NRK > Nyheter

Saturday, 13 April, 02:57

NRK - 29 jan 23 kl. 07:22

Minst 40 mistet livet i bussulykke i Pakistan

Minst 40 personer mistet livet i Pakistan, etter at en buss kjørte av en bro sørvest i landet. Bussen skal så ha tatt fyr. Det skriver AFP søndag morgen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pakistan, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 40 mistet, liveti , bussulykkei , Pakistan
Klartale - 30 nov 22 kl. 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorangrep i Pakistan.

NRK - 01 nov 23 kl. 09:57

Frist går ut i dag: 1,7 millioner afghanere må forlate Pakistan

Onsdag 1. november går fristen pakistanske myndigheter har gitt til innvandrere uten papirer til å forlate landet ut. I oktober varslet Pakistan at de ville utvise papirløse innvandrere, inkludert hundretusenvis av afghanere, om de forble i landet etter 1.

NRK - 03 feb 23 kl. 04:10

Minst 17 omkom i bussulykke i Pakistan

Minst 17 personer omkom da en passasjerbuss og en lastebil kolliderte nordvest i Pakistan natt til fredag. Ulykken skjedde i Kohat-distriktet i Khyber Pakhtunkhwa-provinsen nordvest i Pakistan, sier en talsperson for den lokale redningstjenesten til landets statsmedier. – Vi har fraktet alle omkomne og skadde til et sykehus i Kohat, sier talspersonen.

NRK - 28 apr 23 kl. 20:05

Arfan Bhatti (45) siktet i Pakistan

Arfran Bhatti er siktet for å planlagt terroren i Oslo den 25. Juni. Det var VG som først meldte at Bhatti var siktet også i Pakistan, og at han ønsket å bli værende der.

NRK - 18 jul 23 kl. 15:17

To døde og flere skadd i selvmordsangrep i Pakistan

En person ble drept og flere andre er skadd i et selvmordsangrep i byen Peshawar nordvest i Pakistan tirsdag. En angriper ble også drept, ifølge politiet. – En er død, sju er skadd, men alle er stabile, sier en høytstående polititjenesteperson til Reuters.

Klartale - 29 sep 23 kl. 12:49

Minst 52 er drept i eksplosjon i Pakistan

Folk feiret i en moské i Mastung i Pakistan fredag. Så smalt det. Eksplosjonen drepte flere, og flere ble skadd.

NRK - 14 dec 23 kl. 06:53

Telenor selger datterselskap i Pakistan for 5,3 milliarder kroner

Telenor Pakistan selges til Pakistan Telecommunications Company, som er det nasjonale telekommunikasjons- og IKT-selskapet i Pakistan. Det skriver Telenor i en børsmelding torsdag morgen. Pakistans nasjonale teleselskap betaler altså 5,3 milliarder kroner for Telenors pakistanske virksomhet.

NRK - 20 feb 23 kl. 06:41

14 døde i bussulykke i Pakistan

Minst 14 passasjerer døde og 63 andre ble skadd da en buss kjørte av en motorvei i stor fart og veltet i den østlige delen av Pakistan. Ulykken skjedde natt til mandag nær byen Kallar Kahar i Punjab-provinsen. Det opplyser politi og lokale myndigheter.

NRK - 15 okt 22 kl. 20:31

Minst 20 omkom i bussulykke i Colombia

Minst 20 mennesker har mistet livet i en bussulykke i Colombia, opplyser politiet i landet. Omstendighetene rundt ulykken lørdag er foreløpig ikke kjent. (NTB).

NRK - 18 sep 23 kl. 17:09

20 døde i bussulykke i Peru

Minst 20 personer har mistet livet i en bussulykke i Peru. Det sier ordføreren i Anco-distriktet ifølge Reuters. Ytterligere 20 personer skal være skadd i ulykken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Regissør Eleanor Coppola er død

Regissør Eleanor Coppola, kona til Gudfaren-regissør Francis Ford Coppola og mor til filmskaper Sofia Coppola, er død, 87 år gammel, opplyser familien. Hun døde fredag med familien rundt seg hjemme i Rutherford i California, opplyser familien i en uttalelse. Det er ikke oppgitt noen dødsårsak.

NRK - 1 time siden

Biden: – Ikke gjør det

USAs president Joe Biden sa fredag at det er sannsynlig at Iran vil angripe Israel før eller senere, melder nyhetsbyrået Reuters. – Jeg vil ikke gi ytterligere detaljer, men jeg antar at det vil skje før eller senere, sa presidenten fredag kveld. På spørsmål om hva budskapet er til Iran, svarte han: – Ikke gjør det!

NRK - 1 time siden

Harris: Trump vil ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover

Donald Trump ønsker å ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover, hevder visepresident Kamala Harris. Hun talte fredag i vippestaten Arizona, der delstatens øverste domstol nylig ga grønt lys å gjeninnføre en abortlov fra 1864. (NTB) Loven innebærer at abort er forbudt i alle tilfeller, unntatt når mors liv er i fare.

NRK - 2 timer siden

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å reise fra Iran

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å forlate Iran på grunn av den økte risikoen for en eskalering mellom Iran og Israel. – Sammen med våre partnere gjør vi alt vi kan for å hindre en eskalering av situasjonen i Midtøsten via diplomatiske kanaler, skriver utenriksdepartementet i Tyskland på X. Danmark har også advart om økt risiko for militær eskalering i Midtøsten, skriver DR..

NRK - 2 timer siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 2 timer siden

Trump sier han vil vitne i «hysjpengesaken»

Dommeren i den såkalte hysjpenge-saken mot Donald Trump avviste fredag nok et forsøk fra ekspresidenten på å utsette saken. Trumps advokater argumenterte blant annet med at utvalget av jurymedlemmer kan ha fått med seg den eksepsjonelt skadelige nyhetsdekningen av saken. Dommer Juan Merchan var ikke overbevist.

NRK - 3 timer siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

NRK - 4 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende etter forliset.

NRK - 4 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 4 timer siden

Georgieva fortsetter som IMF-sjef i fem nye år

Det internasjonale pengefondets sjef Kristalina Georgieva får beholde vervet i en ny femårsperiode. Det bekreftet IMFs styre fredag. Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) opplyser at beslutningen om å vise henne tillit i fem nye år, er enstemmig vedtatt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com