Hegnar.no > Økonomi

Thursday, 25 July, 14:53

Hegnar.no - 21 nov 16 kl. 09:37

Milliongebyr til kraftselskap i Narvik

Nordkraft Magasin AS i Narvik er ilagt et gebyr på 1,5 millioner kroner for brudd på konsesjonsvilkåret om slipp av minstevannføring. Bruddet foregikk ifølge NVE i perioden 1982-2014..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Magasin AS, Narvik, NVE

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Milliongebyr, til, kraftselskapi , Narvik
NRK - 26 okt 21 kl. 07:48

Aker investerer i Narvik-batterier

Aker Horizon kjøper to tomter i Narvik og investerer i et selskap med planer om å starte batteriproduksjon. Målet er å lage et grønt industriknutepunkt i nord, skriver selskapet i en pressemelding. Aker-konsernets datterselskapet Aker Narvik kjøper tomtene Ballangsleira og Framneslia fra Narvik kommune for til sammen 200 millioner kroner.

NRK - 21 nov 16 kl. 09:16

Milliongebyr til kraftselskap

Nordkraft Magasin AS i Narvik er ilagt et gebyr på 1,5 millioner kroner for brudd på konsesjonsvilkåret om slipp av minstevannføring. Bruddet gjelder Hunddalselva i Narvik kommune, og foregikk i perioden 1982 til 2014, opplyser NVE..

NRK - 28 dec 23 kl. 11:09

Helse Nord-sjefen har sagt sitt - her vil hun kutte

9. januar møtes Helse Nord til ekstraordinært styremøte for å diskutere den mye omtalte omorganisering av sykehusene i landsdelen. Styrepapirene viser: Helse Nord-ledelsen foreslår å fjerne akuttkirurgien ved sykehusene i Lofoten og Narvik.

NRK - 04 maj 24 kl. 01:30

Regjeringen: 140 millioner til sykehus i Narvik og Lofoten

Regjeringen vil i revidert nasjonalbudsjett gi 80 millioner kroner til Narvik sykehus samt 60 millioner kroner til sykehuset i Lofoten, skriver Fremover. Da tidligere helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) fredet sykehusene på Gravdal i Lofoten og i Narvik fra Helse Nords omstillingsarbeid, fulgte det med en lovnad om mer penger til å drifte sykehustjenestene. Ifølge avisa Fremover vil revidert nasjonalbudsjett inneholde 145 millioner kroner til de to sykehusene.

NRK - 19 maj 21 kl. 16:13

Høyner risikonivået for hele Narvik

Smittesituasjonen i Narvik kommune er nå slik at smittevernlegen beslutter at Narvik kommune er på risikonivå 2. Til sammen er det 26 personer som har testet positivt for covid-19 i Narvik kommune. Så langt i dag onsdag 19.

VG - 31 dec 16 kl. 11:46

Russiske hackere skal ha angrepet amerikansk kraftselskap

Spor etter russiske hackere er funnet på en datamaskin tilknyttet amerikansk kraftselskap, ifølge Washington Post..

VG - 31 dec 16 kl. 11:46

Washington Post: Russiske hackere skal ha angrepet amerikansk kraftselskap

Spor etter russiske hackere er funnet på en datamaskin tilknyttet et amerikansk kraftselskap, ifølge Washington Post..

E24 - 05 sep 23 kl. 09:00

Kraftselskap stiger markant på Oslo Børs

Børsen beveger seg forsiktig nedover, samtidig holder oljeprisen seg nær det høyeste nivået på et halvt år. Kraftselskap vil kjøpe tilbake aksjer, og sendes opp..

NRK - 29 mar 24 kl. 07:28

Ukrainsk kraftselskap: Russisk angrep på tre kraftverk

Det melder det Ukrainas største private kraftselskap, DTEK, ifølge Reuters fredag. – Utstyr ble alvorlig skadet. Etter at angrepet ble avsluttet, begynte kraftingeniørene umiddelbart å reparere skaden, skrev DTEK på Telegram..

NRK - 24 nov 23 kl. 11:58

Kraftselskap får milliongebyr for brot på krav

Sunnhordland Kraftlag har fått eit gebyr på 1,2 millionar frå NVE, etter det NVE meiner er eit alvorleg brot på tryggleikskrava då selskapet bygde Ljøkelsvatnet Kraftverk i Etne kommune. Det går fram i ei pressemelding. Bakgrunnen for gebyret er at utbygginga av vassvegen til kraftverket starta før teknisk plan var godkjent.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com