Klartale > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:04

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks drept og 81 skadd av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.Eksplosjonen skal ha skjedd klokka 14.20 norsk tid.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Recep Tayyip Erdogan, Tyrkia, Erdogan, Suleyman Soylu, Det, PKK, Sondakika, Sabah, Fuat Oktay, Oktay, Cumhuriyet, Istanbul, Jens Stoltenberg, Twitter, Nato, Huitfeldt, Norge, Ankara, Ragnhild, NTB, UD

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst seks, dreptog 81 , skaddav , bombei , Tyrkia
Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks drept og 81 såret av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.

NRK - 24 okt 22 kl. 02:28

Zelenskyj: Russland med falske anklager om skitten bombe

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj anklager den russiske forsvarsministeren Sergej Sjojgu for å arrangere en «telefonkarusell» til vestlige ledere, med påstander om at Ukraina skal ha planer om å detonere en såkalt skitten bombe – det vil si bombe med radioaktiv materiale – og gi Russland skylden. – Alle forstår hvem som er kilden til alt som er skittent i denne krigen. Verdens ledere vil forstå, sa Zelenskyj i sin kveldstale til det ukrainske folket.

Klartale - 10 jan 23 kl. 06:00

Ukraina sier 100.000 russiske soldater er drept

Hvor mange som har mister livet under Ukraina-krigen er vanskelig å si. Det gjelder både vanlige folk og militær.Mike Miley tror at det er rundt 100.

NRK - 06 okt 22 kl. 19:30

Expressen: Én drept og en skadd i Södertälje

En person er drept og en annen skadd i en skyteepisode i Södertälje, melder Expressen. Det er tredje gang i løpet av en uke at noen blir skutt og drept i byen. Svensk politi har så langt kun opplyst at to personer er skadd i skytingen.

Klartale - 30 nov 22 kl. 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorangrep i Pakistan.

NRK - 05 jul 22 kl. 17:24

Bombe eksploderte ved tysk partikontor

En hjemmelaget bombe eksploderte natt til tirsdag ved kontoret til det venstreorienterte partiet Die Linke i Oberhausen i Tyskland. Eksplosjonen som skjedde rundt klokken 03.20, ødela vinduene i bygningen, men ingen kom til skade.

NRK - 24 okt 22 kl. 14:07

Russland hevder at Ukraina bygger «skitten bombe»

Russland hevder at Ukraina nesten har ferdigstilt en såkalt skitten bombe som kan spre radioaktivitet. Påstanden avvises i Vesten. – Ifølge opplysninger vi har, har to organisasjoner i Ukraina spesifikke ordrer om å bygge en såkalt skitten bombe.

NRK - 26 okt 22 kl. 03:12

USA advarer Russland

Pentagon gjentar at det «blir konsekvenser» om Russland tar i bruk atomvåpen eller en bombe der det er blandet inn radiologisk materiale. – Det ville blitt konsekvenser for Russland, samme om de bruker et atomvåpen eller en skitten bombe, sa pressetalsperson Pat Ryder i Pentagon tirsdag. Ryder la til at han ikke vil gå i detalj om hva konsekvensene ville være, men sa at de «har blitt kommunisert på en rekke nivåer» til Russland.

Klartale - 02 dec 22 kl. 08:50

13.000 ukrainske soldater er drept

Krigen i Ukraina tar liv. Både på ukrainsk og russisk side.– Mellom 10.

NRK - 26 okt 22 kl. 18:30

Mann dømt for seks drap i juleparade i Wisconsin

En 40 år gammel mann er dømt for å ha drept seks personer i et bilangrep mot en juleparade i den amerikanske delstaten Wisconsin i fjor. Juryen kjente onsdag Darrell Brooks skyldig i seks tilfeller av overlagt drap i paraden i Milwaukee-forstaden Waukesha. Brooks risikerer å bli dømt til livstid i fengsel for hvert av drapene.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 23 timer siden

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

Klartale - Igår: 16:33

Norsk film er mest sett på Netflix

«Kampen om Narvik» kom ut på kino i romjula. Filmen ble sluppet på strømmetjenesten Netflix denne uka. Folk kan se filmen noen steder i verden.

Klartale - Igår: 15:43

Demonstrasjoner i Midtøsten etter brenning av koranen

Politiker Rasmus Paludan har brent en koran, muslimers hellige bok. Det skjedde utenfor den tyrkiske ambassaden i Stockholm. Paludan er både dansk og svensk.

Klartale - Igår: 13:37

Dømt for smugling av hasj og kokain til Norge

Tre menn er dømt til fengsel for å smugle narkotika til Norge. De hadde gjemt over 1,2 tonn narkotika var gjemt i lastebiler med møbler. Lastebilene kom fra Danmark.

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

Klartale - Igår: 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

Klartale - Igår: 10:49

Nye regler skal sikre nok strøm

Regjeringen hadde pressekonferanse fredag. De snakket om hvordan vi kan sikre at Norge har nok strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre åpnet pressekonferansen.

Klartale - Igår: 10:11

Russland forbyr avisa Meduza

Meduza skriver selv at myndighetene har erklært dem som en trussel mot Russland. Både mot grunnloven og sikkerheten til landet.Ifølge Meduza blir det også forbudt for folk i Russland å samarbeide med avisa.

Klartale - Igår: 09:49

Nordmenn er bekymret for å kjøre langt med elbil

Mens 55 prosent av de som kjører elbil svarer at de er redde for å go tom for strøm på langtur. 72 prosent av de som ikke har elbil, svarer det samme. Det viser ny undersøkelse fra Naf.

Klartale - Igår: 09:44

Fortell oss hva som er viktig for deg!

Klar Tale ønsker å få fram meningen til våre lesere. Derfor åpner vi denne uka egen debattside. Den har fått navnet Klar mening.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com