NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:40

NRK - 21 nov 16 kl. 09:16

Milliongebyr til kraftselskap

Nordkraft Magasin AS i Narvik er ilagt et gebyr på 1,5 millioner kroner for brudd på konsesjonsvilkåret om slipp av minstevannføring. Bruddet gjelder Hunddalselva i Narvik kommune, og foregikk i perioden 1982 til 2014, opplyser NVE..
Les mer på NRK


Les mer om:
Magasin AS, Narvik, Hunddalselva, NVE

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Milliongebyr, til, kraftselskap
VG - 31 dec 16 kl. 11:46

Russiske hackere skal ha angrepet amerikansk kraftselskap

Spor etter russiske hackere er funnet på en datamaskin tilknyttet amerikansk kraftselskap, ifølge Washington Post..

VG - 31 dec 16 kl. 11:46

Washington Post: Russiske hackere skal ha angrepet amerikansk kraftselskap

Spor etter russiske hackere er funnet på en datamaskin tilknyttet et amerikansk kraftselskap, ifølge Washington Post..

E24 - 05 sep 23 kl. 09:00

Kraftselskap stiger markant på Oslo Børs

Børsen beveger seg forsiktig nedover, samtidig holder oljeprisen seg nær det høyeste nivået på et halvt år. Kraftselskap vil kjøpe tilbake aksjer, og sendes opp..

NRK - 29 mar 24 kl. 07:28

Ukrainsk kraftselskap: Russisk angrep på tre kraftverk

Det melder det Ukrainas største private kraftselskap, DTEK, ifølge Reuters fredag. – Utstyr ble alvorlig skadet. Etter at angrepet ble avsluttet, begynte kraftingeniørene umiddelbart å reparere skaden, skrev DTEK på Telegram..

Hegnar.no - 21 nov 16 kl. 09:37

Milliongebyr til kraftselskap i Narvik

Nordkraft Magasin AS i Narvik er ilagt et gebyr på 1,5 millioner kroner for brudd på konsesjonsvilkåret om slipp av minstevannføring. Bruddet foregikk ifølge NVE i perioden 1982-2014..

NRK - 24 nov 23 kl. 11:58

Kraftselskap får milliongebyr for brot på krav

Sunnhordland Kraftlag har fått eit gebyr på 1,2 millionar frå NVE, etter det NVE meiner er eit alvorleg brot på tryggleikskrava då selskapet bygde Ljøkelsvatnet Kraftverk i Etne kommune. Det går fram i ei pressemelding. Bakgrunnen for gebyret er at utbygginga av vassvegen til kraftverket starta før teknisk plan var godkjent.

NRK - 22 mar 21 kl. 08:52

DN: Milliongebyr til revisorfirmaer

Revisorfirmaene PWC og BDO får milliongebyr for brudd på hvitvaskingsregelverket, melder DN. PWC får et gebyr på 3,2 millioner kroner, mens BDO får et gebyr på 2,2 millioner kroner..

Hegnar.no - 27 okt 17 kl. 10:05

Datatilsynet med krass kritikk og milliongebyr etter IT-outsourcing i Helse sør-øst

Datatilsynet mener flere lover ble brutt da Helse sør-øst vedtok å outsource IT-infrastrukturen. Sykehusene i foretaket er ilagt milliongebyr..

E24 - 02 feb 20 kl. 11:57

Finanstilsynet ønsker å kunne gi banksjefer milliongebyr

Finanstilsynet foreslår at banksjefer kan få milliongebyr ved brudd på for eksempel boliglånsforskriften. I unntakstilfeller kan også enkeltansatte risikere straff..

NRK - 08 mar 22 kl. 13:04

Stopper fastpris på strøm midlertidig

Selskapet Fjordkraft stanser midlertidig muligheten for å bestille kraft til fastpris i Sør-Norge. Selskapet sier til NRK at det er den utfordrende markedssituasjonen som ligger til grunn for å si nei til fastprisavtaler. Fjordrkaft gjør imidlertid løpende vurderinger av å tilbyd dette på ny.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 30 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 1 time siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 2 timer siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com