NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 12:05

NRK - 10 sep 23 kl. 02:34

Minst fem eksplosjoner i Kyiv

Øyenvitner sier de har hørt minst fem eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv i natt etter at myndighetene meldte om et russisk droneangrep mot byen. Luftvernsystemene er aktivert for å slå ned droneangrepet, står det i en uttalelse fra Kyiv-regionens militæradministrasjon i meldingstjenesten Telegram natt til søndag. Øyenvitner Reuters har snakket med sier de har hørt minst fem eksplosjoner. – Droner er fortsatt på vei mot Kyiv, skriver Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko på Telegram. Klitsjko opplyser at rester av nedskutte droner har falt ned over tre bydeler, og at det utløste brann nær en park.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ukrainas, Kyiv, Telegram, Reuters, Kyivs, Vitalij Klitsjko, Klitsjko, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst fem, eksplosjoneri , Kyiv
NRK - 20 maj 23 kl. 05:50

Brann i boligblokk i Kyiv etter rakettangrep

Russland har gjennom natten gjennomført nye luftangrep mot Ukrainas hovedstad Kyiv. Det brøt ut brann på taket av en boligblokk. Det var taket på en ni etasjer høy boligblokk i bydelen Dniprovskyj som tok fyr, opplyser Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko.

Klartale - 08 jul 24 kl. 12:21

Russland har angrepet minst fem byer i Ukraina

Russland har sendt raketter mot flere ukrainske byer. Minst 20 mennesker er drept. Rundt 50 er skadd.

NRK - 16 maj 23 kl. 04:55

Luftangrep mot Ukrainas hovedstad

Et objekt er skutt ned over dyreparken i Ukrainas hovedstad og det er hørt eksplosjoner i flere bydeler, opplyser lokale myndigheter. - Noen få eksplosjoner i Solomjanskyj-distriktet, skriver Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko i meldingstjenesten Telegram. Han opplyser at vrakrester har falt ned og ført til brann i flere biler i denne bydelen, og han legger til at vrakrester har falt ned også over hovedstadens dyrepark, som ligger i bydelen Sjevtsjenkivskyj.

NRK - 29 maj 23 kl. 02:32

Meldinger om nye eksplosjoner i Kyiv

Det meldes natt til mandag om nye eksplosjoner i den ukrainske hovedstaden Kyiv. Ordfører Vitali Klitschko melder på Telegram om flere eksplosjoner og at luftvernsystemene er aktivert..

NRK - 30 maj 23 kl. 01:30

Meldinger om eksplosjoner i Kyiv

For tredje natt på rad meldes det om eksplosjoner i den ukrainske hovedstaden Kyiv. Det er hørt flere eksplosjoner og luftvernsystemene skal være aktivert, skriver Reuters..

NRK - 24 jun 23 kl. 02:39

Meldinger om eksplosjoner i ukrainske byer

Flyalarmen er iverksatt over hele Ukraina natt til lørdag. Det meldes om eksplosjoner i byene Kharkiv og Dnipro. – Eksplosjoner hørt i Kharkiv, skriver ordfører Igor Terekhov i sosiale medier.

NRK - 02 aug 23 kl. 05:37

Eksplosjoner i Kyiv og Odesa etter droneangrep

Det ble meldt om eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv natt til onsdag, og i Odesa forrsaket droneangrep branner i havna. Militret i Ukraina og Kyivs ordfrer Vitalij Klitsjko meldte om hendelsene i Kyiv i 2-tida. Iflge ordfreren, via appen Telegram, er det meldt om at rester av en drone har falt ned i bydelen Solomianskij, srvest for sentrum.

NRK - 14 dec 23 kl. 15:02

Nyhetsbyråer: Eksplosjoner nær Kyiv

Ifølge både Reuters og AFP høres nå lyden av eksplosjoner i nærheten av Kyiv. Ifølge personer som AFP har snakket med, har luftalarmen gått. Kyiv ble natt til onsdag utsatt for et omfattende russisk rakettangrep, og minst 53 personer ble skadd av vrakdeler fra raketter som ble skutt ned..

NRK - 07 feb 24 kl. 06:00

Flere eksplosjoner i Kyiv under russisk rakettangrep

Russland har satt i gang rakettangrep mot Kyiv, ifølge Ukrainas luftforsvar. Byens luftvernsystemer er aktive, og det meldes om flere eksplosjoner. Et vitne opplyser til nyhetsbyrået Reuters at det ble hørt et kraftig smell i Kyiv rett før klokka 7 lokal tid onsdag.

NRK - 21 mar 24 kl. 04:15

Åtte personer skal være skadet i Kyiv etter rakettangrep

Ukrainas hovedstad Kyiv er ifølge ordfører Vitalij Klitsjko rammet av et russisk rakettangrep. Luftvernsystemet i byen skal ifølge ham ha fungert, men flere bygg skal være truffet av rester fra nedskutte raketter. Ifølge ham er Åtte personer så langt meldt skadet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 1 time siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 8 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 2 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 2 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilighet i flermannsbolig i Elverum

Det er meldt om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum. Nødetater er på stedet og brannvesen iverksetter røykdykking, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

AFP: Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Ifølge nyhetsbyrået AFP har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza..

NRK - 3 timer siden

Minst 17 palestinere skal ha blitt drept natt til lørdag

Ifølge helsemyndighetene i Gaza har minst 17 palestinere blitt drept og 50 såret i israelske angrep mot Gaza by natt til lørdag. Det skriver Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com