NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 13:32

NRK - 21 april 21 kl. 22:39

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..
Les mer på NRK


Les mer om:
Quetta, Pakistan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst fire, drepti , bombeangrep
NRK - 18 mars 21 kl. 07:17

Tre drept i bombeangrep i Kabul

Minst tre personer er drept og elleve såret etter et bombeangrep mot en buss i Afghanistans hovedstad Kabul torsdag morgen, ifølge Reuters. Ifølge en anonym politikilde er alle ofrene statlig ansatte. Ingen har tatt på seg ansvaret ennå..

NRK - 24 jan. 21 kl. 10:24

Bombeangrep mot kirke i California

FBI og lokale myndigheter etterforsker et bombeangrep mot en kirke i El Monte i California. Ingen ble skadet i angrepet mot kirken lørdag morgen, men bygningen ble ødelagt..

NRK - 18 feb. 21 kl. 15:09

Bombeangrep i Kabul

To undervisere mistet livet i et bombeangrep mot universitetet i den afghanske hovedstaden Kabul torsdag. Ifølge politiet var det ingen som umiddelbart tok på seg ansvaret for bombeangrepet som skjedde i 12-tiden..

NRK - 03 mars 21 kl. 01:24

10 geriljasoldater drept i Colombia

Ti geriljasoldater er drept og tre såret i et bombeangrep mot en tidligere Farc-base sørøst i Colombia, opplyser kilder til AFP. Colombias forsvarsminister Diego Molano omtaler angrepet selv på Twitter, men skriver ikke når det fant sted..

NRK - 06 mars 21 kl. 05:55

20 drept i Somalia-angrep

Minst 21 mennesker ble drept og over 30 skadd i et bombeangrep mot en populær restaurant i Somalias hovedstad Mogadishu. Alle ofrene var sivile, opplyser politiet til nyhetsbyrået DPA..

NRK - 03 mars 21 kl. 09:19

Drept i demonstrasjoner i Myanmar

I Myanmar er seks personer skutt og drept under demonstrasjoner mot militærkuppet, ifølge AFP. Fire ble drept under en demonstrasjon i Sagaing-regionen, mens to andre ble drept i landets nest største by Mandalay, opplyser leger og redningsarbeidere..

NRK - 13 mars 21 kl. 09:32

Fire demonstranter drept i Myanmar

Fire demonstranter ble natt til lørdag drept av sikkerhetsstyrker da politiet åpnet ild mot en menneskemengde utenfor en politistasjon i byen Yangon i Myanmar. Over 70 mennesker er drept i landet siden statskuppet 1. februar..

NRK - 22 feb. 21 kl. 11:07

Fire hjelpearbeidere drept

Fire hjelpearbeidere er skutt og drept i Pakistan. De fire kvinnene kjørte bil i Nord-Waziristan-regionen ved den afghanske grensen. Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet.

NRK - 01 mai 21 kl. 08:40

Dødstallet stiger etter bombeangrep

Minst 24 sivile ble drept og 110 ble såret i et bilbombeangrep i Logar-provinsen i Afghanistan fredag. Presidenten anklager Taliban, som nekter for å stå bak. De fleste ofrene var studenter, mødre og barn.

VG - I førrgår: 16:25

Minst 55 drept i bombeangrep ved skole i Kabul

Lørdag gikk flere eksplosjoner av like ved en skole i den afghanske hovedstaden Kabul. Flere unge jenter er blant de drepte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skredramma kan få 125 mill. ekstra

Regjeringa foreslår å gi Gjerdrum, som i romjula vart ramma av eit stort jordskred som kravde ti menneskeliv, 125 millionar kroner meir. Beløpet skal kompensere kommunen for meirkostnader i samband med skredet. – Gjerdrum kommune står i ein vanskeleg situasjon, og det skulle berre mangle at staten stiller opp.

NRK - 15 minutter siden

114 koronasmitta pasientar innlagde

Tysdag var 114 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ein nedgang på tre pasientar frå dagen før. 24 av pasientane får respiratorbehandling.

NRK - 30 minutter siden

Fleire arresterte i razzia

Politiet i Stockholm har gjennomført ein razzia mot fleire personar som er mistenkte for å ha overgrepsmateriale mot born, melder Aftonbladet. Bakgrunnen for aksjonen skal vera opplysningar politiet har fått gjennom internasjonalt samarbeid..

NRK - 45 minutter siden

Symbolsk krav mot AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

EU saksøker AstraZeneca

EU går til søksmål mot vaksineprodusenten AstraZeneca og krever å få levert 90 millioner doser innen juli..

NRK - 45 minutter siden

Symbolsk krav fra AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Fire personar i flyet – alle ute

Det var fire personar i flyet som har sklidd av rullebana på Voss. Alle skal vere ute av flyet og ingen av dei skal vera alvorleg skadde, melder 110-sentralen i Vest. Flyet skal lekke ein del drivstoff.

NRK - 1 time siden

75 prosent meldte om bivirkninger

I alt 28,7 prosent sier at de opplevde bivirkninger etter første dose med Pfizer-vaksinen. Hele 75,7 prosent AstraZeneca-vaksinerte sier det samme. Folkehelseinstituttet (FHI) har gjennomført en undersøkelse der 7.

NRK - 1 time siden

Fly har sklidd av rullebane på Voss

Et fire seters fly har sklidd av rullebanen på Bømoen på Voss, melder 110-sentralen..

NRK - 1 time siden

Bøndene tropper opp ved Stortinget

Jordbruksoppgjøret har satt sinnet i kok hos norske bønder. Nå møter de opp foran Stortinget for å vise sin misnøye. Det bli også flere markeringer andre steder i landet tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt