NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 18:24

NRK - 30 jun 23 kl. 21:15

Minst 48 drepte i trafikkulykke

I Kenya skal minst 48 være drept i en trafikkulykke, melder Reuters. En lastebil som fraktet en skipskontainer skal ha mistet kontrollen og kjørt inn i andre biler, ifølge politiet og vitner på stedet.' – Vi mistenker at en eller to fremdeles er fastklemte under lastebilen, sier lokal politisjef Geoffrey Mayek ti AFP. Ulykken skal ha skjedd på en motorvei i Londiani Junction i den vestre delen av landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kenya, Reuters, Geoffrey Mayek, AFP, Londiani Junction

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 48 dreptei , trafikkulykke
NRK - 23 maj 23 kl. 04:41

Opptøyer i Cardiff etter trafikkulykke

Politiet i Wales melder om bråk og uorden «i stor skala» etter en alvorlig trafikkulykke i Cardiff. Videoer delt i sosiale medier viser en stor folkemengde som har samlet seg rundt en brann i området Ely i Cardiff, mens opprørspoliti forsøker å få kontroll, skriver The Telegraph. Sky News skriver at ungdommer har kastet fyrverkeri og andre ting mot opprørspolitiet, som blokkerer gaten.

NRK - 19 jun 23 kl. 21:56

Trafikkulykke mellom motorsykkel og bil i Kvam

Nødetatene rykker ut til melding om trafikkulykke mellom motorsykkel og bil i Tørvikbygd i Kvam. Motorsyklisten skal ha kjørt inn i en bil som skal ha stått i ro, og deretter blitt kastet av motorsykkelen i sammenstøtet. Det melder vest politidistrikt.

NRK - 13 jul 23 kl. 16:35

Alvorlig trafikkulykke på Evenes

Politiet skriver på Twitter at de har fått melding om en trafikkulykke på E10 ved Evenesmarka. Det er to biler involvert, og nødetatene er på stedet. – Det er en alvorlig trafikkulykke.

NRK - 19 sep 23 kl. 06:45

Trafikkulykke etter vannplaning på Gjøvik

Det har vært en trafikkulykke i Østre Totenveg på Gjøvik. – Melding om trafikkulykke på fv33 klokken 06.29.

NRK - 01 maj 23 kl. 07:29

Innlandet har flest omkomne i trafikken i år

11 mistet livet i trafikken i april, fire flere enn i samme måned i fjor. 28 mennesker har omkommet på norske veier så langt i år, melder Statens vegvesen. De seks som døde i Innlandet i april, omkom alle i møteulykker.

NRK - 30 jun 23 kl. 21:15

48 drepte i trafikkulykke i Kenya

I Kenya skal minst 48 være drept i en trafikkulykke, melder Reuters. En lastebil som fraktet en skipskontainer skal ha mistet kontrollen og kjørt inn i andre biler, ifølge politiet og vitner på stedet.' – Vi mistenker at en eller to fremdeles er fastklemte under lastebilen, sier lokal politisjef Geoffrey Mayek ti AFP.

NRK - 18 mar 23 kl. 06:14

AFP: 100 drepte i konflikten mellom Israel og palestinerne i år

Israelske soldater skjøt og drepte fredag en palestiner som skal ha dratt fram en kniv og nærmet seg dem. Mannen er den 100. drepte i konflikten til nå i år, ifølge AFP.

Klartale - 11 apr 23 kl. 08:24

Bankansatt drepte minst fem i Louisville

Mannen drepte minst fem personer og såret ni. Han jobbet selv i banken i Louisville. Han skal ha fått beskjed om at han kom til å miste jobben, melder kanalen CNN.

Klartale - 09 maj 23 kl. 08:49

Minst tolv drepte i israelske angrep på Gaza

Tre av de drepte er ledere i den militante gruppa Islamsk hellig krig. Mens minst fem drepte skal være sivile, opplyser noen som jobber på sykehus til nyhetsbyrået Reuters.Vitner opplyser til Reuters at det ble hørt minst to eksplosjoner.

NRK - 03 jun 23 kl. 22:47

Uganda: Al-Shabaab drepte 54 soldater

Den ytterliggående opprørsgruppa al-Shabaab drepte 54 ugandiske soldater i et angrep på en militærbase i Somalia, opplyser Ugandas president. Angrepet skjedde i forrige uke, men det var først lørdag kveld at Ugandas president Yoweri Museveni oppga tallet på drepte ugandere. Ugandiske soldater var utstasjonert på basen som 26.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

NVE undersøker Nord Pools håndtering av strømtabbe

NVE har startet undersøkelser etter at en feilhandel fra det Norge-baserte strømselskapet Kinect Energy førte til minuspriser i Finland. – Vi ser svært alvorlig på at slike hendelser oppstår. I tillegg til store økonomiske konsekvenser kan de gi utfordringer i driften av kraftsystemet, sier Tore Langset, direktør for Reguleringsmyndigheten for energi (RME) som ligger under Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 2 timer siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 2 timer siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com