meiner drapet også er terror fordi det var både religiøst og ideologisk motivert. Amess blei stukken med kniv då han deltok på eit veljarmøte i førre veke, og døydde av skadane han fekk.

NRK - 1 time siden

Politiet: – Flere korte avhør

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da ble det opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem. Om avhør, uttalte etterforskningslederen at Espen Andersen Bråthen på nytt ble avhørt i dag.

NRK - 1 time siden

Bråthen og Skiforbundet enige

Hoppsjef Clas Brede Bråthen og Skiforbundet er enige om en løsning på konflikten. Han fratrer stillingen med umiddelbar virkning for å tre inn som landslagssjef i hopp..

NRK - 1 time siden

Politiet: – Drept i eget hjem

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da uttalte etterforskningsleder at de har forståelse for det store informasjonsbehovet hos befolkningen. Det ble opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem.

NRK - 1 time siden

Politiet holder pressekonferanse

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da uttalte etterforskningsleder at de har forståelse for det store informasjonsbehovet hos befolkningen..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for drap på parlamentarikar

Ein 25 år gammal mann er tiltalt for drapet på den britiske parlamentsmedlemmen David Amess, melder Sky News. Politiet meiner drapet også er terror fordi det var både religiøst og ideologisk motivert. Amess blei stukken med kniv då han deltok på eit veljarmøte i førre veke, og døydde av skadane han fekk.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt