VG > Debatt

Saturday, 23 September, 20:45

VG - 02 jun 23 kl. 09:52

Min tillit er død

Én ting har jeg dog fremdeles: Tillit til folk..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Min tilliter , død
Klartale - 17 aug 23 kl. 13:15

Færre har tillit til regjeringen

Trøbbel med pendlerbolig, tyveri og spørsmål om habilitet. Flere politikere har måttet sluttet med jobben sin som følge av problemer.Folks tillit til politikere har vært et spørsmål den siste tiden.

Klartale - 04 jul 23 kl. 14:02

Derfor snakker så mange om Bjørnar Moxnes

Bjørnar Moxnes leder partiet Rødt. Han har blitt tatt for tyveri av et par solbriller. Nå er navnet hans overalt i norske medier.

NRK - 07 aug 23 kl. 15:51

Mener norsksomaliere fortsatt har tillit hos Ap

Tidligere i år meldte NRK om stor velgerflukt blant norsksomaliere fra Arbeiderpartiet. Her ble det uttrykt stor misnøye og mistillit til partiet. Samme år arrangerer AUF løp for å samle inn penger til miljøkrisen i Somalia, skriver Utrop.

NRK - 30 aug 23 kl. 13:36

Støre: – Har fortsatt tillit til Huitfeldt

VG avslørte i dag at Anniken Huitfeldt har kjøpt aksjer mens hun var utenriksminister, blant annet i våpenprodusenten Kongsberg Gruppen. Statsminister Jonas Gahr Støre sier han fortsatt har tillit til henne: – Utenriksministeren har gjort feil knyttet til habilitet. Ektemannens kjøp og salg av aksjer, har gjort at Anniken har vært inhabil i saker i regjering og eget departement, uten å være klar over det selv.

NRK - 01 jul 23 kl. 09:04

Marhaug: Har fortsatt tillit til Moxnes

Stortingsrepresentant Sofie Marhaug (R) sier hun fremdeles har tillit til partileder Bjørnar Moxnes etter solbrilletyveriet på Gardermoen. – Alle kan gjøre feil, også partiledere. Bør det få politiske konsekvenser?

NRK - 01 jul 23 kl. 11:19

En av fem tror ikke det er trygt å feire pride

21 prosent av nordmenn har liten tillit til at myndighetene med politiet og PST klarer å sikre en trygg pride-feiring i år. Mens seks av ti tror det er trygt å feire pride, og 20 prosent har ingen formening, viser Opinions samfunnsmonitor. – Flertallet i befolkningen har stor tillit til at myndighetene vil sikre en trygg pride-markering, men samtidig har hver femte liten tillit til dette, sier seniorrådgiver Nora Clausen i Opinion.

NRK - 04 jul 23 kl. 13:28

To lokale Rødt-ledere ber Moxnes gå 

Både leder i Strand Rødt, Bjørn Ove Hersdal, og leder i Kristiansund Rødt, Stein Kristiansen, mener partileder Bjørnar Moxnes må gå av etter brilletyveriet. – Det beste vil være om Bjørnar selv kommer til den vurderingen at han velger å trekke seg som partileder. Så får partiet ta stilling til hvem som skal forsvare stillingen videre.

NRK - 05 jul 23 kl. 11:27

Har redusert tillit til Moxnes

Stortingsrepresentant Sofie Marhaug (Raudt) fortel at tilliten til partileiar Bjørnar Moxnes er svekka grunna det mykje omtalte tjuveriet av eit par solbriller. – Det er slik med tillit at det er noko folk må kjenne på. Det er ikkje ein faktapåstand.

Klartale - 30 aug 23 kl. 13:47

Huitfeldt sier hun kan ha brutt regler

Anniken Huitfeldt er minister for utenriks. Hun sier at mannen hennes har kjøpt aksjer, som han kanskje ikke burde ha gjort. Mannen skal ha kjøpt aksjer hos Kongsberg Gruppen.

VG - 06 feb 23 kl. 10:19

Tillit før forsoning

I dag feires samenes nasjonaldag i kirker rundt om i landet. Det er viktig og naturlig at Den norske kirke tar del i denne store feiringen, da kirken har gått fra å være en institusjon for fornorskning til å bli en samisk arena. Nå er det rom i kirkene for samisk liv, kultur og identitet.

Fler nyheter fra VG

VG - Igår: 13:28

Nei, Høgre juksa ikkje i valet

Det er grovt uansvarleg av Mads Gilbert å omtale kommune- og fylkestingsvalet som «juksevalg» og «ødelagt et politisk valg i Norge». Udokumenterte påstandar om valjuks er gift for tilliten til valordninga og til demokratiet..

VG - Igår: 10:50

Kunne vi hatt færre habilitetssaker med enkel digitalisering?

I dag viser offentlige registre kun hvem som står som aksjeeiere ved nyttår. Det er mulig å endre systemet slik at man kan se enhver aksjetransaksjon i sanntid og undersøke om det foreligger mulige interessekonflikter..

VG - Igår: 09:07

Samfunnet svikter mødre til funksjonshemmede barn

Er det i det hele tatt mulig å kombinere rollen som ulønnet pårørende med en helt vanlig lønnet fulltidsjobb?.

VG - Igår: 23:13

Dette ble for pusete, Fredrik

Jeg slo på «Debatten», men fikk «Lindmo»..

VG - I førrgår: 14:11

Får jeg oppfylt drømmen før jeg dør?

Det er snart 80 år siden, men jeg husker det som i går: I tre dager var jeg fange hos Gestapo i Kristiansand. Slikt setter uutslettelige spor i et 12 år gammelt barnesinn..

VG - I førrgår: 13:32

Laget av et annet materiale

Løgn og svik til tross. Alt preller av på Erna Solberg. I sine første intervjuer etter avsløringene, viser hun hvor overlegen hun er..

VG - I førrgår: 20:58

Erna må legge frem alt

Erna Solberg må legge frem alt om aksjekjøpene til Sindre Finnes.

VG - 20 sep 23 kl. 18:29

Det er ingen straff å miste makt

Politisk makt er bare til låns – heldigvis..

VG - 20 sep 23 kl. 12:00

Norge er landet der ingen tar regningen

Erna Solberg er allerede en betydelig statsminister i norsk historie. Det beste hun kan gjøre for sitt ettermæle er å ta ansvar og stå til regnskap, også når andre gjør feilene..

VG - 19 sep 23 kl. 21:45

Brutalt ærlig

Erna Solberg forteller åpent om grov manipulering. Hensikten er å beholde jobben..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com