NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 22:15

NRK - 04 mai 21 kl. 17:13

Mindre drikking under pandemien

En av fire nordmenn drikker mindre alkohol enn før pandemien, ifølge en ny undersøkelse fra Norsk koronamonitor. 25 prosent har et lavere konsum, mens 65 prosent sier at konsumet er uendret. Ifølge undersøkelsen er det de under 30 som over tid har hatt størst nedgang i konsum..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norsk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mindre drikkingunder , pandemien
NRK - 07 april 21 kl. 12:18

Kartlegg helsemessige konsekvensar

Regjeringa skal kartleggja dei helsemessige konsekvensane av pandemien og vil få på plass målretta tiltak i kjølevatnet av pandemien. – Nokre vil stå att med konsekvensane av pandemien lenger enn andre. Nokre vil ha helseproblem etter gjennomgått sjukdom.

VG - 14 april 21 kl. 22:36

Frykter pandemien kan føre til økt dødelighet i fremtiden

Pandemien har lagt beslag på store deler av ressursene til norsk helsevesen. Det kan få alvorlige konsekvenser for personer med diagnoser og sykdommer som har blitt nedprioritert, eller ikke oppdaget, under pandemien..

VG - 28 feb. 21 kl. 16:37

Reagerer på «Farmen»-deltagernes intime fest: – En politisak

Videoer og bilder viser minst elleve tidligere «Farmen»-deltagere som festet sammen på lørdag – uten avstand og med drikking av samme flaske. Nå vurderer kommunen å koble på politiet..

VG - 28 feb. 21 kl. 16:37

Politiet etterforsker omstridt «Farmen»-fest

Videoer og bilder viser minst 11 tidligere «Farmen»-deltagere som festet sammen på lørdag – uten avstand og med drikking av samme flaske. Politiet starter etterforskning..

NRK - 10 feb. 21 kl. 11:16

Barn gamer mer under pandemien

Barna har gamet mer under pandemien, viser en fersk undersøkelse gjort av IPSOS for Blå Kors..

NRK - 10 feb. 21 kl. 20:18

Koronadødsfall i Aurskog-Høland

En koronasmittet person i Aurskog-Høland er død. Dødsfallet er kommunens fjerde gjennom pandemien. Det skriver Indre Akershus Blad.

E24 - 18 feb. 21 kl. 18:00

Ser ny vilje til statlig styring i mange land: – Pandemien kan være et vendepunkt

Sentralbanksjef Øystein Olsen ser en økt vilje til statlig styring av økonomien i mange land etter coronakrisen. – Pandemien kan være et vendepunkt, sier han..

NRK - 19 feb. 21 kl. 06:36

Økt sparing under pandemien

Norske bankkunder har spart mer penger under pandemien enn til vanlig. Tall fra norske banker viser en økning i innskudd på mellom åtte og sytten prosent. Også sparing i fond har økt.

NRK - 26 feb. 21 kl. 10:43

Velger naturen under pandemien

Naturen er blitt en viktig møteplass under pandemien. Nær to av tre møter venner og familie ute i naturen, viser en ny undersøkelse fra Norsk Friluftsliv. I undersøkelsen kommer det fram at 61 prosent har truffet venner eller familie ute i naturen i vinter, som de under andre omstendigheter heller hadde truffet hjemme, på kafé eller lignende..

VG - 28 feb. 21 kl. 03:54

Ett år etter pandemien: – New York er blitt veldig mye fattigere

Ett år etter at pandemien inntok New York City, ser byen svært annerledes ut..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Oppmodar om å henta heim born

Politiet melder på Twitter at 200–300 personar var samla i Telegrafbukta i Tromsø då dei kom til staden. Dei oppmodar foreldre om å henta heim borna sine..

NRK - 15 minutter siden

Personer skal ha overfalt en person

Tre personer skal ha overfalt en person i Trondheim. Ingen av partene er på stedet nå, melder politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Slagsmål i buss på Straume

Kl. 21.30 var meldt om slagsmål ombord i ein buss på Straume på Sotra.

NRK - 15 minutter siden

Fleire slagsmål i Bergen og omegn

Naudetatar er på veg til Kronstad der to personar slåss. Vest politidistrikt opplyser til NRK at det har vore ei rekke slagsmål blant ungdom i Bergen, Os og på Sotra i løpet av 17. mai-kvelden..

NRK - 15 minutter siden

Rykka ut til mogleg brann

Naudetatane rykker ut til mogleg byggningsbrann i Horten. Politiet oppdaterer no at det var ein eingongsgrill som var overtend..

NRK - 30 minutter siden

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare.

NRK - 30 minutter siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 30 minutter siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 45 minutter siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..

NRK - 45 minutter siden

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt