Klartale > Nyheter

Sunday, 29 January, 04:04

Klartale - 25 maj 22 kl. 09:55

Miljøaktivistene ble sponset av familie-bedriften til statsråd

Politikere måtte gå ut fra Stortingssalen under protest forrige uke. En gruppe aktivister ropte til politikerne under spørretimen. De limte seg fast og krevde at det ble gjort mer for å redde klimaet på jorda.Jan Christian Vestre er næringsminister. Familien til næringsministeren eier et møbelselskap som heter Vestre.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Stortingssalen, Christian Vestre, Vestre, Extinction Rebellion, Dagbladet, Jan Christian Vestre, Stortinget, Bjørnstad, Rebellion, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Miljøaktivistene, ble, sponsetav , familie-bedriften, til, statsråd
NRK - 25 maj 22 kl. 05:59

Miljøaktivister på Stortinget sponset av næringsministerens familieselskap

Møbelfabrikken Vestre – næringsministerens familieselskap – sponset i fjor miljøaktivistene Extinction Rebellion med 300.000 kroner. Aktivistene som avbrøt Stortingets spørretime og limte seg fast til tilhørerbenkene i forrige uke, er fra samme organisasjon.

Klartale - 30 nov 22 kl. 06:00

Dine gamle ting er både butikk og gjenbruk

Det skulle egentlig vært kastet, alt det du ser. Det sier Desiree Hagman, nesten sjokkert av sine egne ord. Asker kommune har satt henne til å drive gjenbruks-senteret Omigjen i Slemmestad.

Klartale - 23 maj 22 kl. 13:43

Denne gjengen vil endre arbeidslivet

Erlend Fille Rye Havnås begynte å jobbe tidlig. I 2007 startet han i bedriften Glencore Nikkelverk på Sørlandet. Der ville han jobbe til han fikk lyst å begynne på skolen igjen.

Klartale - 19 aug 22 kl. 08:26

Her må folk kanskje slutte å jobbe fordi strømmen er dyr

250 personer jobber i Rec Solar Norway. Bedriften er i Kristiansand og Porsgrunn. Strømmen er dyr.

NRK - 27 okt 22 kl. 15:45

Klimaaktivister angrep kjent Vermeer-verk

Tre klimaaktivister er pågrepet i Nederland etter at de aksjonerte mot maleriet «Pike med perleøredobb» av den flamske maleren Johannes Vermeer. Hendelsen skjedde torsdag da de tre aktivistene tok seg inn på Mauritshuis museum i Haag. To av aktivistene limte seg fast til kunstverket mens en tredje kastet et ukjent middel på det.

NRK - 28 mar 22 kl. 17:39

Klimaaktivister blokkerer tog i Oslo

En gruppe aktivister fra gruppa Extinction Rebellion blokkerer et tog lastet med flybensin på Sjursøya i Oslo. Politiet forsøker å få dem til å flytte seg. – Et titalls aktivister har fått pålegg om bortvisning, men ingen er så langt blitt pågrepet, opplyser operasjonsleder Line Skott i Oslo-politiet til VårtOslo.

Klartale - 18 maj 22 kl. 10:34

Politikere måtte gå ut fra Stortingssalen under protest

Stortings-representantene måtte gå ut salen under spørretimen. Den var så vidt begynt. Det er fordi klima-aktivister begynte å rope ut fra galleriet.

Klartale - 30 maj 22 kl. 10:55

Mindre aktivitet i høyreekstreme miljøer i Sverige

Men de har i samme periode tatt stadig mer plass på nettet. Det er ifølge årsrapporten til stiftelsen Expo. Aktiviteter i den rase-ideologiske bevegelsen har gått ned med 27 prosent.

Klartale - 04 dec 22 kl. 06:00

Han bruker plast for å protestere mot søppel

Moudou Fall er 49 år gammel og kommer fra Senegal. Han er miljøaktivist. Og mest kjent som plastmannen.

NRK - 25 apr 22 kl. 16:26

Greenpeace: Stolte over aksjon mot oljetankskip

Miljøorganisasjonen Greenpeace Norge mener aksjonen mot et oljetankskip ved Slagentangen utenfor Tønsberg i dag var vellykket. – Aktivistene mener de nå har sagt klar ifra til både Esso og regjeringen at det er sterk motstand mot russisk olje som finansieres av Putins krig, skriver kommunikasjonssjef i Greenpeace Norge Aud Hegli Nordbø i en pressemelding. Målet til aksjonistene var å stanse leveransen av russisk olje til Norge.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 21 timer siden

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

Klartale - Igår: 16:33

Norsk film er mest sett på Netflix

«Kampen om Narvik» kom ut på kino i romjula. Filmen ble sluppet på strømmetjenesten Netflix denne uka. Folk kan se filmen noen steder i verden.

Klartale - Igår: 15:43

Demonstrasjoner i Midtøsten etter brenning av koranen

Politiker Rasmus Paludan har brent en koran, muslimers hellige bok. Det skjedde utenfor den tyrkiske ambassaden i Stockholm. Paludan er både dansk og svensk.

Klartale - Igår: 13:37

Dømt for smugling av hasj og kokain til Norge

Tre menn er dømt til fengsel for å smugle narkotika til Norge. De hadde gjemt over 1,2 tonn narkotika var gjemt i lastebiler med møbler. Lastebilene kom fra Danmark.

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

Klartale - Igår: 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

Klartale - Igår: 10:49

Nye regler skal sikre nok strøm

Regjeringen hadde pressekonferanse fredag. De snakket om hvordan vi kan sikre at Norge har nok strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre åpnet pressekonferansen.

Klartale - Igår: 10:11

Russland forbyr avisa Meduza

Meduza skriver selv at myndighetene har erklært dem som en trussel mot Russland. Både mot grunnloven og sikkerheten til landet.Ifølge Meduza blir det også forbudt for folk i Russland å samarbeide med avisa.

Klartale - Igår: 09:49

Nordmenn er bekymret for å kjøre langt med elbil

Mens 55 prosent av de som kjører elbil svarer at de er redde for å go tom for strøm på langtur. 72 prosent av de som ikke har elbil, svarer det samme. Det viser ny undersøkelse fra Naf.

Klartale - Igår: 09:44

Fortell oss hva som er viktig for deg!

Klar Tale ønsker å få fram meningen til våre lesere. Derfor åpner vi denne uka egen debattside. Den har fått navnet Klar mening.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com