VG > Nyheter

Wednesday, 27 September, 17:26

VG - 31 maj 23 kl. 20:50

Mike Pence vil stille som presidentkandidat

Tidligere visepresident Mike Pence vil stille som presidentkandidat og dermed utfordre sin tidligere sjef Donald Trump..
Les mer på VG


Les mer om:
Mike Pence, Donald Trump, Pence

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mike, Pence, vil, stillesom , presidentkandidat
NRK - 27 apr 23 kl. 23:40

Pence vitnet i fem timer om kongressstormingen

Tidligere visepresident Mike Pence vitnet torsdag for en storjury i Washington DC der han forklarte seg om ekspresident Donald Trumps anstrengelser for å beholde makten etter valgnederlaget i 2020. Pence er et nøkkelvitne i saken der Trump anklages for å ha forsøkt å blokkere Kongressens godkjenning av Joe Bidens valgseier. Han vitnet bak lukkede dører, skriver amerikanske medier.

NRK - 12 mar 23 kl. 08:00

Pence: – Historien vil holde Trump ansvarlig

Historien vil holde Donald Trump ansvarlig for rollen i kongresstormingen, sier tidligere visepresident Mike Pence i sitt hittil skarpeste angrep på sin tidligere sjef. Pence kom med kommentaren da han møtte journalister og andre gjester under Gridiron-middagen. Dette er et årlig arrangement i den eldste journalistklubben i hovedstaden Washington, D.

NRK - 10 apr 23 kl. 18:35

Trump har anket avgjørelsen om at Pence må vitne

Donald Trump anker en rettslig kjennelse som krever at Mike Pence vitner for en føderal storjury om stormingen av Kongressen 6. januar 2021. Pence var visepresident under Trump fra 2017 til 2021.

NRK - 10 apr 23 kl. 18:35

Trump har anket avgjørelsen om at Pence skal vitne

Donald Trump har levert inn en anke på avgjørelsen om at tidligere visepresident Mike Pence skal vitne i etterforskningen av kongresstormingen 6. januar 2021. Pence var visepresident under Trump fra 2017 til 2021.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 20 mar 23 kl. 04:12

Pence: – Trump sviktet meg

Tidligere visepresident Mike Pence sier i et intervju med ABC News at han er skuffet over sin tidligere sjef, Donald Trump. Trumps håndtering av stormingen av Kongressen er en av grunnene til at USA, og ikke minst det republikanske partiet, trenger en ny begynnelse, sier Pence. – Jeg var sint den dagen.

NRK - 27 apr 23 kl. 23:40

Pence vitnet under ed om stormingen av Kongressen

Tidligere visepresident Mike Pence vitnet torsdag for en storjury i Washington DC der han forklarte seg om ekspresident Donald Trumps anstrengelser for å beholde makten etter valgnederlaget i 2020. Pence er et nøkkelvitne i saken der Trump anklages for å ha forsøkt å blokkere Kongressens godkjenning av Joe Bidens valgseier. Han vitnet bak lukkede dører, skriver amerikanske medier.

NRK - 10 feb 23 kl. 01:00

Mike Pence stevnet i Trump-etterforskning

USAs tidligere visepresident Mike Pence er stevnet i forbindelse med etterforskningen av sin tidligere sjef, Donald Trump. Det melder ABC News torsdag kveld. Det er foreløpig ukjent hva slags informasjon eller dokumenter påtalemyndigheten vil ha fra Pence.

NRK - 10 feb 23 kl. 17:42

FBI søker i huset til Mike Pence

FBI søker etter hemmeligstemplede dokumenter i huset til tidligere visepresident Mike Pence, melder Reuters. Ransakelsen skjer etter en avtale med Pence. Det skal ha blitt oppdaget hemmeligstemplede papirer i huset hans i forrige måned..

NRK - 10 feb 23 kl. 17:42

FBI leter i huset til Mike Pence

FBI søker etter hemmeligstemplede dokumenter i huset til tidligere visepresident Mike Pence, melder Reuters. Ransakelsen skjer etter en avtale med Pence. En av hans advokater skal ifølge CNN i forrige måned ha funnet hemmeligstemplede dokumenter hjemme hos ham i delstaten Indiana, og levert dem inn til FBI..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Kristiansand

To personer er funnet døde på en privat adresse i Vågsbygd i Kristiansand..

VG - 3 timer siden

Babydødsfallet i Tromsø: Sykehuset svarer etter nye undersøkelser

– Vi har i gjennomgangen ikke funnet at det er noe vi kunne gjort for å forhindre at dette skjedde, sier leder ved sykehuset..

VG - 6 timer siden

NHH med TikTok-blemme: – Er det tull?

Da Norges Handelshøyeskole publiserte en video av åpningen av sitt nye bibliotek, ble det sunget om Prada, dyre biler og «stripperpupper»..

VG - 10 timer siden

Sindre Finnes eide aksjer for over 100.000 kroner i minst 45 selskaper

Mens Erna Solberg var statsminister eide Sindre Finnes aksjer for store beløp i en rekke selskaper. – Hun burde ha tenkt seg grundig om, sier jusprofessor..

VG - 18 timer siden

Meldinger om skudd mot leilighet og bil i Oslo

En bil skal ha kjørt fra stedet..

VG - 22 timer siden

Biden og Trump kniver om arbeiderklassen: Møter opp på bilstreik

DETROIT (VG) USAs bilarbeidere pleide å være lønnsvinnere. Slik er det ikke lenger. Nå får de historisk støtte av president Joe Biden..

VG - Igår: 17:05

Dødsbrann-vitne i Porsgrunn døde – etterforsker sammenheng

Tre menn var til stede da en kvinne i 20-årene skal ha blitt drept i Porsgrunn i fjor. En av dem er nå drapssiktet, en annen er død..

VG - Igår: 13:40

Finnes til VG: Kontrollkomiteen trenger ikke hele aksjelisten

Advokaten til Sindre Finnes sier i en uttalelse til VG at han ikke vil gi en fullstendig aksjeliste til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Han sier det er nok å vite tidspunkter og hvilke selskaper det gjelder..

VG - Igår: 13:40

Opplysninger til VG om tredje mann siktet i Jonas-saken: Tidligere dømt for biltyveri og narkotikabruk

Mannen som i dag ble siktet, er fra samme område som Jonas Aarseth Henriksen (30)..

VG - Igår: 12:42

Huitfeldt: Nekter å lage oversikt over egen inhabilitet

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) sier nei til Stortingets ønske om en detaljert oversikt over sakene hun har vært inhabil i..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com