Klartale > Nyheter

Tuesday, 19 March, 09:30

Klartale - 15 okt 21 kl. 12:05

Minst sju personer død etter eksplosjon

Fredag kom det melding om en kraftig eksplosjon. Dette skjedde i en moské i byen Kandahar, som ligger sør i Afghanistan. Det skal ha vært et selvmordsangrep. Afghanske journalister melder om mange drepte og skadd. Foreløpig er minst sju personer drept og 13 skadd.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Kandahar, Afghanistan, Bibi Fatima, Kunduz, IS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst sjupersoner , død, etter, eksplosjon
NRK - 09 jun 23 kl. 16:30

USAs spionsatellitter og NORSAR registrerte eksplosjon ved dam

Både amerikanske spionsatellitter og NORSAR registrerte en eksplosjon ved Kakhovka-demningen i Ukraina før den brøt sammen. Ifølge New York Times registrerte infrarøde sensorer på amerikanske spionsatellitter varmeutvikling fra demningen som tilsier at det fant sted en eksplosjon. Norges seismologiske institutt (NORSAR) registrerte også en kraftig eksplosjon, kort tid før det ble meldt at demningen hadde kollapset.

NRK - 07 nov 23 kl. 16:34

Sju sivile drept i eksplosjon på buss i Kabul

Minst sju mennesker har mistet livet i en eksplosjon om bord en buss i Afghanistans hovedstad Kabul tirsdag, ifølge politiet. Ytterligere 20 sivile ble såret i eksplosjonen som var rettet mot en minibuss i Dasht-e-Barchi-området, sier talsperson for politiet i Kabul, Khalid Zadran. Sikkerhetsstyrker er på stedet.

NRK - 22 apr 23 kl. 05:48

Sju gruvearbeidere døde i eksplosjon i Colombia

Dødstallet har steget til sju etter en eksplosjon i en kullgruve i Colombia. Det var natt til torsdag at en kullgruve ble rammet av en eksplosjon. Det ble meldt om tre omkomne og fire savnede.

NRK - 27 mar 23 kl. 11:48

Minst to drepte etter eksplosjon nær det afghanske utenriksdepartementet

Sykehuset i Kabul tar imot pasienter etter en eksplosjon som ble hørt i nærheten av det afghanske utenriksdepartementet mandag 27. mars, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Et sykehus i sentrum av Kabul mottok flere sårede pasienter etter at en eksplosjon ble hørt nær det afghanske utenriksdepartementet, sa Stefano Sozza fra Italia NGO Emergency, som driver sykehuset som spesialiserer seg på behandling ofre for krig i sentrum av Kabul.

NRK - 27 mar 23 kl. 11:48

Minst seks drepte etter eksplosjon nær det afghanske utenriksdepartementet

Sykehuset i Kabul tar imot pasienter etter en eksplosjon som ble hørt i nærheten av det afghanske utenriksdepartementet mandag 27. mars, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Minst seks mennesker skal ha blitt drept i eksplosjonen, som omtales av innenriksdepartementet som en selvmordsbombe.

NRK - 26 maj 22 kl. 15:19

Eksplosjon i enebolig på Skedsmokorset

Nødetatene har rykket til Skedsmokorset i Lillestrøm etter melding om eksplosjon i en enebolig. Ifølge politiet er det foreløpig ikke meldt om personskader. – Det er store materielle skader.

NRK - 22 jan 23 kl. 11:00

Vitner: Hørte eksplosjon og skyting i Somalia

En ansatt i ordførerkontoret i Mogadishu i Somalia sier til Reuters at han hørte en eksplosjon, samt lyden av skudd som blir avfyrt i hovedstaden. Det melder Reuters. – Mens vi var på kontoret ble vi døvet av en eksplosjon.

NRK - 26 sep 23 kl. 06:28

Eksplosjon i Linköping

Redningstjenesten i Sverige fikk melding om en eksplosjon ved Ekholmen i Linköping tirsdag morgen. – Vi kan bekrefte en eksplosjon, sier Torbjörn Lindqvist i politiet. Det er ikke meldt om skadde i Linköping, men redningstjenesten evakuerer beboere i området.

Klartale - 08 dec 22 kl. 05:00

Dag 8: Julekaker

8. desember.Fra gamle tradisjoner skulle det bakes mye fram til jul.

NRK - 14 feb 22 kl. 12:21

Sju døde etter eksplosjon i Frankrike

Minst sju personar er døde etter ein eksplosjon i ein butikk sør i Frankrike i natt, melder innanriksminister Gérald Darmanin ifølge Reiters. Eksplosjonen førte til ein brann. Det er ikkje kjent kva som er årsaka til ulykka..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

Slik takler skolene vold og trusler

Skoler i Norge jobber ikke godt nok med å forebygge vold. Det sier Arbeidstilsynet. De besøkte 62 skoler i fjor.

Klartale - 3 timer siden

Én av ti har tatt kosmetisk kirurgi

Én av ti svarer at de har tatt kosmetisk kirurgi. Det er operasjoner som går på utseende. Slik som fettsuging eller operasjon av nesa.

Klartale - 17 timer siden

Nordmenn er glade i påsken

Mange planlegger å ha ferie i påsken i år. Det skriver Virke i en pressemelding. Organisasjonen har laget en undersøkelse.

Klartale - 20 timer siden

Bekymret for rasisme i Norge

Eksperter fra verdens-organisasjonen FN er bekymret. De mener mennesker av afrikansk opphav blir diskriminert i Norge.De mener regjeringen må ta grep.

Klartale - 20 timer siden

Israelsk aksjon på sykehus på Gaza

IDF har tatt kontroll over Shifa-sykehuset. Det ligger i Gaza. IDF mener ledere fra gruppa Hamas er der.

Klartale - 22 timer siden

Lønnsoppgjøret er i gang

Våren er tida for lønnsoppgjøret i Norge. Det er da vi som jobber, får mer i lønn. Lønnsoppgjøret er i gang.

Klartale - Igår: 08:47

Flere kritiserer valget i Russland

Vladimir Putin vinner valget i Russland. 88 prosent stemte på ham. Det viste det foreløpige resultatet søndag.

Klartale - Igår: 08:41

Vulkanutbruddet på Island har roet seg

Lavaen beveget seg fortsatt på søndag ettermiddag. Utbruddet er det fjerde på øya siden desember. Dette utbruddet er det kraftigste av dem.

Klartale - Igår: 06:00

Skattemeldingen: Fradragene som er lette å glemme

Mange har allerede fått skattemeldingen for 2023. Andre venter fortsatt på tallene fra Skatteetaten. De sender ut skattemeldingen for 2023 fra 7.

Klartale - I førrgår: 06:00

Hva skjer etter valget i Russland?

– Jeg vil gratulere Vladimir Putin, skrev Charles Michel på X. Han er president i Det europeiske råd.Men han «gratulerte» da valget startet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com