NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 13:49

NRK - 25 dec 23 kl. 17:44

Minst 113 drept i Nigeria

Minst 113 personer er drept i flere angrep i det det sentrale Nigeria. Det opplyser lokale kilder til AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nigeria, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 113, drepti , Nigeria
Klartale - 05 feb 24 kl. 06:00

En tragisk og mørk januar

«Hjerter blør i hele Norge». «Vanskelig å forstå». «Smertefullt».

Klartale - 28 jun 24 kl. 16:30

Skeive flykter til Europa

Ella Anthony visste at hun måtte dra. Hun er fra Nigeria og er lesbisk. Anthony var i et dårlig ekteskap i hjemlandet som hun var tvunget til å inngå.

NRK - 04 dec 23 kl. 19:34

Sivile drept i droneangrep i Nigeria

Den nigerianske hæren trodde de rettet droneangrepet mot opprørere, men traff i stedet en religiøs samling, opplyser myndighetene i Nigeria. Det var en gruppe muslimer som feiret mawlid, en helligdag for feiring av profeten Muhammeds fødselsdag, som ble truffet. Noen av dem ble drept og mange andre såret, opplyser den lokale guvernøren Uba Sani.

NRK - 29 nov 23 kl. 15:45

Equinor selger virksomheten i Nigeria til Chappal Energies

Equinor selger virksomheten i Nigeria, inkludert andelen i oljefeltet Agbami, til nigeriansk-eide Chappal Energies. Equinor har vært til stede i Nigeria siden 1992. Selskapet har spilt en betydelig rolle i utbyggingen av Nigerias største dypvannsfelt, Agbami.

NRK - 26 dec 23 kl. 06:20

Minst 160 drept i angrep mot landsbyer i Nigeria

Minst 160 mennesker er drept i en serie angrep mot landsbyer sentralt i Nigeria, opplyser lokale myndigheter i området. Tallet steg raskt fra søndag kveld da hæren i Nigeria oppga at 16 var drept. Mandag var tallet økt til 116, før det ble oppjustert til minst 160 sent mandag kveld.

NRK - 10 jun 24 kl. 14:33

Nigeria: 50 drept i angrep mot landsby

Minst 50 mennesker ble drept og et ukjent antall kidnappet da bevæpnede menn angrep landsbyen Yargoje nordvest i Nigeria i helgen. – De skjøt sporadisk på folk og tok livet av mer enn 50 personer, inkludert min yngre bror, sier innbyggeren Hassan Ya'u. Han legger til at flere av innbyggerne ble bortført og at eiendommer ble plyndret.

NRK - 03 sep 23 kl. 12:46

Nigeria: Sju drept i moskéangrep nord

Sju personer er skutt og drept, mens tre er såret etter to angrep mot moskeer i den nordvestlige delstaten Kaduna i Nigeria, opplyser politiet. Væpnede menn, som mistenkes å tilhøre kriminelle gjenger – lokalt omtalt som banditter – åpnet fredag ild mot troende i lokalsamfunnet Saya-Saya i Ikara-distriktet under kveldsbønnen. – Ved 20-tiden fikk vi opplysninger fra landsbyen om at seks personer ble drept mens de utførte dagens siste bønn i moskeen, sier talsperson Mansir Hassan i politiet i Kaduna.

NRK - 08 okt 23 kl. 10:40

Prøver få heim 113 reisande

Reisearrangøren Plussreiser i Ålesund jobbar på spreng med å få heim til saman 113 personar dei har i Israel. Dagleg leiar, Aud Kindervåg Halsne, fortel at det er høgsesong for turar til Israel. Plussreier har ei gruppe med reisande i Natania, ei gruppe har vore i Tel Aviv og har kome seg på flyplassen og ei gruppe er i Jerusalem.

NRK - 08 okt 23 kl. 10:40

Prøver få heim 113 reisande frå Israel

Reisearrangøren Plussreiser i Ålesund jobbar på spreng med å få heim til saman 113 personar dei har i Israel. Dagleg leiar, Aud Kindervåg Halsne, fortel at det er høgsesong for turar til Israel. Plussreier har ei gruppe med reisande i Natania, ei gruppe har vore i Tel Aviv og har kome seg på flyplassen og ei gruppe er i Jerusalem.

NRK - 07 jan 24 kl. 12:37

113 palestinarar drepne det siste døgnet

Det seier helsestyresmaktene på Gazastripa. 113 palestinarar er drepne, og 250 skada det siste døgnet. Sidan 7.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Republikanerne øker sikkerheten

Donald Trumps valgkampteam varsler at de øker sikkerheten rundt kontorene til valgkampanjen. Det melder Reuters, som viser til Politico. Ansatte blir bedt om å holde seg unna kontorene mens de undersøkes.

NRK - 10 minutter siden

Trump: – Viktigere enn noen gang at vi står samlet

Ekspresident Donald Trump skriver på hans sosiale plattform at han ber for ofrene etter skytingen på valgkampmøtet i Pennsylvania. Han ønsker de to mennene som ble kritisk skadet god bedring. – Det er viktigere enn noen gang at vi står samlet, skriver han..

NRK - 30 minutter siden

Paragliderulykke i Bodø

Politiet melder om paragliderulykke i Bodø. Nødetatene på vei til stedet. Det pågår livreddende førstehjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 1 time siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 2 timer siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 1 time siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 2 timer siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 10 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 4 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com