NRK > Nyheter

Tuesday, 28 June, 11:23

NRK - 17 maj 22 kl. 03:55

Militærbase nær Polen angrepet

En militærbase som ligger om lag 15 kilometer fra grensa til Polen, er angrepet av russiske missiler, ifølge guvernør Maxim Kozytskij i Lviv. Han ga ingen ytterligere opplysninger, men skriver på sin Telegram-profil at det kommer mer informasjon tirsdag morgen, skriver NTB. En rekke eksplosjoner rammet Lviv vest i Ukraina natt til tirsdag, melder CNN og Reuters. Eksplosjonene kom kort tid etter at luftvernsirene ble utløst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Polen, Maxim Kozytskij, Lviv, Telegram, NTB, Ukraina, CNN, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Militærbase, nær, Polen, angrepet
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 05 apr 22 kl. 06:00

Polen tvinger fortsatt folk på flukt tilbake til Hviterussland

Tusenvis at folk fra flukt kommer til Polen. Både fra Ukraina, men også fra Afghanistan og andre land i Midtøsten. Mange har forsøkt å komme seg inn til Europa det siste året.

Klartale - 14 jun 22 kl. 15:45

Anna fra Polen er en av dem som velger å bli i Norge

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

Klartale - 05 maj 22 kl. 08:21

Polen ønsker hjelp fra Norge med flyktninger

Millioner av ukrainere har flyktet fra krigen. Mange har reist til Polen. Polen har tatt imot 3 millioner flyktninger.

Aftenposten - 13 mar 22 kl. 07:10

Russisk angrep mot militærbase grensen på til Polen

Russland har angrepet en ukrainsk militærbase mellom byen Lviv og grensen til Polen, helt vest i landet, ifølge lokale….

NRK - 03 maj 22 kl. 10:44

Islamistangrep mot fredsbevarende styrker i Somalia

Tungt væpnede krigere fra al-Shabaab gikk tirsdag til angrep på en militærbase med fredsbevarende styrker fra Den afrikanske union i Somalia. En lokal hærsjef og øyevitner bekrefter at angrepet skjedde på en militærbase nær Ceel Baraf, rundt 160 kilometer nordøst for Mogadishu. På basen er burundiske styrker utplassert.

NRK - 09 jun 22 kl. 10:18

Britiske fallskjermjegere etterforskes for gruppesex på militærbase

Flere britiske fallskjermjegere er satt under etterforskning etter at det dukket opp en video av gruppesex på en militærbase. Videoklippet skal vise en rekke mannlige fallskjermjegere fra det britiske luftforsvaret som har sex med en sivil kvinne inne på en militærbase. (NTB).

Klartale - 27 apr 22 kl. 08:54

Russland kutter gassen til Bulgaria og Polen

Mange land i Europa er avhengig av russisk gass. Gassen brukes både av vanlige folk og i industrien. Men nå må de brått klare seg uten.

NRK - 13 mar 22 kl. 11:37

Guvernør: 35 døde i angrep på militærbase

Guvernøren i Lviv-regionen i Ukraina seier dødstala etter det russiske angrepet på ein militærbase nær grensa mot Polen no er oppe i minst 35 personar. Basen har vore brukt som eit treningssenter der USA har lært opp ukrainske soldatar dei siste sju åra. Basen har også vore brukt av Nato på internasjonale øvingar..

NRK - 13 mar 22 kl. 11:37

Guvernør: 35 drepne i angrep på militærbase

Guvernøren i Lviv-regionen i Ukraina seier dødstala etter det russiske angrepet på ein militærbase nær grensa mot Polen no er oppe i minst 35 personar. Minst 134 skal vere skadde. Basen har vore brukt som eit treningssenter der USA har lært opp ukrainske soldatar dei siste sju åra.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Amedia: Dataangriperne samarbeidet med Hive

For et halvt år siden ble Amedia rammet av et alvorlig dataangrep. Angriperne skal ha samarbeidet med løsepengeaktøren Hive, opplyser selskapet i en pressemelding. – Dette er en av verdens største og mest avanserte grupper som tjener store svarte penger på å lage skadevare, og legge til rette for bruk av løsepengevirus, sier Stein Damman, sikkerhetssjef i Amedia.

NRK - 10 minutter siden

Mann fikk foten i klem

En mann i 30-årene er kjørt til sykehuset i ambulanse etter en arbeidsulykke på Herøya industripark i Porsgrunn. Mannen skal ha fått noen plater over foten. Arbeidstilsynet er varslet, melder politiet..

NRK - 10 minutter siden

SV-politikere bekrefter skattekrav

Freddy André Øvstegård og Mona Fagerås, stortingsrepresentanter for SV, har fått varsel om krav fra skatteetaten for pendlerboliger. Det bekrefter SV til Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Tipssaken skal behandles i Høyesterett

Arbeidsgiverne vant fram med sitt ønske om å anke den såkalte tipssaken til Høyesterett, som nå har besluttet at saken skal behandles. De ansatte på Hotel Bristol krevde å få beholde all tips uten at arbeidsgiver skal kunne trekke arbeidsgiveravgift og kostnader. Arbeidstakersiden vant fram med kravet i Borgarting lagmannsrett i april i år etter først å ha tapt i Oslo tingrett i 2021.

NRK - 30 minutter siden

Reuters: Russland sanksjonerer Bidens familie

Russland sanksjonerer kona og datteren til den amerikanske presidenten Joe Biden. Det melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Komiteen som gransker stormingen av Kongressen varsler hastehøring

Komiteen som gransker stormingen av den amerikanske kongressen vil tirsdag avholde en hastehøring, skriver The Washington Post. Den overraskende avgjørelsen som ble kunngjort på mandag ble avgjort i hemmelighet. Hensikten med tirsdagens høring er å presentere innhentede bevis og motta vitneforklaringer, skriver den amerikanske avisen.

NRK - 30 minutter siden

NFO skuffet over tvungen lønnsnemnd

Norsk Flytekniker Organisasjon sier det er synd at det ble tvungen lønnsnemnd. Samtidig opplyser leder Jan Skogseth at arbeidet gjenopptas umiddelbart. – Vi er veldig lei oss for det og så ikke dette som nødvendig.

NRK - 45 minutter siden

Dømt til fem års fengsel for mishandling

En mann er i Vestre Innlandet tingrett dømt til fengsel i fem år og tre måneder for grov mishandling av sin kone og tre barn. I tillegg må han betale erstatning på 200.000 kroner til hver av dem..

NRK - 1 time siden

101-åring dømt til fem års fengsel for medvirkning til holocaust

Josef Schütz (101) er dømt til fem år i fengsel for å ha medvirket til drap på 3.518 fanger i konsentrasjonsleiren Sachsenhausen under andre verdenskrig. Dommen ble avgitt i en tysk domstol tirsdag.

NRK - 1 time siden

USA hevder at de har likvidert ledende jihadist

Det amerikanske militæret er «svært sikre» på at de har likvidert lederen for jihadistgruppa Hurras al-Din (HaD) i et droneangrep, melder AFP. Lederen Abu Hamzah al Yemeni reiste alene med motorsykkel da angrepet inntraff i Idlib-provinsen i Syria, opplyser USAs sentralkommando i en kunngjøring. Ingen andre ble drept i angrepet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com