NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 13:08

NRK - 27 feb 24 kl. 02:38

Milliarddonasjon skal gi gratis medisinutdanning i New York

Medisinstudiene ved Albert Einstein College of Medicine i New York skal blir gratis, takket være en donasjon fra en donasjon på én milliard dollar, som tilsvarer omtrent 10 milliarder kroner, skriver New York Times. Donasjonen kommer fra enken til milliardæren David Gottesman. Ifølge avisen er dette en av de største donasjonene som noensinne er gitt til en utdanningsinstitusjon i USA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Albert Einstein College, Medicine, New York, New York Times, David Gottesman, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Milliarddonasjon, skalgi , gratis, medisinutdanningi , New, York
Klartale - 31 mar 24 kl. 06:00

Bør flere innvandrere få gratis opplæring i norsk?

Mange av innvandrere i Norge er her for å jobbe. Nesten 300.000 kom til Norge i perioden 2004 til 2020.

Klartale - 03 feb 24 kl. 06:00

Skal du komme deg ut?

Søndag 4. februar er det klart for Kom deg ut-dagen. Dagen er Norges nasjonale turdag.

VG - 18 apr 24 kl. 19:23

Ny milliarddonasjon til Ukraina

Ukraina har også fått artillerigranater av Norge..

NRK - 06 dec 23 kl. 10:07

FHI: Gratis skolefrukt har ingen effekt på skoleprestasjoner

Fra 2007 til 2014 fikk barne- og ungdomsskoleelever tilbud om gratis frukt, som skulle føre til bedre læring. Tendensen var nesten det motsatte, ifølge FHI. I flere analyser var tendensen heller at elevene ved skoler som tilbød gratis frukt, hadde en dårligere utvikling i perioden.

NRK - 11 dec 23 kl. 10:24

Rapport: Gratis buss i Stavanger gav stor passasjervekst

Innføring av gratis kollektivtransport i Stavanger gav passasjervekst på minst 11 prosent og kan ha ført til litt mindre bilkøyring, viser ein rapport frå TØI. Etter innføringa av gratis buss, tog og båt i Stavanger auka påstigingar med 11 prosent per døgn samanlikna med resten av Rogaland, viser ein rapport frå Transportøkonomisk institutt (TØI). TØI samanlikna talet på påstigingar i Stavanger med andre Rogaland før og etter innføringa av gratis kollektivtransport.

NRK - 04 feb 24 kl. 04:18

Stavanger Ap vil ha gratis buss i alle storbyene

Arbeiderpartiet i Stavanger mener at alle storbyene bør få gratis buss – slik de innførte i Stavanger. Tidligere bompengepolitiker Frode Myrhol – som grunnla Folkets parti FNB – tok til orde for det på årsmøtet, og fikk lokallaget med seg, skriver Stavanger Aftenblad. Han meldte seg inn i Ap i fjor.

Klartale - 24 jan 24 kl. 06:05

Vincent lærer norsk på språkkafé

– Hei! Kan jeg få snakke med deg, Vincent?– Ja, det kan du.

NRK - 30 dec 23 kl. 09:24

California innfører gratis helsetjenester for papirløse innvandrere

California innfører fra nyttår gratis helsetjenester for papirløse innvandrere med lave inntekter. Over 700.000 innvandrere som lever ulovlig i delstaten, får fra mandag tilgang på gratis helsetjenester i det som kalles den største helsereformen i California på ti år.

NRK - 01 jan 24 kl. 21:06

Danmark vil gi gratis fertilitetsbehandling ved barn nummer to

Den danske regjeringen vil tilby gratis fertilitetsbehandling for par som sliter med å få barn nummer to. I fjor kunne kvinner og par få opp til tre gratis forsøk på prøverørsbehandling på offentlige fertilitetsklinikker i Danmark. Fra 1.

NRK - 26 feb 24 kl. 11:24

Avinor foreslår gratis parkeringsplasser på Oslo lufthavn

Avinor foreslår gratis parkeringsplasser for dem som skal hente reisende på Oslo lufthavn. Avinor har søkt Ullensaker kommune om å sette av rundt 140 plasser til de som skal hente reisende på Oslo lufthavn. Plassene skal være gratis i 30 minutter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 45 minutter siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 2 timer siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 1 time siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 2 timer siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 9 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 3 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 3 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 3 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com