NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 10:12

NRK - 12 mai 21 kl. 20:27

Minst 20 skadd i rakettangrep


Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 20 skaddi , rakettangrep
NRK - 12 mai 21 kl. 20:27

Avis: Minst 20 skadd i rakettangrep

Minst 20 mennesker skal være skadd i et rakettangrep mot byen Ashkelon i Sør-Israel, hevder Times of Israel. Meldingen kommer kort tid etter at Islamsk hellig krig varslet et omfattende rakettangrep mot Israel klokken 20 norsk tid. Ashkelon har blitt rammet av flere rakettangrep fra Gazastripen de siste dagene..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:18

– To kvinner drept i rakettangrep

To kvinner skal være drept i et palestinsk rakettangrep mot Ashkelon sør i Israel, opplyser en sjef for ambulansetjenesten. Ifølge Times of Israel traff raketten et bolighus. Flere skal være skadd i angrepet..

E24 - 26 mars 21 kl. 06:28

Brann på oljeterminal i Saudi-Arabia etter rakettangrep

Et rakettangrep utløste en brann på en oljeterminal sør i Saudi-Arabia, på dagen seks år etter landets militærintervensjon i Jemen..

NRK - 24 april 21 kl. 03:51

Israel svarer på rakettangrep

Israels militære slo natt til lørdag til mot flere mål på Gazastripen som gjengjeldelse for flere rakettangrep. Israels militære sa på Twitter at de hadde slått til mot en militærpost tilhørende Hamas etter at 3 raketter fredag ble avfyrt mot Israel..

NRK - 05 mai 21 kl. 08:28

En drept i rakettangrep i Syria

En sivil person er drept og seks såret i det som syriske medier melder var et israelsk rakettangrep mot mål i havnebyen Latakia natt til onsdag. Israelske myndigheter hadde onsdag morgen ikke kommentert saken..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:18

To kvinner drept i rakettangrep

To kvinner mistet livet i et palestinsk rakettangrep mot det sørlige Israel, opplyser helsemyndighetene..

NRK - 11 mai 21 kl. 20:36

Én drept i angrepet mot Tel Aviv

Én person skal være død i Tel Aviv etter et omfattende rakettangrep i kveld, melder Reuters, som siterer den israelske TV-kanalen Channel 12. Israelsk helsepersonell opplyser til nyhetsbyrået at den drepte skal være en 50 år gammel kvinne. Tidligere i dag ble det meldt at to kvinner skal være drept i et palestinsk rakettangrep mot Ashkelon sør i Israel..

NRK - 12 mai 21 kl. 17:01

Israel venter nye rakettangrep

Det israelske forsvaret (IDF) venter nye rakettangrep mot det sentrale Israel etter at det onsdag ble kjent at flere Hamas-topper er drept i israelske angrep. Israels statsminister Benjamin Netanyahu varsler samtidig at angrepene mot Gaza vil fortsette. – Vi har eliminert høytstående Hamas-ledere, og dette er bare begynnelsen.

VG - 13 mai 21 kl. 04:20

Nye rakettangrep: Bombet viktige Hamas-bygg

Høye smell, luftvernsirener og livredde borgere på begge sider. Konflikten mellom Israel og militante grupper i Gaza eskalerer ytterligere med kraftige rakettangrep natt til torsdag..

NRK - 03 mars 21 kl. 08:21

Ingen nordmenn skadd i rakettangrep

Flere raketter har rammet en flybase i Anbar-provinsen i Irak der norske soldater er stasjonert, bekrefter Forsvarets operative hovedkvarter. – Alle de norske er gjort rede for og i god behold, sier pressevakt major Elisabeth Eikeland til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eriksen: – Jeg har det fint

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 15 minutter siden

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 30 minutter siden

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

NRK - 2 timer siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 45 minutter siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.

NRK - 45 minutter siden

To skadd i utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta i Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget er ukjent, og Spesialenheten er koblet inn..

NRK - 1 time siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 1 time siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.

NRK - 1 time siden

Droner skal begrense smitte i Kina

En flåte med 60 droner er satt ut i den sørlige byen Guangzhou i Kina for å sørge for at folk holder seg innendørs og minne folk på å bruke munnbind. Politiet styrer dronene som er utstyrt med kamera og kringkaster beskjeder til folk som beveger seg utendørs, om at de er best beskyttet ved å bli innendørs..

NRK - 1 time siden

Over 500 i karantene i Arendal

Lørdag er det registrert ni nye smittetilfeller i Arendal kommune, opplyser kommuneoverlege Helene Rakeie til Agderposten ved 22-tiden lørdag. Det er det høyeste døgntallet som er registrert i Arendal på over tre uker. Åtte av de nye smittede var allerede i karantene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt