Klartale > Nyheter

Wednesday, 07 June, 06:59

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks drept og 81 skadd av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.Eksplosjonen skal ha skjedd klokka 14.20 norsk tid.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Recep Tayyip Erdogan, Tyrkia, Erdogan, Suleyman Soylu, Det, PKK, Sondakika, Sabah, Fuat Oktay, Oktay, Cumhuriyet, Istanbul, Jens Stoltenberg, Twitter, Nato, Huitfeldt, Norge, Ankara, Ragnhild, NTB, UD

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst seks, dreptog 81 , skaddav , bombei , Tyrkia
Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks drept og 81 såret av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.

NRK - 24 okt 22 kl. 02:28

Zelenskyj: Russland med falske anklager om skitten bombe

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj anklager den russiske forsvarsministeren Sergej Sjojgu for å arrangere en «telefonkarusell» til vestlige ledere, med påstander om at Ukraina skal ha planer om å detonere en såkalt skitten bombe – det vil si bombe med radioaktiv materiale – og gi Russland skylden. – Alle forstår hvem som er kilden til alt som er skittent i denne krigen. Verdens ledere vil forstå, sa Zelenskyj i sin kveldstale til det ukrainske folket.

Klartale - 10 jan 23 kl. 06:00

Ukraina sier 100.000 russiske soldater er drept

Hvor mange som har mister livet under Ukraina-krigen er vanskelig å si. Det gjelder både vanlige folk og militær.Mike Miley tror at det er rundt 100.

NRK - 06 okt 22 kl. 19:30

Expressen: Én drept og en skadd i Södertälje

En person er drept og en annen skadd i en skyteepisode i Södertälje, melder Expressen. Det er tredje gang i løpet av en uke at noen blir skutt og drept i byen. Svensk politi har så langt kun opplyst at to personer er skadd i skytingen.

Klartale - 30 nov 22 kl. 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorangrep i Pakistan.

NRK - 11 mar 23 kl. 09:58

Bombe rammet prisutdeling for journalister i Afghanistan

Minst én person ble drept og fem såret da en bombe eksploderte under en prisutdeling for journalister i byen Mazar-e-Sharif, opplyser afghansk politi. Ifølge ubekreftede meldinger på Twitter er så mange som sju personer drept. Eksplosjonen skjedde i kultursenteret Tabian Farhang lørdag, mens journalister var samlet i forbindelse med en prisutdeling, opplyser Mohammad Asif Waziri, som er en Taliban-utnevnt talsmann for politiet på stedet.

NRK - 05 jul 22 kl. 17:24

Bombe eksploderte ved tysk partikontor

En hjemmelaget bombe eksploderte natt til tirsdag ved kontoret til det venstreorienterte partiet Die Linke i Oberhausen i Tyskland. Eksplosjonen som skjedde rundt klokken 03.20, ødela vinduene i bygningen, men ingen kom til skade.

NRK - 24 okt 22 kl. 14:07

Russland hevder at Ukraina bygger «skitten bombe»

Russland hevder at Ukraina nesten har ferdigstilt en såkalt skitten bombe som kan spre radioaktivitet. Påstanden avvises i Vesten. – Ifølge opplysninger vi har, har to organisasjoner i Ukraina spesifikke ordrer om å bygge en såkalt skitten bombe.

NRK - 26 okt 22 kl. 03:12

USA advarer Russland

Pentagon gjentar at det «blir konsekvenser» om Russland tar i bruk atomvåpen eller en bombe der det er blandet inn radiologisk materiale. – Det ville blitt konsekvenser for Russland, samme om de bruker et atomvåpen eller en skitten bombe, sa pressetalsperson Pat Ryder i Pentagon tirsdag. Ryder la til at han ikke vil gå i detalj om hva konsekvensene ville være, men sa at de «har blitt kommunisert på en rekke nivåer» til Russland.

Klartale - 02 dec 22 kl. 08:50

13.000 ukrainske soldater er drept

Krigen i Ukraina tar liv. Både på ukrainsk og russisk side.– Mellom 10.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 15 minutter siden

Den deilige og skadelige sola

Vi nordmenn elsker sol. Straks den lysende kula blir synlig på himmelen, vil vi ha mest mulig av den.På Svalbard feirer de når sola kommer tilbake etter mørketiden.

Klartale - 1 time siden

Podcast nr 22.

Klartale - 1 time siden

Tenker du på hørselen når du har på hodetelefoner?

Det er et helt vanlig syn. Folk på bussen, arbeidsplasser og gata går med hodetelefoner eller ørepropper. Det har kommet flere varianter de siste årene.

Klartale - 14 timer siden

Mener de har funnet verdens eldste gravplass

En ekspert-gruppe sier de har funnet skjelett-rester av en Homo naledi. Det var en menneske-art som levde i steinalderen. De var 1,5 meter høye.

Klartale - 16 timer siden

Fylkesting

Et fylkesting er en gruppe politikere som er valgt inn av folket. Det styrer en fylkeskommune. Fylkeskommunen har ansvar for videregående skoler, fylkesveier, offentlig tannhelse og kulturtilbud, som bibliotek.

Klartale - 16 timer siden

VG: Minst 70 bekymrings-meldinger har forsvunnet

Årsaken er en teknisk feil. Feilen har ført til at bekymrings-meldinger aldri har kommet frem til barnevernet. Feilen er hos IT-leverandøren Visma.

Klartale - 18 timer siden

Mener det ikke er umiddelbar fare for atom-sikkerheten

Ukraina anklager Russland for å ha sprengt Kakhova-demningen. Russland anklager Ukraina for det samme. Vannet fra demningen forsyner kraftverket i Zaporizjzja med kjølevann.

Klartale - 19 timer siden

Dette jobber flest folk med

Butikk-medarbeider er den vanligste jobben i Norge. Hvilket yrke du har bestemmes av hva slags oppgaver du har i jobben. Ikke utdanningen eller tittelen på stillingen din.

Klartale - 20 timer siden

Stemmeseddel

For å stemme, må du fylle ut og levere en stemmeseddel. En stemmeseddel er et papir for alle partiene du kan stemme på. Hvert parti har sin egen seddel.

Klartale - 20 timer siden

Valgkamp

Politikerne vil overbevise velgerne om å stemme på deres parti. De kjemper om å få flest stemmer. Det skjer under valgkampen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com