NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 12:40

NRK - 02 april 21 kl. 05:23

Minst 4 døde i togulykke i Taiwan

Mins fire togpassasjerer er bekreftet døde etter at et tog kjørte av sporet i en tunnel øst i Taiwan fredag. Toget skal ha vært fullt med reisende, og det skal være vanskelig for redningsarbeidere å komme til de fire vognene som er i tunnelen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Taiwan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 4 dødei , togulykkei , Taiwan
NRK - 02 april 21 kl. 05:23

Frykter døde i togulykke i Taiwan

Mins fire togpassasjerer fryktes døde etter en togulykke i en tunnel øst i Taiwan fredag. Det skal ha vært rundt 350 reisende med toget, mange skal være skadd. Det er vanskelig for redningsarbeidere å komme til de fire vognene som er i tunnelen..

NRK - 02 april 21 kl. 05:23

Minst 34 døde i togulykke i Taiwan

Minst 34 togpassasjerer fryktes døde etter en togulykke i en tunnel øst i Taiwan fredag. Det skal ha vært rundt 350 reisende med toget, mange skal være skadd. Det er vanskelig for redningsarbeidere å komme til de fire vognene som er i tunnelen..

Aftenposten - 02 april 21 kl. 07:09

Minst 36 fryktes døde i togulykke på Taiwan

Minst 36 personer fryktes døde i en togavsporing på Taiwan langfredag, opplyser lokale myndigheter..

Aftenposten - 02 april 21 kl. 07:09

Minst 34 fryktes døde i togulykke på Taiwan

Minst 34 personer fryktes døde i en togavsporing på Taiwan langfredag, opplyser lokale myndigheter..

VG - 02 april 21 kl. 07:18

Reuters: 36 døde etter togulykke på Taiwan

Skadeomfanget er fortsatt ukjent, etter at et tog med 350 passasjerer om bord sporet av langfredag på Taiwan. Minst 36 mennesker er døde og såret, melder Reuters..

VG - 02 april 21 kl. 07:18

36 døde etter togulykke på Taiwan

Skadeomfanget er ukjent, etter at et tog med 350 passasjerer sporet av langfredag på Taiwan. Minst 36 mennesker er døde og 72 er innesperret i vraket, melder Reuters..

VG - 02 april 21 kl. 07:18

36 døde etter togulykke på Taiwan: - Kolliderte med en lastebil

Skadeomfanget er ukjent, etter at et tog med 350 passasjerer langfredag sporet av på Taiwan. Minst 36 mennesker er døde og omkring 70 er innesperret i vraket, melder Reuters..

VG - 02 april 21 kl. 07:18

41 døde etter togulykke på Taiwan: – Kolliderte med en lastebil

Skadeomfanget er ukjent, etter at et tog med 350 passasjerer langfredag sporet av på Taiwan. Minst 41 personer er døde i ulykken, opplyser brannvesenet, ifølge AFP..

Aftenposten - 02 april 21 kl. 07:09

Minst 41 bekreftet døde i togulykke på Taiwan

Minst 41 personer fryktes døde i en togavsporing på Taiwan langfredag, opplyser lokale myndigheter..

VG - 02 april 21 kl. 07:18

41 døde i togulykke på Taiwan: – Kolliderte med lastebil

Et anleggskjøretøy som rullet ned på skinnegangen, kan ha utløst togulykken som krevde minst 41 menneskeliv på Taiwan langfredag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Strammer inn våpenloven

Det blir forbud mot kjøp av halvautomatiske rifler med størst ildkraft, opplyser Justisdepartementet. Med dette lukker vi et lovarbeid som har pågått etter 22. juli 2011, melder justisminister Monica Mæland.

NRK - 30 minutter siden

Varetektsfengsles i fire uker

Mannen som er siktet for forsettlig drap i Lyngdal varetektsfengsles i fire uker. Oppholdet fortsetter på psykiatrisk avdeling på Sørlandet sykehus. To psykiatere skal gjøre en fullstendig rettspsykiatrisk undersøkelse av siktede over helgen.

NRK - 30 minutter siden

Tyga til Trondheim

Tyga kommer til Trondheim i september, avslører festivalen Festningen. Dette er det eneste Norges-besøket til verdensstjernen i år. – Vi har fått marsjordre fra kulturministeren om å planlegge for festival, sier festivalsjef Hermann Ørn Vidarsson..

NRK - 15 minutter siden

Nedgang i smittetallene i Tyskland

Den tredje smittebølgen som tyske myndigheter har advart om, synes å være stanset, sier Tysklands helseminister. Den siste tiden har landet opplevd en kraftig smitteøkning drevet av den muterte britiske virusvarianten. Den siste uka har det imidlertid vært registrert en jevn nedgang i smittetallene, opplyste helseminister Jens Spahn fredag.

NRK - 30 minutter siden

Forbud mot machete i Norge

Regjeringen innfører forbud mot kjøp av machete fra 1. juni. – Dette er et grep i kampen mot gjengkriminalitet og vold og trusler i det offentlige rom, sier justisminister Monica Mæland (H) til Nettavisen..

NRK - 30 minutter siden

38 nye smittede i Bergen

Det er registrert 38 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. 30 av tilfellene er nærkontakter, fem har ukjent smittevei og tre har usikker smittevei. 2019 personer testet seg torsdag..

NRK - 30 minutter siden

3,2 milliardar til idrettsformål

Regjeringa har fordelt 3 230 millionar kroner i spelemidlar til idrettsformål i 2021. Beløpet er 369 millionar kroner høgare enn i fjor, opplyser Kulturdepartementet i ein pressemelding. Tildelinga av spelemidlar i år er den høgste nokon gong..

NRK - 45 minutter siden

Anbefaler å stenge ned Grenland

FHI og Helsedirektoratet anbefaler nå Grenland å stenge ned og innføre tiltaksnivå 5B. Det sier ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss, etter et møte mellom helsemyndighetene og grenlandskommunene i morges. Porsgrunn avventer nå hva de andre kommunene bestemmer seg for..

NRK - 1 time siden

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinere ble drept og en tredje ble skadd da de åpnet ild mot en israelsk grensestasjon nær Jenin på den okkuperte Vestbredden. Voldsepisoden skjer samtidig som situasjonen rundt Øst-Jerusalem er mer anspent enn på lenge, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Strengere regler for elsparkesykler

Dersom flere kjører sammen på en elsparkesykkel venter en bot på 3000 kroner..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt