NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 16:58

NRK - 21 aug 23 kl. 09:37

Minst åtte skal vere drepne i russiske angrep i Syria

Minst åtte personar er drepne i russiske angrep nordvest i Syria, ifølge observatørgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR), melder AFP. Angrepet skal ha vore retta mot ein base som tilhøyrer jihadistgruppa Hayat Tahrir al-Sham, som kontrollerer Idlib-provinsen, som i mange år har vore viktig for opprørsgrupper som kjemper mot president Bahar al-Assad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, Syrian Observatory, Human Rights, SOHR, AFP, Hayat Tahrir, sham, Idlib, Bahar, assad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst åtte, skal, vere, drepnei , russiske, angrepi , Syria
NRK - 08 okt 23 kl. 15:10

Blinken: Amerikanarar skal vere drepne i Israel

USAs utanriksminister Anthony Blinken seier fleire amerikanarar skal vere drepne i Israel. Han nemner ikkje kor mange, men at dei har fått rapportar om dette. Minst 600 personar skal vere drepne i Israel etter palestinske Hamas gjekk til angrep laurdag morgon.

NRK - 25 apr 23 kl. 13:23

150 sivile kan vere drepne i Burkina Faso

150 sivile kan ha blitt drepne då menn i militære uniformar gjekk til åtak på ein landsby nord i Burkina faso, opplyser lokale kjelder til avisa Libération. Styresmaktene i det vestafrikanske landet har tidlegare stadfesta at minst 60 menneske blei drepne i åtaket mot landsbyen Karma i Yatenga-provinsen i helga. Barn skal vere blant dei drepne.

Klartale - 25 okt 23 kl. 15:20

Her er årets masker

«Maskorama» er snart tilbake. Det begynner igjen 11. november.

NRK - 27 jul 23 kl. 10:55

Ukrainsk minister åpner for «nøytrale» russiske utøvere i OL

Ukraina kan være villig til å godta russiske utøvere under nøytralt i neste års OL i Paris og dermed droppe trusselen om boikott av lekene. Ukraina har siden april nektet egne utøvere å møte russere i idrettssammenheng. Det var flere ukrainske utøvere misfornøyde med, i og med at russere og belarusere kan bli invitert til Paris-OL under nøytralt flagg.

NRK - 28 apr 23 kl. 18:00

Menneskerettsgruppe: 136 drepne i massakre i Burkina Faso

Minst 136 vart drepne av menn i militæruniformer i Burkina Faso 20. april, ifølgje ei menneskerettsgruppe. Det er over dobbelt så mange som først antatt.

NRK - 30 apr 23 kl. 20:24

Minst ti drepne i nytt gjengangrep i Ecuador

Minst ti menneske blei drepne i eit nytt væpna bandeangrep laurdag kveld i hamnebyen Guayaquil i Ecuador. Skytinga skjedde i ein verkstad sørvest i byen der vitne fortel at fleire menneske sat og drakk då væpna menn kom på motorsykkel og begynte å fyre laus. Etterpå låg lik strødd i blodpølar utover fortauet, medan folk rundt gråt og heldt om kvarandre, ifølge politiet.

NRK - 30 okt 23 kl. 09:57

Fire drepne på Vestbredden

Det palestinske helsedepartementet på Vestbredden seier at fire personar vart drepne i dag tidleg, melder AFP. Ifølgje departementet skal IDF ha gjennomført ein raid i flyktningleiren Jenin, og gått inn i Jenin med meir enn 100 militære bilar og bulldosarar, i tillegg til dronar. Dei fire drepne skal vera mellom 23-28 år.

NRK - 30 okt 23 kl. 09:57

Fire drepne på Vestbreidda

Det palestinske helsedepartementet på Vestbredden seier at fire personar vart drepne i dag tidleg, melder AFP. Ifølgje departementet skal IDF ha gjennomført ein raid i flyktningleiren Jenin, og gått inn i med meir enn 100 militære bilar og bulldosarar, i tillegg til dronar. Dei fire drepne skal vera mellom 23-28 år.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 09 maj 23 kl. 17:25

To drepne i israelsk luftangrep mot Gaza

To personar er drepne i eit israelsk luftangrep mot Gaza tysdag, ifølge lokale helsestyresmakter, melder AFP. Med det er 15 personar drepne av israelske angrep tysdag. Israels militære seier dei to drepne var ein del av ei jihadistisk terrorgruppe som skulle gjennomføre eit rakettangrep mot Israel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 30 minutter siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 15 minutter siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 45 minutter siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.

NRK - 45 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivilt søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta i eit sivilt søksmål om hans rolle i angrepet mot Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 30 minutter siden

137 gisler fortsatt fanget på Gazastripen ifølge Israel

115 menn, 20 kvinner og to barn holdes fortsatt som gisler på Gazastripen, opplyser en israelsk regjeringstalsmann fredag. Blant gislene er det 126 israelske statsborgere og elleve utlendinger, opplyser talsmann Eylon Levy. Uttalelsen kom fredag etter at våpenhvilen ble brutt og Israel gjenopptok kamphandlingene mot enklaven.

NRK - 45 minutter siden

Utenriksministeren om første dag av COP28: – Svært glad

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er på plass som en del av den norske delegasjonen under klimatoppmøtet i Dubai. Han er svært glad for utfallet av første dag, da det ble opprett et skade og tap fond. – Det har aldri skjedd før at man har tatt en så viktig beslutning på aller første dag, så det var en usedvanlig god start på dette møtet, sier han.

NRK - 1 time siden

E6 Hamar-Lillehammer stengt i begge retningar

E6 Hamar-Lillehammer er stengt i begge retninger ved Biri travbane nord for Mjøsbrua etter et uhell med kranbil. Det er skader på broen over E6, og en stor kran og store steiner må fjernes før veien kan åpne. Derfor blir det omkjøring mellom Mjøsbrua og Biri, men trafikken mellom Oslo og Trondheim blir nå anbefalt å kjøre Rv 3 Østerdalen i stedet for Gudbrandsdalen.

NRK - 1 time siden

Påtroppende Norges Bank-direktør får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer

Ekspedisjonssjef Therese Steen ved Statsministerens kontor får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer når hun neste år blir direktør for administrasjon i Norges Bank. – I forkant av ansettelsen har Norges Bank innhentet relevante opplysninger fra Steen og gjort en grundig gjennomgang av hennes aksjeportefølje. Hennes eierskap er vurdert å være innenfor Norges Banks etiske regelverk og habilitetskrav, skriver bankens pressesjef Bård Ove Molberg i en e-post til NRK.

NRK - 1 time siden

Helseministeren besøker Gravdal sykehus 12. desember

Først kom finansminister Trygve Slagsvold Vedum. Så kom Frp-leder Sylvi Listhaug. 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com