NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:44

NRK - 29 jan 23 kl. 07:22

Minst 40 mistet livet i bussulykke i Pakistan

Minst 40 personer mistet livet i Pakistan, etter at en buss kjørte av en bro sørvest i landet. Bussen skal så ha tatt fyr. Det skriver AFP søndag morgen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pakistan, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 40 mistet, liveti , bussulykkei , Pakistan
Klartale - 30 nov 22 kl. 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorangrep i Pakistan.

NRK - 03 feb 23 kl. 04:10

Minst 17 omkom i bussulykke i Pakistan

Minst 17 personer omkom da en passasjerbuss og en lastebil kolliderte nordvest i Pakistan natt til fredag. Ulykken skjedde i Kohat-distriktet i Khyber Pakhtunkhwa-provinsen nordvest i Pakistan, sier en talsperson for den lokale redningstjenesten til landets statsmedier. – Vi har fraktet alle omkomne og skadde til et sykehus i Kohat, sier talspersonen.

NRK - 20 feb 23 kl. 06:41

14 døde i bussulykke i Pakistan

Minst 14 passasjerer døde og 63 andre ble skadd da en buss kjørte av en motorvei i stor fart og veltet i den østlige delen av Pakistan. Ulykken skjedde natt til mandag nær byen Kallar Kahar i Punjab-provinsen. Det opplyser politi og lokale myndigheter.

NRK - 29 jan 23 kl. 08:48

Ti barn skal ha mistet livet i båtulykke i Pakistan

Nordvest i Pakistan skal ti barn ha mistet livet etter et båtforlis, melder AFP. De siterer det lokale politiet. Alle de omkomne skal være mellom syv og 14 år gamle, skriver nyhetsbyrået.

NRK - 15 okt 22 kl. 20:31

Minst 20 omkom i bussulykke i Colombia

Minst 20 mennesker har mistet livet i en bussulykke i Colombia, opplyser politiet i landet. Omstendighetene rundt ulykken lørdag er foreløpig ikke kjent. (NTB).

NRK - 03 mar 23 kl. 15:01

Pakistan får lån fra kinesisk bank

Pakistan skal motta 1.3 milliarder dollar i finansiering fra den kinesiske banken ICBC de neste dagene. Pengene er avgjørende for landet som er i økonomisk krise.

Klartale - 11 jan 23 kl. 16:00

Dette er vårens norske filmer på kino

Den første norske filmen har premiere denne uka. Fredag 13. januar er det klart for «Natt».

NRK - 06 mar 23 kl. 07:50

Ni politimenn drept i selvmordsangrep i Pakistan

En selvmordsbomber tok livet av ni politimenn i Balutsjistan-provinsen sørvest i Pakistan mandag, opplyser en talsperson for politiet. I tillegg ble 15 politimenn såret. Angrepet er det siste i en rekke av angrep på politipersonell i Pakistan.

NRK - 25 okt 22 kl. 20:33

IOM: 29.000 har mistet livet i forsøk på å nå Europa

Over 29.000 flyktninger og migranter har siden 2014 mistet livet i forsøk på å ta seg til Europa, over 5000 bare de siste to årene, ifølge IOM. Den farligste ruten er ifølge Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) over det sentrale Middelhavet.

NRK - 30 jan 23 kl. 09:43

Eksplosjon i Pakistan – flere døde

Det har vært en eksplosjon i en moské inne i en politibygning i byen Peshawar i Pakistan, melder Reuters. Politiet i byen frykter at mange har omkommet. En talsperson ved ett av sykehusene sier de har tatt imot over 70 skadde personer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stridsvogner fra Storbritannia er fremme i Ukraina

Britiske Challenger-stridsvogner har ankommet Ukraina fra Storbritannia, opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. – De har alt kommet fram til Ukraina, sier talskvinne Iryna Zolotar til nyhetsbyrået AFP. Den britiske regjeringen kunngjorde i januar at Ukraina skulle få britiskproduserte Challenger-stridsvogner.

NRK - 1 time siden

Person påkjørt på Økern

Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter. En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår.

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 2 timer siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com