Klartale > Nyheter

Sunday, 29 January, 07:46

Klartale - 24 nov 22 kl. 08:35

Millehaugen slipper straff etter å ha rømt fra fengsel

Stig Millehaugen rømte fra fengsel. Han hadde permisjon, men lot være å komme tilbake. Dette skjedde i juni.Politiet etterlyser mann som er dømt for to drapMillehaugen er dømt for to drap. Han slipper mer straff etter at han rømte.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Millehaugen, Børge Enoksen, TV, Norges, Oslo, Trondheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Millehaugen, slipper, straff, etterå ha , rømtfra , fengsel
NRK - 23 nov 22 kl. 21:56

Millehaugen slipper straff for fengselsrømming

Stig Millehaugen slipper ytterligere straff etter å ha vært på rømmen i juni, skriver TV 2. – Millehaugen har fått en påtaleunnlatelse for overtredelse av strl § 161 andre ledd, sier politiadvokat Børge Enoksen til kanalen. Årsaken er at han allerede soner en forvaringsdom.

Klartale - 07 dec 22 kl. 16:30

Nordmenn er opptatt av Putin, Wordle og mye annet

Krig, korona og et ordspill. Vi lurer på en hel del og tar til søke-motoren Google for å finne svar.– Dette har vært et urolig år, sier Sondre Ronander til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 02 sep 22 kl. 11:52

Politiadvokat brøt loven – slipper straff

En politiadvokat i Møre og Romsdal slipper straff, etter at vedkommende ulovlig sjekka opp om tre nære familiemedlemmer var registrert i politiets registre. Nå har Spesialenheten for politisaker konkludert med at politiadvokaten har gjort dette ved flere anledninger, og at det er et grovt brudd på tjenesteplikten, men at vedkommende slipper straff. Fungerende politimester Elin A.

Klartale - 31 dec 22 kl. 06:00

Lover og regler du må følge fra 1. januar

2022 er forbi. 1. januar 2023 endres lover og regler.

Klartale - 11 jul 22 kl. 11:08

To personer får mildere straff etter Prinsdal-drapet

Halil Kara ble skutt og drept for to år siden. Saken ble først tatt opp hos tingretten. De så på saken som en henrettelse, og til sammen fire personer ble dømt.

NRK - 10 okt 22 kl. 17:14

Red Bull og Aston Martin felt for regelbrudd

Formel 1-lagene Red Bull og Aston Martin er dømt for å ha overskredet budsjettaket for forrige sesong. Det melder Reuters. FIA melder at det er snakk om et mindre regelbrudd.

Klartale - 18 jan 23 kl. 06:00

Her er ti måter å spare penger på

Er du blant dem som gruer deg til å kjøpe mat? Mat og drikke har blitt dyrere. 1.

Klartale - 09 dec 22 kl. 10:08

Slipper løs russer som ble dømt for å fly drone

En mann fra Russland ble i november dømt til 120 dager i fengsel i Norge. Domstolen mente han hadde fløyet drone ulovlig. Nå slipper han fri.

Klartale - 27 nov 22 kl. 06:40

Hvem er denne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham.

Klartale - 30 aug 22 kl. 13:15

Hun var sikker på at hun skulle bli drept

Den 37 år gamle mannen er også tiltalt for å ha knivstukket en annen fange i Oslo fengsel. Det skal ha skjedd mens han var i varetektsfengsel etter drapet på faren.Rettssaken mot mannen startet i Romerike og Glåmdal tingrett tirsdag denne uka.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Kan vi flytte disse dyrene?

Tidligere har forskere vært skeptisk til å flytte dyr og planter. Nå har noen endret mening. Årsaken er at de tror vi er nødt til å flytte ulike arter for å redde dem fra klimaendringer.

Klartale - Igår: 06:30

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

Klartale - Igår: 16:33

Norsk film er mest sett på Netflix

«Kampen om Narvik» kom ut på kino i romjula. Filmen ble sluppet på strømmetjenesten Netflix denne uka. Folk kan se filmen noen steder i verden.

Klartale - Igår: 15:43

Demonstrasjoner i Midtøsten etter brenning av koranen

Politiker Rasmus Paludan har brent en koran, muslimers hellige bok. Det skjedde utenfor den tyrkiske ambassaden i Stockholm. Paludan er både dansk og svensk.

Klartale - Igår: 13:37

Dømt for smugling av hasj og kokain til Norge

Tre menn er dømt til fengsel for å smugle narkotika til Norge. De hadde gjemt over 1,2 tonn narkotika var gjemt i lastebiler med møbler. Lastebilene kom fra Danmark.

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

Klartale - Igår: 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

Klartale - Igår: 10:49

Nye regler skal sikre nok strøm

Regjeringen hadde pressekonferanse fredag. De snakket om hvordan vi kan sikre at Norge har nok strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre åpnet pressekonferansen.

Klartale - Igår: 10:11

Russland forbyr avisa Meduza

Meduza skriver selv at myndighetene har erklært dem som en trussel mot Russland. Både mot grunnloven og sikkerheten til landet.Ifølge Meduza blir det også forbudt for folk i Russland å samarbeide med avisa.

Klartale - Igår: 09:49

Nordmenn er bekymret for å kjøre langt med elbil

Mens 55 prosent av de som kjører elbil svarer at de er redde for å go tom for strøm på langtur. 72 prosent av de som ikke har elbil, svarer det samme. Det viser ny undersøkelse fra Naf.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com