VG > Nyheter

Wednesday, 27 September, 22:59

VG - 28 apr 23 kl. 07:42

Minst fem drept i russiske angrep i Ukraina

Flyalarmen gikk over hele Ukraina fredag morgen og det ble meldt om eksplosjoner flere steder i landet..
Les mer på VG


Les mer om:
Ukraina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst fem, drepti , russiske, angrepi , Ukraina
Klartale - 10 jan 23 kl. 06:00

Ukraina sier 100.000 russiske soldater er drept

Hvor mange som har mister livet under Ukraina-krigen er vanskelig å si. Det gjelder både vanlige folk og militær.Mike Miley tror at det er rundt 100.

NRK - 07 jul 23 kl. 18:46

Tre palestinere drept på Vestbredden

Tre palestinere ble drept av israelske soldater på den okkuperte Vestbredden fredag, opplyser palestinske helsemyndigheter. To av dem ble drept da israelske soldater rykket inn i Nablus nord på Vestbredden. Ifølge den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet sto de to bak et angrep mot et israelsk politikjøretøy på Vestbredden tidligere i uka.

NRK - 21 sep 23 kl. 07:55

Massivt russisk angrep mot minst seks ukrainske byer

Minst to personer er drept og 21 såret i russiske rakettangrep mot minst seks ukrainske byer. Angrepene har rammet både Kyiv, Kharkiv og Kherson. I morgentimene torsdag kom meldingen om at to personer er drept i Kherson, sør i Ukraina.

NRK - 24 mar 23 kl. 10:01

Ukraina: Minst sju drept i russiske angrep øst og nord i landet

Minst sju personer er drept i russiske angrep over natten, ifølge ukrainske myndigheter. Angrepene rammet regioner øst og nord i Ukraina. Ifølge ukrainske nødetater ble fem sivile drept i Kostjantynivka øst i Donetsk natt til fredag.

NRK - 07 aug 23 kl. 23:51

Ukraina: Fem drept i russisk angrep i Donetsk

Minst fem mennesker er drept og 31 er såret i et russisk rakettangrep mot byen Pokrovsk i fylket Donetsk, ifølge ukrainske myndigheter. Ifølge Ukrainas innenriksminister Ihor Klymenko traff to raketter et boligområde. Et barn, 19 politibetjenter og fem redningsarbeidere ble ifølge Klymenko såret i et nytt angrep mens de skulle hjelpe ofrene for det første.

NRK - 06 jan 23 kl. 11:45

Lukasjenko besøkte russiske soldater i Belarus

Belarus' president Aleksandr Lukasjenko besøkte fredag en militærbase der russiske soldater er utstasjonert, melder belarusiske myndigheter. I møtet diskuterte Lukasjenko og en ikke-navngitt representant fra det russiske militæret de to landenes felles militærøvelser, opplyser Belarus' forsvarsdepartement. – På dette stadiet er enheter fra det russiske militæret klare til å utføre oppgaver slik det er planlagt, sa den russiske representanten.

NRK - 22 feb 23 kl. 19:32

Ukrainsk guvernør: Russiske soldater brøt forsvarslinjer nær Kreminna

Russiske soldater skal en periode ha klart å bryte seg gjennom ukrainske forsvarslinjer i nærheten av Kreminna i Luhansk fylke på tirsdag. Det sier Ukrainas guvernør i regionen ifølge Reuters. Det russiske fremrykket skal så ha blitt drevet tilbake igjen, ifølge guvernøren.

NRK - 05 aug 23 kl. 02:41

Eksplosjoner ved Kertsjbroen – tankskip trenger bistand

Russiske kilder bekrefter at redningsbåter er sendt til en oljetanker etter at flere eksplosjoner ble hørt i nærheten av Kertsjbroen på Krim natt til lørdag. Pro-russiske myndigheter på Krim nekter for at selve broen over til det russiske fastlandet er angrepet. Både ukrainske nyhetsmedier og myndigheter på Krim melder at ukrainske sjødroner har gått til angrep mot den russiske oljetankeren Sig i Kertsjstredet.

Klartale - 19 apr 23 kl. 06:00

Over 400 dager med krig

For over 400 dager siden gikk Russland til angrep på Ukraina. De tok med seg soldater, tanks og andre våpen over grensa.Krigen holder fortsatt på.

NRK - 23 aug 23 kl. 13:25

Ukraina: – Russiske angrep har ødelagt 270.000 tonn korn

Russiske angrep på ukrainske havner har ødelagt 270.000 tonn korn i løpet av en måned, ifølge en ukrainsk minister. Infrastrukturminister Oleksandr Kubrakov sier også at 13.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Bruce Springsteen avlyser alle konserter i 2023

Det melder den amerikanske artisten på Twitter..

VG - 8 timer siden

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Kristiansand

To personer er funnet døde på en privat adresse i Vågsbygd i Kristiansand..

VG - 8 timer siden

Babydødsfallet i Tromsø: Sykehuset svarer etter nye undersøkelser

– Vi har i gjennomgangen ikke funnet at det er noe vi kunne gjort for å forhindre at dette skjedde, sier leder ved sykehuset..

VG - 11 timer siden

NHH med TikTok-blemme: – Er det tull?

Da Norges Handelshøyeskole publiserte en video av åpningen av sitt nye bibliotek, ble det sunget om Prada, dyre biler og «stripperpupper»..

VG - 15 timer siden

Sindre Finnes eide aksjer for over 100.000 kroner i minst 45 selskaper

Mens Erna Solberg var statsminister eide Sindre Finnes aksjer for store beløp i en rekke selskaper. – Hun burde ha tenkt seg grundig om, sier jusprofessor..

VG - 23 timer siden

Meldinger om skudd mot leilighet og bil i Oslo

En bil skal ha kjørt fra stedet..

VG - Igår: 19:00

Biden og Trump kniver om arbeiderklassen: Møter opp på bilstreik

DETROIT (VG) USAs bilarbeidere pleide å være lønnsvinnere. Slik er det ikke lenger. Nå får de historisk støtte av president Joe Biden..

VG - Igår: 17:05

Dødsbrann-vitne i Porsgrunn døde – etterforsker sammenheng

Tre menn var til stede da en kvinne i 20-årene skal ha blitt drept i Porsgrunn i fjor. En av dem er nå drapssiktet, en annen er død..

VG - Igår: 13:40

Finnes til VG: Kontrollkomiteen trenger ikke hele aksjelisten

Advokaten til Sindre Finnes sier i en uttalelse til VG at han ikke vil gi en fullstendig aksjeliste til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Han sier det er nok å vite tidspunkter og hvilke selskaper det gjelder..

VG - Igår: 13:40

Opplysninger til VG om tredje mann siktet i Jonas-saken: Tidligere dømt for biltyveri og narkotikabruk

Mannen som i dag ble siktet, er fra samme område som Jonas Aarseth Henriksen (30)..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com