NRK > Nyheter

Monday, 25 October, 12:47

NRK - 18 sep 21 kl. 02:31

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene. Ifølge påtalemyndigheten skjedde drapet fordi Berman ville fortelle hva hun viste om forsvinningen til Dursts kone, Kathie Durst, i 1982. Nektet i retten Durst nektet i retten for begge drapene, men sa også at han ville ha løyet i retten hvis han var skyldig.
Les mer på NRK


Les mer om:
Robert Durst, Los Angeles, Berman, New York, TV, Dursts, Durst, Texas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Millionær, kjent, skyldigi , drap
NRK - 22 jun 21 kl. 15:00

Kina vil doble antall millionærer

Kina vil skape nye dollar-millionærer mer enn tre ganger så raskt som USA frem til 2025. Det viser en fersk rapport fra banken Credit Suisse. På fem år vil antallet millionærer nesten doble, med en økning på 92,7 prosent.

NRK - I førrgår: 04:44

Giuliani-medarbeider kjent skyldig

En tidligere medarbeider av Donald Trumps eksadvokat Rudy Giuliani er kjent skyldig i å ha gitt ulovlige valgkampbidrag for å påvirke amerikanske politikere. Forretningsmannen Lev Parnas ble fredag kjent skyldig av en jury i en føderal domstol i New York..

NRK - 27 sep 21 kl. 21:13

Artisten R. Kelly kjent skyldig

Mandag kveld ble den tidligere artisten R. Kelly (54) funnet skyldig i blant annet menneskehandel og seksuelle overgrep. Det skriver Reuters.

NRK - 03 jun 21 kl. 02:02

Vil ha 30 års fengsel for Chauvin

Påtalemyndigheten ber om 30 år i fengsel for eks-politimannen Derek Chauvin, som er kjent skyldig for drapet på George Floyd i Minneapolis i mai i fjor. Chauvins forsvarere mener han heller bør få en mildere og betinget dom og hevder at eks-politimannen er skyldig i en «feil begått i god tro». I rettsdokumenter omtaler påtalemyndigheten Chauvins handlinger som en «forferdelig misbruk» av posisjonen som politimann.

Klartale - 18 jun 21 kl. 16:15

Nå kan du bli millionær når du panter flasker

Du har kanskje sett pante-lotteriknappen når du skal pante flasker? Hvis du trykker på den i løpet av de neste ukene kan du bli millionær..

NRK - 27 jul 21 kl. 19:51

Millionær gir pengestøtte til Sp

– Jeg har aldri vært sånn i tvil over hva jeg skal stemme i innspurten av en valgkamp, innrømmer den mangeårige Høyre-velgeren Jan Petter Sissener overfor Nationen. Investoren og millionæren har støttet Oslo Senterparti med 100.000 kroner via via foretaket Cousi Invest, en pengestøtte som Sp-politikeren Jan Bøhler har utløst, med sitt initiativ «Trygg by med Jan».

VG - 15 aug 21 kl. 20:38

Planlegger gigantfabrikk i Norge: Bellona-Hauge har blitt millionær

ARENDAL (VG) Frederic Hauge og Bellona har sammen med Agder Energi og Bjørn Rune Gjelsten samlet inn 230 millioner kroner til en gigantisk batterifabrikk. Det har gjort Bellona-lederen til millionær..

E24 - 15 aug 21 kl. 21:38

Planlegger gigantfabrikk i Norge: Bellona-Hauge har blitt millionær

ARENDAL (VG) Frederic Hauge og Bellona har sammen med Agder Energi og Bjørn Rune Gjelsten samlet inn 230 millioner kroner til en gigantisk batterifabrikk. Det har gjort Bellona-lederen til millionær..

VG - 18 sep 21 kl. 01:45

Mangemillionær funnet skyldig i drap

Mangemillionæren Robert Durst (78) er kjent skyldig i drapet på sin beste venninne Susan Berman i 2000..

Aftenposten - 27 sep 21 kl. 21:47

R. Kelly er kjent skyldig i utpressing og menneskehandel

Juryen i saken mot R&B-stjernen R. Kelly har kjent ham skyldig i utpressing og menneskehandel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erklærer unntakstilstand i Sudan

Sudans øverste general, Abdel Fattah al-Burhan, har oppløst overgangsregjeringen og erklært unntakstilstand i Sudan. Uttalelsen kom i en TV-sendt tale mandag ettermiddag, timer etter at militæret pågrep landets statsminister og satte ham i husarrest. Generalen sier han snart vil etablere en «kompetent» regjering..

NRK - 30 minutter siden

Drop-in for influensavaksine

Mange apotek har nå satt i gang drop-in-tilbud for årets influensavaksine. – Sjekk med ditt faste apotek først for bestilling av time, og mange apotek har tilbud om å kjøpe og få satt influensavaksinen på stedet. Dosen koster mellom to og fire hundre kroner, opplyser kommunikasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Skyter mot demonstranter

Soldater har skutt mot demonstranter i Sudans hovedstad Khartoum som protesterer mot et angivelig militærkupp. Det melder Sudans informasjonsdepartement..

NRK - 1 time siden

Huitfeldt om Sudan: Urovekkende

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på meldingene om et forsøk på statskupp i Sudan. – Urovekkende meldinger i dag om et kupp mot Hamdoks regjering, et uakseptabelt forsøk på å hindre overgangen til demokrati. Norge står sammen med folket i Sudan og deres streben etter frihet, fred og rettferdighet, sier Huitfeldt i en melding lagt ut på Twitter.

NRK - 1 time siden

22 millioner afghanere kan sulte

Over 22 millioner afghanere vil lide under akutt matmangel denne vinteren, advarer Verdens matvareprogram (WFP). – Denne vinteren vil millioner av afghanere bli tvunget til å velge mellom migrasjon og sult, med mindre vi klarer å trappe opp den livreddende hjelpen, sier WFP-sjef David Beasley. Krisen i Afghanistan er allerede mer alvorlig enn situasjonen i Jemen og Syria, og bare i Kongo er matsituasjonen verre, får AFP opplyst av FN-kilder..

NRK - 1 time siden

Klimagassrekord i atmosfæren

Konsentrasjonen av drivhusgasser i atmosfæren nådde et rekordnivå i 2020, og økte mer i fjor enn gjennomsnittet det forrige tiåret, ifølge en rapport fra Verdens meteorologiske organisasjon. Utslippene gikk ned med 5,6 i fjor som følge av mindre økonomisk aktivitet på grunn av koronapandemien, men det hadde ingen merkbar effekt på konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren. Det hadde heller ingen merkbar effekt på hvor raskt konsentrasjonen av drivhusgasser øker..

NRK - 1 time siden

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - 1 time siden

Har funnet båt i Tokagjelet

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet. Båten knyttes til hendelsen der. Tre personer er fremdeles savnet..

NRK - 1 time siden

Savnet kvinne funnet

Kvinnen som var savnet fra boligen sin i Larvik, er funnet i god behold. Kvinnen ble funnet ved Lågen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Har funnet båt

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt